Hledání

Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Skupina
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání
focení

Osobní informace

Pohlaví:
Věk: 31 let 25 let
Sexuální orientace: hetero bi
Rodinný stav: ženatý/vdaná ženatý/vdaná
Barva očí: hnědá modrá
Barva vlasů: hnědá hnědá
Výška: 179 cm 165 cm
Váha: 70 kg 52 kg

Inzeráty (1)

Žena k páru

Pár hledá ji
Slovakia Trnavský kraj

Ahojte, sme štíhly pár s rozumom na mieste, máme 31rM a 25rŽ. Hľadáme druhú ženu pre muža z nášho páru. Ideálne zo západného Slovenska. Niekoho, s kým budú
spoločné sympatie, rozumná reč a vedeli by sme si spoločne poriadne užiť. Nejde nám o jednorazovú záležitosť, nemáme radi sexturizmus, potešili by sme sa stálej milenke. V mnohom sme otvorení možnostiam. Skúsenosti máme, už sme spoločne všeličo zažili a radi spoznáme kvalitnú kurvičku, ktorá sa vie odviazať a bez hanby užívať. Viac v správe.

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
orální sex
sendvič
sexy prádlo
skupinový sex
sperma
swingers
šmírování
prstění

Osobní popisek

MOMENTÁLNE HĽADÁME IBA ŽENU! (aktualizované 01/2024)

Napísať môžete, akurát si dávame pauzu od sexuálnych hrátok s inými mužmi. Môžeme sa spoznať, nie však s možnosťou aktívneho sexu.

! Nepíšte, ak neviete dať dokopy zopár rozumných súvetí. !

Ak neodpíšeme = nemáme záujem.


Ahojte,

tento účet máme spoločne, obaja teda vidíme čo kto píše a spolu aj odpisujeme. Sme šťastný a vyrovnaný pár, nie sme tu preto, že by nám v živote alebo v sexe niečo chýbalo. Práve naopak, sme mysľou otvorení rôznym veciam. Čo sa sexu týka, vždy a všetko robíme jedine spoločne.

Nie sme tu vyslovene preto, aby sme hľadali nových sexuálnych partnerov, no hľadáme ľudí, ktorí nám budú povahovo sedieť a vedeli by sme s nimi fungovať aj v čisto kamarátskom vzťahu. Ak si budeme všetci vzájomne sympatickí aj po fyzickej stránke, tak sa ničomu nebránime a môže z toho byť kamarátstvo s výhodami.

Radi navštevujeme nudapláže, wellness a obľubujeme výlety a turistiku v spoločnosti správnych ľudí. Ak máte deti, nie je to pre nás problém, vieme sa vždy prispôsobiť.

Máme záujem spoznať tu mladých ľudí (rovesníci). Ideálne nefajčiarov, najlepšie zo Slovenska + okolie TT.