Krásny den

20.1.2023 12:50 · 1 014 zhlédnutí jadore31

Dnešná návšteva u kardiológa.Strasne sa na ňu vždy teším,aj keď je iba raz ročne.
Veď práve preto.Asi.Paci sa mi totiž môj lekár.
Mladý,vysoky, stihly, vlnité vlasy - cca 40-rocny mi otvára dvere a volá má dnu do ambulancie" Prosím ,vyzlečte sa,ideme urobiť echo". Vtedy sa začnem správať ako pubertacka. Dávam si podprsenku dole ,moje ťažké prsia uvoľním zo zovretia a stojím pred ním polonahá.

Laham si bokom na posteľ a on mi začína chodiť prístrojom po ľavej časti hrudníka. Skúma srdce,jeho činnosť ,pravú ,lavu komoru,ale ja som myšlienkami úplne inde.

Chcem, aby sa má ešte dotýkal,aby sa ešte raz zastavil a preskúmal môj prsník prístrojom a zašiel aj ďalej.Aby mi preskúmal aj bradavky svojimi perami.Som vzrusena.Predstavujem si ho,ako mi sťahuje nohavicky,odloží pristroj a začne sa má dotýkať a vzrušovať tam dole.Na mušličke.Ako lezime spolu v izbe a milujeme sa.Ako má bozkava po celom tele a vášnivo do mňa vraza svoj penis.Som zvrátená,ale nemôžem si pomoct.Kazdy rok mám také pocity.Je tak sexy.Pocujem svoje srdce,ako mi silno bije.

Dole som vlhká. Nechcem ,aby sa ta prehliadka skončila,ale naraz má zo snívania prebudia jeho slová: " Môžte sa obliecť".

Sen sa skončil.Sadam si oproti a sledujem jeho modré oči ako sa rýchlo pohybujú pri písaní správy.Este pár slov a lúčim sa.Telom mi prechádza elektrický prúd.

Vychádzam von s úsmevom,pretože výsledky mám dobré a stretla som sa s krásnym človekom.

Páčil/a sa aj vám niekedy vás doktor.ka,učiteľ/ka a boli ste do neho aj zamilovaný/na?