Hledání

Muž
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Účel hledání:
sex

Osobní informace

Pohlaví:
Sexuální orientace: bi bi
Barva očí: zelená modrá
Barva vlasů: hnědá blond
Výška: 178 cm 168 cm
Váha: 80 kg 65 kg

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
orální sex
sendvič
skupinový sex
swingers

Osobní popisek

Čítajte pozorne.


Ahojte, hľadáme :
1, Submisívneho muža bisexuala ( suba, hračku , vec pre naše potešenie), ktorý vie, čo je byť sub. Hľadáme hotového, skúseného suba (žiadne, že skúsim alebo chcel by som skúsiť, či mám predstavu...) učiť nikoho nebudeme, posúvať hranicu áno.
2, Pripadne bisexuálný pár (žena-muž) k spoločnému sexuálnemu stretnutiu.
3, Bisexuálneho maséra.

Vekovo sme žena 44, muž 48. Hľadáme niekoho s veľkosťou penisu aspoň 17 cm, toto je dôležitý parameter, veď načo nosiť drevo do hory. Honiči, uchyláci a podobnej orientácie ani nepíšte, rovnako to platí pre ženáčov a zadancov. Priestor máme, peniaze neprijímame, ani iné dary, nerobíme to pre peniaze, ale pre potešenie. Prosíme, píšte k veci, nestrápňujte sa zbytočnými sladkými vetami, zbytočným lichotením, nemáme 15, sme už osoby po 40-tke, takže máme čosi za sebou. Lezie nám takéto písanie na nervy. A osoby, ktoré nám napíšu, by si mali uvedomiť, že sme tu ako pár, nie ako jednotlivec, komunikáciu čítame obaja. Tiež by bodlo, ak by ste ovládali pravopis aspoň na 60%, hlavne tvrdky typu: robyt, bivam, mylujem a podobne. A pri sexe, ak k nemu dôjde, vyžadujeme kondóm, bez ochrany nešukáme. Poprosíme, nepíšte nám ľudia bez vyplneného profilu, aspoň základne info o sebe ako vek orientácia, pripadne foto postavy. Ľuďom bez profilu alebo bez toho, aby sa v prvej správe opísali ani neodpíšeme. Nasierajú nás už ľudia, čo v prof. nemajú nič, ale úplne nič, okrem pohlavia a vypytujú sa a žiadajú naše fotky tvárí. Nedohadujeme si stretnutie na týždeň vopred, pri samotnom mužovi riešime len ten deň, pri páre sa dá, samozrejme, dohodnúť aj dopredu. Fotky tvárí neposielame, a ak pošlete vy sami od seba, nepovažujeme to za povinnosť poslať späť svoje, nikdy fotky tvarí nepožadujeme!!!!!!
Ďakujeme za pochopenie.

Ak ste si to prečítali celé, pochopili a spĺňate, čo žiadame, pokojne napíšte, ak nie ani sa neunúvajte písať, neodpovieme.
Po včerajšej skúsenosti sme sa rozhodli, že vo svojom profile zverejníme názvy profilov, ktoré považujeme za nás obťažujúce alebo ľudí, ktorí píšu a sľubujú do vetra. Takže, milí páni, ak sa tu nájdete, tak sme na to mali dôvod a bude to vaša hanba.
Pre pochopenie, ak máš menšieho ako 17 ani nepíš, rovnako ak nemáš v profile nič uvedené, ani nepíš, neskúšaj systém, čo ak náhodou, to neplatí. Prečítajte si, čo tu máme uvedené, denne nám píše niekoľko takýchto profilov, už nás nebaví dookola sa vypytovať 20 otázok a na tej poslednej človek zistí, že mu nevyhovuje. Majte pochopenie, prosím...
Hľadáme : maséra alebo bisexuálneho muža - bisexuálny myslíme ( fajčí aj sa nechá)!!! Žiadne, že skúsim alebo len sa nechám, takého neberieme. Nehľadáme dominantné hovädá, ale submisívneho alebo bežného človeka.
Rovnako prosíme profily, na ktoré sa pozeráme a vám sa to zobrazí, nepíšte späť, nie je podmienka, že ak sa na niekoho pozrieme, chceme s ním hneď komunikovať alebo ho zožrať, pozeráme sa len tak...
Ak si už s vami začneme písať, buďte kreatívni a nedávajte nám otázky, čo máme radi alebo ako si to predstavujeme či typu mali ste už stretnutie... Odpoveď je... skúsenosti máme, stretnutia sme mali, predstavu nemáme vopred, riešime všetko v danej chvíli, keď k stretku dôjde.
Pokiaľ ste inteligentní a dočítali ste to až sem, tak isto pochopíte a zvolíte vhodný postup. Ď 😁