Vylepsena chirurgicky-sexy?

10.3.2023 09:30 · 1 575 zhlédnutí sligoman

Citalelom na uvod...
Blog opisuje skutocnu osobnost,nejedna sa o fiktivnu story. Identita,lokalita zostane anonymna a nemam v umysle nejake moralizovanie-pisem o tom,co vidia moje oci a to co hovori tato konkretna zena jej ustami.

Takze; poznam tu zenu z prace,tiez jej partnera. Obaja pracuju spolu.
Sukaju spolu a o tom nejdem pisat...Vidim ju uz niekolko rokov,ale uz si nedokazem spomenut na jej postavu a tvar(oblicej). Spomenut na PRED. Eroticky ma nepritahovala,to si spominam. Teraz je PO operaciach prs,zadku,stehien a tvare. Vcera ma vystrasil osobny kontakt:-) par hodin sme mali spolocne pracovisko. Pod nosom mala nalepeny nejaky ochranny leukoplast,z nasponovanej pokozky tvare na mna pozreli jej oci...neviem presne ten vyraz opisat,snad ze za tymi ocami neni vyrovnana osobnost. Intuitivne vnimanie mam dost vyrazne,casto to potvrdi pragmaticka realita...

Nemam predsudky,pred mnohymi rokmi som do Prahy viezol na vylepsenie poprsia dceru mojej vtedajsej milenky. Jedna operacia,mierne zvetsenie objemu a tvaru prsnikov. Mala ich pekne aj tak,ale co uz:-)
Nicim som do toho nezasahoval,odsoferoval 2x Prahu,nekomentoval,hoci mlada fnukala,ze nieco doktor pokazil,ze to boli,atd...

Vratim sa k pointe-zene z prace. Kazdeho zhruba pol roka nejaky zasah. Zahoji rany,pocka a ide na dalsi. Sama to hovorila. Opakujem,ze nepisem utopicky,no realne. Necham na citateloch ich vlastne nazory.
Moj nazor-milujem prirodzene zeny,s autentickou charizmou. Desia ma napodobneniny.

Nahlásit komentář