Hledání

Pár žena & muž
Pár žena & žena
Účel hledání:
přátelství
vztah
povídání

Osobní informace

Věk: 43 let
Znamení zvěrokruhu: Kozoroh
Barva očí: zelená
Barva vlasů: černá
Výška: 192 cm
Váha: 88 kg

Inzeráty (1)

diskrétna rozkoš v trojici

On hledá pár
Slovakia Žilinský kraj

Ahojte. Inzerujem, pretože hľadám relax, rozkoš, vzrušenie. Vybočenie zo stereotypu, vypnutie. Nájsť zrelý pár inteligentných ľudí mi tento môj cieľ poskytne. Viem to, viem čo hľadám. Hľadám dámu, ktorá sa o seba stará s manželom, ktorý je priam nadržaný na to, aby svoju polovičku doprial druhému za svojej chlípnej účasti.
Hľadám ľudí, ktorí vedia komunikovať rozvitými vetami, hľadám ľudí ktorí sú reálny pár, sú vyrovnaní. Buďte fajn pár, ktorý ma chuť stretnúť sa s pohodovým a rozumným mužom pri drinku niekde v kaviarni a následne nadviazať intýmny priatelský vzťah.
Spoznajme sa. Vzdialenosť nehrá rolu.

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
domina - otrok
latex
orální sex
sendvič
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
svazování
šmírování
uniformy
vysoké podpatky
pán - otrokyně

Osobní popisek

Som normálny, seriózny, inteligentný muž, ktorý by rád našiel zrelý pár. Hľadám priateľstvo so zrelým párom. Hľadám ľudí, ktorí vedia prečo hľadajú muža a za akým účelom. Ideálne pár okolo 40tky - 50tky a viac. Žena - dáma, ktorá sa o seba stará, muž- cuckold, ktorého vzrušuje pohľad na rozkoš manželky s niekým iným.. . Nehľadám jednorazové stretko. Hľadám dlhodobejšie priateľstvo.. Pár môže byť aj z väčšej vzdialenosti. Vieme si predsa zadeliť čas. Alebo len tak spontánne stretnutia podla chuti a nálady ? Ste zrely pár so zmyslom pre erotiku ? Rád Vás spoznám.

Láka Vás mať doma iného muža a neviete sa odhodlať? Napíšte.. môžme si dať len kávu a porozprávať sa, k ničomu nás to nezaväzuje ;)

Ste z Trnavy, Bystrice, Popradu alebo Lucenca, Levic, Galanty.. ste ďaleko od ZA kraja ? Nevidim v tom problem, pohonne hmoty nie su problem a prekazkou :)

Máte svoje tajné chúťky ? URčite nájdeme spôsob, sex je predsa o množstve krasnych momentov a ked su traja ľudia uvolnení a v zápale vášne, hranice sa posúvajú.. alebo nie ?

Nebudte sexturisti prosím. Nie som ním ani ja. Preto hľadám len jeden pár na dlhodobý vzťah.

HYgiena je samozrejmost, bohuzial nie pre vsetkych z Vás. Hladám len ludí, ktorí sa o sebe staraju.

Ozvite sa len seriozni ludia. Nepíšte stroskotanci, ktorý chcú len foto a takí, ktorých partnerky ani nevedia, ze im hladate muža.