Hledání

Muž
Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Účel hledání:
přátelství
sex
vztah
povídání

Alba uživatele (1)

Osobní informace

Věk: 57 let
Znamení zvěrokruhu: Lev
Sexuální orientace: hetero
Barva očí: hnědá
Barva vlasů: bílá
Výška: 173 cm
Váha: 77 kg

dama.par,transka,

Erotické dopisování
Slovakia Bratislavský kraj

Medzi 20.-22.6. budem v Liberci rad by sa na ten cas zoznamil s damou .párom -(50-80) či transkou. Rad by na rozpravanie ,vecerne prechadzky , stravit cas spolocne .

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
domina - otrok
fisting
footfetish
latex
orální sex
močení
sendvič
sexy prádlo
silonky
sadomaso
sperma
svazování
šmírování
vysoké podpatky
pán - otrokyně
transvestismus
transsexualita
prstění

Osobní popisek

Chcem úplne zmeniť spôsob života a to totálne.

Tento profil je určený pre osoby, ktoré sú normálne triezvo rozmýšľajúce,inteligentné,uvedomelé majú moderné nadčasové a pokrokové zmýšľanie. Ktoré neprejavuju agresivitu neodsudzujú,majú nevhodné až vulgárne správanie atď.Po pozornom prečítaní spĺňajú tu moje požiadavky. A ak prejavia záujem po prečítaní tohto inzerátu,prípadne majú záujem si písať alebo aj viac. Aj napriek tomu že nespĺňajú všetky moje tu v profile požiadavky ako aj v tomto ozname a majú záujem na písanie sú vítané. Ja Miroslav vek 56 cca 173 cm váha cca 75-80 kg s primeranou vyšportovanou postavou z Bratislavy. Hľadám vo veku 40-60 vynimočné maximálne 75.80 slobodnú,vdovu prípadne rozvedenú samostatne žijúcu bezdetnú dámu , prípadne pár v dome, z Bratislavy, Rusovce,Čunovo alebo Petržalka. Ktorá je nekonfliktná,veselá,komunikatívna,inteligentná,šikovná,pochodová,primerane športovo ladená,milujúce jednoduché práce v záhrade,primerané prechádzky,primeranú turistiku, prípadne vysokohorskú turistiku,cykloturistiku,prípadne diaľkovú,milujúca pohyb na bežkách pobyt na horách prípadne návštevu miest Slovenská alebo Čiech a podla financií aj zahraničia,nežiarlivá nehysterická atď., milujúci život taký aký je v plnej kráse je dostatočne zabezpečená, vie čo je samota a už ju nechce prežívať a užívať si s niekým život vo všetkých stránkach, smeroch podobách. Ktorá je ešte intímne aktívna milujúca nebrániac sa spoznávať rozmanité rôzne a nové neznáme štýly v intímnom živote spoločne so mnou. Má záujem na dlhé zaujímavé vzájomné písanie,prípadne sa tu vidieť a počuť a vidieť na kameru,neskôr po vzájomnom zvážení sa ja občas stretnúť – stretávať sa za účelom sa viac spoznávať po stránke povahovej a neskôr po vzájomných sympatiách zhody pováh vzájomnému porozumeniu a názorov zmýšľaniu,a pohľadov na život intímny ako aj bežný a neskôr aj vzájomne spoločne spolužitie v jednej domácnosti. Po prečítaní mojich informáciach tu v mojom profile bude čo to alebo všetko realizovať a nie ma odcudzovať. Po pozornom prečítaní tohto inzerátu ,treba veľmi zvážiť či odpísať,prípadne ak je záujem písať a neskôr aj viac ako písať. Prvoradé treba spĺňať tieto požiadavky : vek – miesto bývania – momentálny stav . A hlavne po prečítaní mojich informáciach tu v profile v kolónke : informácie o mne.. Ak niektorá osoba sa nestotožňuje, nemá záujem alebo má tendenciu odcudzovať a podobne,alebo inak sa vyjadrovať vulgárne nech ani neodpovedá na tento môj popis

moje túžby , hľadanie v poradi ako hladam:

1. Nájdem v Bratislave aj v okolí cca do 20 km , najprv na písanie neskôr aj stretnutia a časom aj na trvalo spolužitie : 50+ bezdetnú dámu nie je samozrejme podmienkou, dámu s vlastnými priestormi byvajúcu v dome, ktorá miluje intimne maximalne ako sa dá a vo všetkých štýlov , praktík a spôsobov je maximalne tolerantná a otvorená, má veľa erotických pomôcok a predmetov .

1.1 Nájdem v Bratislave aj v okolí cca do 20 km , najprv na písanie ,neskôr aj stretnutia a časom aj na trvalo spolužitie : samostatne žijúcu 50+ bezdetnú dámu alebo dominu alebo subinu alebo oboje, nie je samozrejme podmienkou, dámu alebo alebo subinu alebo oboje s vlastnými priestormi byvajúcu v dome,,ktorá ma pocit samoty , ktorá miluje intimne maximalne ako sa dá a vo všetkých štýlov , praktík a spôsobov a je maximalne tolerantná a otvorená, má rada turistiku-pešiu-cyklo-bežky a iné ,rada spoznáva nové a nepoznané.

1.2 Nájdem v Bratislave alebo v okolí Bratislavy cca do 20 km , najprv na písanie neskôr aj stretnutia a časom aj na trvalo spoločne žijúc : dámu 50+ bezdetnú nie je podmienkou , bývajúcu v rodinnom dome, ktorá má pocit samoty či stereotypu maximalne otvorená, tolerantná nekonfliktná. Má rada turistiku-pešiu-cyklo-bežky a iné ,rada spoznáva nové a nepoznané tajuplné.
Hľadám dámy : slobodné,vdovy,rozvedené,vydaté v otvorenom vzťahu.
Žívot je zmena a zmena je život...
Odvážným praje šťastie.

2. Nájdem v Bratislave aj v okolí cca do 20 km , najprv na písanie neskôr aj stretnutia a časom aj na trvalo spolužitie : 50+ bezdetný pár nie je samozrejme podmienkou pár, s vlastný priestormi byvajúci v dome, ktorý miluju intimne maximalne ako sa dá a vo všetkých štýlov a spôsobov su maximalne tolerantný a otvorený, majú veľa erotických pomôcok a predmetov .

2.1 Nájdem v Bratislave aj v okolí cca do 20 km , najprv na písanie neskôr aj stretnutia a časom aj na trvalo spolužitie : 50+ bezdetný pár nie je samozrejme podmienkou , pár, s vlastný priestormi byvajúci v dome , ktorý milujú intimne maximalne ako sa dá a vo všetkých štýlov praktík a spôsobov sú maximalne tolerantný a otvorený, majú rady turistiku-pešiu-cyklo-bežky a iné ,rady spoznávajú nové a nepoznané .

2.2 Hľadám manželsky pár 50+ bez predsudkov ,ktorý hĺadaju muža medzi seba ako stáleho rodinneho priateľa nielen na všetstranny sex bez obmedzenia , ale aj popri tom na spoločensko kulturne sportove rekráčne pobytové aktivity.

3. Nájdem v Bratislave aj v okolí cca do 20 km , najprv na písanie neskôr aj stretnutia a časom aj na trvalo žijúc : dámu 50+ bezdetnú nie je podmienkou , prípadne pár 55+ bezdetný nie je podmienkou. dámy aj páry s vlastnými priestormi byvajúci v rodinnom dome, ktorý milujú intimne maximalne ako sa dá a vo všetkých štýlov a spôsobov k dispozicii majú rôzne pomôcky predmetny a maju pocit samoty či stereotypu maximalne otvorený, tolerantný nekonfliktny.
Žiadny bi a singl ani gay muži nepísať na tento inzerát ,maximalne môžu ozvať sa muži ,ktorý sú počas 24 hodin a celych 365 dni - sú CD ,TV ,TS muži , hermafrodity a majú maximalne fyzické ženské dispozície a vyzerajúc maximalnými ženskými črtami.

4. Nájdem v Bratislave aj v okolí cca do 20 km najprv na písanie neskôr stretnutia : dámu prípadne pár 55-80 , ktorý maju záhradu s priestorom celloročným bývaním , kde by sa mohol stretavať a relaxovať- milujem relax v záhrade a rozprávanie sa .

6. Ja muž bez hranic ,hľadám dámu 50+ - lekárku, herečku,podnikateľku vedúcu aj riaditeľku nejakej banky , či poslankyňu, ak sa taká tu nájde , ktorá miluje intimne zaležitosti bez obmedzenia a má pocit nenaplnenia svojich túžieb

7. Najdem v Bratislave Rusovce, Čunovo, Vajnory, Devín, Podunajské Biskupice, Most pri Bratislave, Ivanka pri Dunaji, Zálesie, Studené, Malinovo, Tomášov, Dunajská Lužná Rovinka, Kalinkovo, Hamuliakovo, Šamorín, Vojka pri Dunaji, Dobrohošť , singl, vdovu, rozvedenú damu, dámu - dominu, subinku alebo oboje, nekonfliktnu 40-80 na písanie časom neskôr aj viac, písať rozprávať ale aj reálne a hlavne na všetky intímne praktiky samozrejme aj bežné záležitosti.

8. Najdem v Bratislave Rusovce, Čunovo, Vajnory, Devín, Podunajské Biskupice, Most pri Bratislave, Ivanka pri Dunaji, Zálesie, Studené, Malinovo, Tomášov, Dunajská Lužná, Rovinka, Kalinkovo, Hamuliakovo, Šamorín, Vojka pri Dunaji,Dobrohošť , nekonfliktný, pohodový, pokrokovo zmýšľajúci pár 50-80, kde by bol ich nielen intimny rodinný priateľ. Na písanie časom neskôr aj viac, písať rozprávať ale aj reálne a hlavne na všetky intímne praktiky samozrejme aj bežné záležitosti.





Zaujímam sa o : ženy,páry,shemale,transsexuálov,
transverstitov,crosssdresser,ladyboy,hemafrodit.



Ja cca 173/76-80 hľadám samostatne žijúcu dámy vo veku 40-60 vynimočné maximálne 75-80 slobodnú, vdovu ,rozvedenú aby boli bezdetné, prípadne bezdetný pár na písanie, neskôr aj stretnutie, stretnutia a pri vzájomných sympatií možno aj viac aj na vážny vzťah dlhodobý spolu nažívajúc v jednej domácnosti , a majúca k dispozícii potrebné rôznorodé pomôcky a vybavenia na rôzne intímne hry , z Bratislavy alebo blízkeho okolia do cca 20 km preferujúca rôzne sexuálne praktiky a štýly prípadné iné a ponúka svoju dierku-ky na prstovanie , lízanie , voňanie-fetiš,prípadne je perverzná subinka a občas by vedela preferovať aj transvestitu ( CD, Shemale a pod. )

V prípade záujmu či len písania alebo stretnutia alebo aj viac ako stretnutia písať sem do pošty



Veľmi rád by zažil realne s staršou zrelou dámou prípadne s párom 60+ krásne chvíľe


dámy , páry pípadne CD TV TS muži shemale , hermafrodity ak prejavýte záujem som tu.