netradičné hračky

ktoré predmety z domácnosti používate?

...zaujímali by ma nejaké originálne-nevšedné nápady...
Ja chcem vyskusat toto: https://fancybondage.com/collections/urethral-toy/products/penis-urethral-plug-for-men-urethra-dilators-sound-vibrator-male-masturbator
A taky dlhy dilatator gulickovy ohybný, dostane sa do prostaty a to je parádny pocit 👍
Môj priateľ má najlepšiu hráčku, lebo často hovorí že ja som jeho najlepšia hráčka. Xixi.
žíhlava, kukurica z pola, skúsila som aj hada v musličke, sadnutie do mraveniska a tie svine sa dostali aj do mňa- to poriadne bolelo, fľašky rôzneho priemeru, no kto skúsil chilli ? To už je dosť silna káva a mravce to je slaby odvar. Radšej by som ešte raz rodila ako chilli skúsila ale teraz už neviem aký druh to bol (upraveno)
Skus papricku moruga, hotove peklo v ustach .... cervena nabehne na celu tvar .... co to musi spravit dole ? Skuste
Zaujimava hracka.ma ju uz niekto?
Toto nie, ale keď si pripojis elektro stimulátor na dilatator z chirurgickej ocele tak je to lepšie.
šatka na zaviazanie oči na zaviazanie ruk, oči
ja mam hračkz treba si len objednať,od dilatorov až po lis semenikov.
Taktiež odporúčam hegar sondy a van buren sondy, lis na gule je super strieka to nenormálne 🌋
Ten lis som zatial len videl v nejakom pecku. Ale pri sexe asi neprakticke. Ja si obcas podviazem. S tym sa ds aj sexovat. :-)
...cakal som vacsiu odozvu...
alebo fantaziu...kto ma doma mravenisko?
Ak nemas zahradu, mozes skusit lesnych.*4*
Mravenisko, zihlava, osie hniezdo, ... *9**9**363*
Žihľavove listy okolo žaluďa a natiahnuť predkožku naspäť, budú sa ti od rozkoše podlamovat kolená 😁 aj mravce aj vcielky obrabaju žaluď polepeny medom celkom radi 😆
skoro všetky rukoväte sú vhodné
Rec bola o valceku, nie o rukovati. *363**363**363*
nieje valček ako valček...
...kam s takým valčekom sa dá tiež polemizovať