Bolestivé zdobenie sa

20.5.2023 13:11 · 1 031 zhlédnutí vampire-shock

...alebo, pomocou bolesti k rozvoju sebakontroly.

No dobre, úprimne priznávam, bol to skrat. Skrat, ktorý ma gniavil už nejakú tú dobu. Začalo to popudom kolegyni, ktorej sa páčili rôzne výzdoby tela - tetovania, pírsingy a pod. Aj mne sa to páči, ale osobne nemám rád vulgaritu.

Pírsing v obočí, nose či niekde v uchu nepripadá do úvahy, jednoducho na to nemám fyzické predpoklady, skôr naopak :)

Tak som sa rozhodol pre jeden, dva, vlastne tri prepichy svojej pýchy. Tak, ako sa mi páčia prepichnuté ženské bradavky či ohanbie, tak som si predstavoval, že podobným štýlom si "vylepším" aj svoju "pýchu".

Keďže ako silný heterosexuál, s týmto kúskom kože som nešiel na trh. Pírsingy sa museli robiť v domácom prostredí po preštudovaní všetkých návodov a zaobstaraní si rôznych pomôcok - od rukavíc až po vhodne hrubé kanily.

Krúžok do uzdičky bola absolútna lahoda, ktorej dopomohlo odkrvenie pomocou pírsingových klieští. Čo však lahoda nebola, to boli dva pírsingy s názvom "dydoe", čo je kvázi prepichnutie žaluďa od jeho kraja smerom k stredu. Odporúčam si to "vygoogliť" :)

Tu už kliešte nepomohli, keďže sa nemali ako umiestniť. Vlastné pomalé a presne namerané prepichovanie pomocou 2 mm kanily dalo zabrať. V tomto je naozaj výhoda "prekvapenia" profesionála, ktorý to robí rýchlo a efektívne, nie pomaly a po milimetroch, ako ja :)

Po úspešnom prestrčení pírsingu prišiel na raz dydoe 2, pri ktorom som chcel (obrazne povedané) plakať, keďže som vedel, čo ma čaká. Uffkanie, vzdychanie, ale aj pitie bieleho vína sa nieslo pracovňou najbližšou pol hodinou. No možno viac, asi som v šoku zabudol pozerať na hodinky. Ale potom... sa to... nakoniec podarilo.... :)

Pohľad na svoju pýchu na druhý deň mi spôsobil erekciu, vtedy ešte bolestivú :)

Ako vnímate takéto "vylepšenia" a bizáry vy? Páčia sa vám alebo máte na ne práve opačný názor?

Vďaka za zmysluplnú diskusiu :)