Hledání

Žena
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání

Inzeráty (1)

bdsm začiatočníci

On hledá ji
Slovakia Nitriansky kraj

Ahoj,
uz dlhsiu dobu uvazujem nad BDSM - miernejsia forma + dominant / subka. Je to neskutocny zaujimavy a vzrusujuci svet, do ktoreho by som rad ponoril. Avsak nemam zatial velmi skusenosti, a preto by som rad nasiel podobnu zenu na spolocne objavovanie tychto zakuti sexu.
Dvaja zaciatocnici, co by si postupne vybudovali svoj vlastny svet, v ktorom by objavovali a skusali co im napadne a samozrejme na com sa zhodnu...Nic nasilu zase, aby to nebolo neprijemne.
Na co myslim ja za seba: privazovanie a zvazovanie, sputanie, puta a podobne pomocky, rozne hracky, nahubky, masky, pripadne aj oblecenie - latex?. Ale obcas si uzijes aj olejovu masaz ;) , aby si citila, ze nie si kus masa pre mna, ale zena :)
Samozrejme aj fyzicky sex, tvoja uplne oddanost mne a mojim chutkam.
Ak si submisivna a prave toto ta vzrusuje, ze budes podriadenou muzovi, vydana jeho fantazii, chces poslúžit dominantovi, tak napis.
Priestor je, takze u mna. taktiež mozeme casom spolocne vyberat pomocky ci doplnky .
Nezakladam si na veku, ani na tvojom stave..Ak chces vybocit z domaceho stereotypu, to je tvoja vec a ja to nebudem riesit. Inak vsetko ostatne na vzajomnej komunikacii a dohode.

Tak, som zvedavý, ci sa nam podarí nájsť jeden druhého..

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
latex
orální sex
sex na veřejnosti
sexy prádlo
silonky
sperma
šmírování
prstění

Osobní popisek

Rad by som nasiel zenu na dominantné hry a mierne bdsm.. hlavne ako zvazovanie, dominancia, oddanost... veľa som popisal v inzeráte, inak kludne pis správu...
ja M, 40+

Pokiaľ by sme si sadli takpovediac, povahovo a tak, nebránim sa ani niečomu dlhodobejsiemu, vaznejsiemu.