Boze o fejkoch by som tu mohla knihu napisat kolko som ich odhalila🤣tusim tu je este jedno taketo vlakno ale zensky nick sof1a fejk so stiahnutou foto, neviem ci este existuje. Parovy nick lovely8576 takisto stiahnuta foto, v chate slovensko som ho s tym aj konfrontovala tak mi potom nadaval cez spravy ze neznesiem ze je niekto krajsi🤣 foto bola nejakej ceskej stetky 🤣
90 percent je tu fake a hlavne páry ktorý hľadajú chlapa a len vypisujú a pýtajú fotky atď... celé zlé...a o ženách ani nehovorím 😑
A presne pre toto nereagujem ani neodklilavam.spravy od parov... Vsetko hned do radu mazem.
PaarDM tiež nejaký chuj so stiahnutými fotkami. A ešte si aj pridá inzerát že vraj seriozny
Hornybull3 poslal mi fejk fotku, samozrejme isto je prava, tak som mu poslala screen odkazov z kade je fotka stiahnuta, hned ma blokol. Nahlaseny, dosla norifikacia ze dakuju problem vyrieseny a nic.. svieti tu nadalej
Dalsi fejk so stiahnutymi foto Adelka23_
Lydia31 - hľadá, neodpisuje, následne bez akéhokoľvek dôvodu zablokuje 😁. Pre mňa je to tým pádom chudera zúfalá
1971Katka tiež FAKE profil, všetky fotky v albumoch stiahnuté z netu, loudic fotiek
Nemusí to byť nutne fake. Teda nie na základe toho, čo ste uviedli.
1. Hľadá niekoho
2. Napíšte jej niekto o koho podľa fotky, správy nemá záujem a pri 1000 správach nemá čas a chuť odpísať
3. Dotyčný napíše znovu, keďže mu neodpísala.
4. Keďže dotyčný nepochopil že aj žiadna odpoveď je odpoveď, a nemá chuť to po lopate vysvetliť, zablokuje, aby nenapísal tretí raz.
5. Povieš si, je to zúfalá chudera:)
6. Ona si povie je to zufaly chudák, ktorý aj keď mu nepodpíšem stále bude písať.
1. Hľadá niekoho
2. Napíšte jej niekto o koho podľa fotky, správy nemá záujem a pri 1000 správach nemá čas a chuť odpísať
3. Dotyčný napíše znovu, keďže mu neodpísala.
4. Keďže dotyčný nepochopil že aj žiadna odpoveď je odpoveď, a nemá chuť to po lopate vysvetliť, zablokuje, aby nenapísal tretí raz.
5. Povieš si, je to zúfalá chudera:)
6. Ona si povie je to zufaly chudák, ktorý aj keď mu nepodpíšem stále bude písať.
A čo tak blok počas normálnej komunikácie? Nad tým si nerozmýšľal?
Reagujem na dôvody ktoré sú uviedol.
Pozná,alebo má niekto skúsenosti z byvalim nicokom,Dasbot,,,Dájte mi vediet do pošty ďakujem
Som rád,že sa to tu trochu ujalo,ale stále si myslím že by sme tu mohli,viac fake profilov a inzerátou,zverejniť,,Lebo velmi ,že sú sú aj super ľudia,čo naozaj reálne hľadáju,Ďakujem
Vaneees95 ocividne fake. Ponuka sluzby chce platbu cez paysacard.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
19vierka72 je tiez fake,pouziva cudzie fotky aj profilovku ma ukradnutu.
Miaoooo - taktiež proste pica, opýta sa čo hľadám, keď slušne poviem, že nie iba sex, zablokuje. No pica
A zaujímavé že zrejme lustruje celé fórum, čo kto kde o nej píše
Môžem poskytnúť screenshoty z komunikácie, ale vidno čo to je 🤣
Oknodokoran - fake profil, fake foto.
Dracica7771 podľa mňa len zberateľ foto. Keď som slusne napísal, pozdravil, bez čohokoľvek iného mi odpísala " civil foto" na čo som odpísal, že pošlem ale či ti nevadí lokalita a vek, tak hneď zablokovala, lebo zrejme kvôli neposlaniu fota
Upozorňujem na nick tita888 niky888, taktiež na pokeci vystupuje pod nickami jany888, natys, cleopatra888, ninus.... zisťuje teda snaží sa zistiť citlivé informácie o vás, neskôr vydierať. Reálne sa s ňou nikto nestretol a ani nestretne. Používa fotky herečky. Údajne je to chlap a potom zneužíva informácie. Pozor!
Fotky patria herečke catalina grana. Ale aj iné používa
podobne duha140
ZIADNE FOTKY NEPOSIELAT, DLHO SI SPROSTOSTY NEVYPISOVAT , TELEFONAT A DORIESIT USTNE, 2HA VYHOVORKA PRECO SA NEDA VOLAT, DOVI DOPO FAKE
Je jedno koho tu dame do povedomia a upozornenia ze je fake,hladac fotiek,muz za nikom paru alebo zeny ..v priebehu par dni nic premenuje alebo zrusi a urobi si 10 dalsich s inym menom je to zbytocne ,lebo neskor si ta podaju ty isty ludia ale nie z jedneho ale rovno v 5tich nikov hrozne zistenie ale bohuzial je to tak ,skor bytrebalo urobittak ze ajkedmas 2,3,4 ucty a ine mena tak ak uz zrusis aby si si nemohol automaticky iny ucet urobit
Má niekto skúsenosti s profilom Hotwife 36?? Podla mňa fake profil a zberač fotiek
Taká nízka baba s fotogalériou kde mala podpätky? Ak áno, tak nie je fake, stretol som sa s ňou.. a bola to, naozaj krásna skúsenosť :)
dajte si pozor na nick NeliPali je to fake
od admina?? to snad srandujems,ak sa ieco riesi alebo je nieco zle neuvidis admina ako je cas dlhy ,ak nieco potrebujes a napises adminovy ,tiez ziadna odpoved,alebo vobec ziadna pomoc....jeden znamy chcel zrusit ucet a uz tyzden vypisuje ze chce zrusit ucet a stale dookola ked napise upozornenie vsetky informacie ,pokyny dostanete do 24 hodin ....a co myslite dostal nieco od adminov?? absolutne nic ,tu asi nikto nikoho nezaujima,aspon si to myslim ,a k tym false nickom ano je to tak a aj ked sa nahlasia dotycny si urobi dalsi a dalsi nick z ktoreho uraza ludi ,hroza a des
A ked upozprnis na inzerat ze je fake inzeratom vymaze
- ludia su vseliaky..... a nie vzdy vsetko podary podla predstav
- vseobecne zladit 3-4 ludi na stretnutie je niekedy problem....
- ale ked sa chce, da sa najst... chce to trpezlivost, idealne inzarat z pevnym datumom
- tiez aj mne sa stalo ze sa moje zena z nicoho nic nasrala a 2h pred stretkom som musel vsetko rusit, - a bit za blbca... :-)
- vseobecne zladit 3-4 ludi na stretnutie je niekedy problem....
- ale ked sa chce, da sa najst... chce to trpezlivost, idealne inzarat z pevnym datumom
- tiez aj mne sa stalo ze sa moje zena z nicoho nic nasrala a 2h pred stretkom som musel vsetko rusit, - a bit za blbca... :-)
Niekdy to je ale už svinstvo,tu sa posielajú aj súkromné fotky a tu skoro všetci diskretne
Mne to tu príde že každý nick je fake , buď neodpíše vôbec , buď nieje nikdy online ....... Čím dlhšie tu som tým viac pochybujem že sa tu dá nájsť aj niečo reálne ak nepočítam uchylov a buzerantov
Plne sùhlasìm. Je to tu o h..., teda o ničom. Fiktívne nicky, zberači fotiek a pod. No prím u mňa majù inz. so ženským nickom a textom: nič nehľadám, neposielam.... tak na akù p.ču si sa sam vycapila?
v inzerátoch určite nemajú písané, že nič nehľadajú. na čo by si ho potom dávali??? to si asi pletieš s profilom
Ok tak napr. Luciana25 ma inzerát " Ahoj hladam muza ktorý miluje taliansku domácnost tak ako ja píš správu dakujem " ak sa jej opýtate čo to znamená, žeby ste chceli vedieť o čom to je ...môžte písať koľko chcete ,uvidí ale nepodpíše ani nevysvetlis o čom to je
predstavuj si: si zena a dennne ti pride 50 sprav, tyzdennne 350, rocne 18200... ako dlho ta bude bavit odpisovat ?
Moja zienka po zadani inzeratu dostala z vecera do dalsieho vecera cez 8000 sprav. Naozaj si nemyslim, ze to ze neodpisala znamena, ze je fake alebo nepozorna.
Keby v správach aspoň neukázalo že je to pozreté nepoviem nič ....... Zoznamka detto ....... Každý týždeň inzerát v zoznamke od rovnakých ľudí že hľadajú ale neodpisu nikdy ..... Mne to tu príde ako keby tu každý chodil len očumovať
Hladaju konkrétneho cloveka. Podaju inzerat a cakaju aby sa im ozval presne ten na koho cakaju. Ak sa im neozve, podaju znova. Ostatni ho nezaujimaju.
Lenka-sex, kralovnaloba, liberecak45 jedna osoba a ta istá osoba pod muzskym aj ženským nickom
............. kralovnazloba oprava:)
Pochopte ze je taka doba. Niekedy ludia chceli real a stretnutie. Dnes je vrchol blazenosti pre niekoho prave taky FAKE profil. Nie je nic erotickejsie pre takeho cloveka, ako si vymysliet novu identitu a balit na amateroch ludi. Vzdy vystupuje ako sympos/ka. Ja mam skusenost prave taku, ze ten clovek sa ma snazil zbalit vzdy pod inym nickom. S predchadzajucim nickom neuspel, ziskal informacie a skusil znovu, ako iny clovek. Využil skusenosti ktore nadobudol a samozrejme ten clovek potom uz vie ako ma odpovedat a vie co chcete pocut. Zda sa Vam, ze ste nasli spriaznenu dusu a omyl.......zas je to len fake profil.
Presne si trafil. A ak neuspeje na 3-4x tak akurat vynada a otravuje.
Ma,niekto skúsenosti s nickom,Abako,?Dajte mi vediet,na profil,ďakujem

Fake
😁😁😁