Manželka kamaráta na materskej

23.3.2023 16:55 · 3 109 zhlédnutí ten_korporatni

“Malý zaspal, máme hodinu” pristálo mi v Messengeri v obvyklom čase, okolo obeda. “Idem”, odpovedal som a pridal emotikon banánu🍌

Poznali sme sa roky, predstavil mi ju jej manžel, môj kamarát, s ktorým sme chodievali na fotbálek a pivo, vrámci širšej partie. Už vtedy sme si sadli 🙂

Pamätám si, ako sme sa raz lúčili, obaja v nálade, ja som jej strčil ruku pod sveter, pohladil ju po jej nahom tele, ona sa len usmiala a dala mi pusu.

Narazili sme na seba náhodou, na detskom ihrisku, každý so svojím malým. Začali sme sa tam stretávať častejšie…

Dopadlo to tak, že som ju chodil obšťastňovať, keď bol jej muž na služobkách. Bola na materskej a čas obeda, keď jej dieťa spalo, bol náš.

On o ňu nemal moc záujem a aj keby, nepustila by ho do seba. Správal sa vtedy ako zmrd. Podvádzal ju na každom kroku. Vedelo sa o tom.

Rozumel som jej. Vedel som čím si prechádza nemala to jednoduché. Chcel som jej dopriať trochu radosti a nebudem klamať, miloval som keď som mohol byť v nej.
….

Klopem, otvára, vťahuje ma dnu. Potichu, rýchlo. Rozopína mi bielu košeľu, tá padá na podlahu.

Bozkávame sa, na pery, ochutnávam jej krk, má z toho husiu kožu, vraciam sa k perám a zapájam jazyk. Prstami a jemne odhŕňam gaťky, na stranu, hladím jej chĺpky, cítim ako zvlhla. Bozkávam jej prsia, dvorce a sajem tvrdé bradavky, ona vlhne ešte viac.
Jej tričko padá na podlahu, vedľa mojej košeli.

Ide na kolená, rozopína mi rozporok a berie mi ho do úst. Hlboko. Vie, že to mám rád.

Netrvá to dlho. Píšeme si už tri dni. Cuká mi v ňom a teplým prúdom jej plním pusu, poctivo všetko papá. Dvíha ku mne oči a díva sa do tých mojich.

Nečakám, dvíham ju a opieram chrbtom o stenu, jej gaťky padajú na zem, stojí predo mnou nahá, nenamaľovaná, lepkavá od potu z horúcej noci, moc toho nenaspala v tomto teple, z jej vyťahaného prsníka je ešte cítiť mlieko, ale vonia veľmi žensky, matersky. Vzrušuje ma.

Prvý prst i druhý prst sú už dnu, vlhké chĺpky, je nedočkavá, oprel som o ňu môj penis, ktorý je ešte od semena a hravo ho zasúva do jej vlhkej kundičky.

Beriem si ju rovno v predsieni, kým jej hore spí dieťa a manžel je na služobnej ceste, nerieši to ona, neriešim to ja.

Sme tu iba my, ide o nás o ten pocit chvíľkovej slobody a rozkoše, na účet našich rodín.

Sama tlačí panvu opoti mne, nasúva sa a šeptá mi do ucha, aby som ju dnes šukal tvrdo, prosí ma o to.

Počúvol som, dotláčam ho až po koreň a späť, zrýchľujem, ona sa snaží nevydať ani hlásku. Hryzie si do ruky, čo ma ešte viac vzrušuje a zrýchľuje tempo.

Netrvá to dlho a je tam, jej oči ju vždy prezradia, vystrelilo ju to medzi hviezdy, podlamujú sa jej kolená, opiera sa o mňa. Bozkávame sa na ústa, ešte dlho...

Je to už tri dni, keď som bol naposledy v nej, neviem kedy mi zase napíše cez obed, má to teraz komplikované, ale písala mi včera večer, že si do vane berie Lelo Sona a myslí na náš posledný zážitok…



Prosím, zanechaj mi komentár, či si myslíš, že je naše správanie morálne a či je správne pokračovať👇