Hledání

Muž
Žena
Pár žena & muž
Účel hledání:
přátelství
povídání
focení

Osobní informace

Pohlaví:
Věk: 30 let 28 let
Znamení zvěrokruhu: Rak Rak
Sexuální orientace: hetero hetero
Rodinný stav: nesezdaní partneři nesezdaní partneři
Barva očí: hnědá
Barva vlasů: hnědá hnědá
Výška: 180 cm 170 cm

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
orální sex
sexy prádlo
svazování
šmírování
pán - otrokyně
prstění

Osobní popisek

Ahojte, sme dlhoročný pár muž (29r) a žena (27r.) a radi by sme sa aspoň trošku každý sám za seba predstavili.

MUŽ: Ako každý muž aj ja sa rád pozriem na pekné ženské telo. Kvalitu albumov viem fakt oceniť. Čo je pekné, to je proste pekné. Som dominantnejší a preto sa ako chlap rád pochválim svojou partnerkou. Taktiez zbožnujem experimentovať a mám mnoho cieľov a nápadov, no musím sa pre pokoj v duši držat v rozhraní ktoré určila moja nežnejšia polovička. Neznášam drzé a prehnane vulgárne vyjadrovanie na adresu svojej ženy. Som názoru, že všetko sa dá podať aj slušnejšie a pritom cieľ ostane zachovaný. Rád sa chválim svojou partnerkou ale aké fotograie si zvolí do albumov nechávam celé na nej. Takže páni, môžete sa pozerať, slintať, komunikovať ale aj tak je to moja žena a jej telo je odovzdané len mne.

ŽENA: Rada sa fotím a provokujem. Nafotený materiál používam na dráždenie svojho partnera v pracovnej dobe. Mám rada gentlemanov. Som názoru, že chlap má mať úroveň a nie len v hlave vzducho-prázdno. Správny muž vie s dámou komunikovať bez toho aby využíval vulgárny slovník, či  oplzlé reči. Preto že sa rada fotím a ukazujem na tomto mieste, nedáva nikomu právo sa ku mne správať drzo a arogantne. Fotografie penisu hneď pri prvej správe, je tiež znakom nízkej mentálnej úrovne. Keď chcem vidieť penis tak si pozriem svojho partnera, alebo si otvorím vaše fotoalba.

Neznášame klamstvá a preto tento účet využívame obaja ako pár. Máme k nemu prístup obaja a komunikujeme taktiež spoločne. No máme v tom jasno, kto odpíše, ten sa do zátvorky aj podpíše svojím menom.

Čo tu hľadáme ?
Prišli sme sem aby sme zničili stereotyp v dlhoročnom partnerskom vzťahu a dali sexualite novy náboj. Taktiež skúsili neskúsené a nechali sa inšpirovať v nových možnostiach ako na seba. Fotografie tváre neodhalujeme nikomu a taktiež ich od nikoho nežiadane. Každý má právo si zachovať svoje súkromie. Tiež nedávame telefónne čísla a ani podobné iné možnosti komunikácie. Prišli sme sem anonymne a práve ju si chceme aj naďalej zachovať. Prosíme o rešpektovanie nášho rozhodnutia.

Nehľadáme žiadne stretká, iba pokec!!!!