Inzeráty (1)

Mlady par hlada mlady par/zenu

Pár hledá pár
Slovakia Bratislavský kraj

Ahojte, tak najprv nieco o nas. Sme mlady par, studujeme, pracujeme, zijeme v Bratislave. Skusenosti s viac nez 2 v posteli mame iba mensie. Sme nefajciari, nepijeme alkohol, mame 100% zdravotny stav.

Hladame idealne mlady, dynamicky par alebo samotnu zenu vo veku od 18-40 rokov. Mimo sympatie a sex nam ide aj o nejaky suzvuk a moznost sa vediet porozpravat mimo sexu. Vieme sa preference trocha prisposobit aby vsetci boli spokojnd, osobne by nam najviac vyhovoval cuckold par, zenske hratky, sendvic alebo uplne idealne samotna zena. No vieme si predstavit aj zaciatky ako napr. sledovanie sa navzajom a ... podla nas sa neda jasne povedat, co presne sa bude diat a ako, nalinkovat si to ale nech je cca jasne, co hladame.

My osobne preferujeme komunikaciu nazivo a idealne aj s overenymi osobami tu na stranke lebo 99% chatov skonci po par spravach alebo nikdy nepridu / zrusia termin 1h pred....
Cize 100x vyhodnejsie je vyfiltrovat par vetami na chate, vybehnut na v BA kavicku na par minut a vsetko je hned jasne. Filtrujeme tak neseriozne pary alebo muzov skrytych za parove nicky + si tak strazime nase sukromie.

Ak vas nas inzerat zaujal, pokojne sa nam ozvite. Budeme sa snazit odpovedat, vsetkym, kt. uzname za vhodne. Dakujeme a pekny zvysok vikendu 🥰