Májová tradícia (súťažná)

28. 5. 2021 · 1 679 zhlédnutí RadiSaHrame-Ona

Koľko krát to môže byť prvý krát? Prvý bozk, prvý krát keď pustíš ruku pod tričko, prvý orgazmus keď spomínaš na ten nesmelý bozk, prvý krát keď „to“ držíš v ruke, prvý krát keď provokuješ pripitá na diskotéke a bozkávaš sa s kamarátkou, prvá fajka, strata panenstva, prvý krát s tým pravým, prvý krát po svadbe, ...

Zažila to všetko. Brali sa prvého mája, najromantickejší deň v roku. Ten jej však riadili dve husto popísané stránky, kde mala rozplánovanú každú minútu už od skorého rána. A v harmonograme čas na bozk pod čerešňou nenašla. Kým vyhnali posledných hostí, bolo ráno a prvý krát po svadbe bola viac povinnosť ako vášeň.

Pamätala si keď ju prekvapil posledný májový deň a obsypal jej posteľ ružami. Prvý krát. Milovali sa celé ráno a pokračovali v tom po zvyšok dňa. Tak isto aj o rok, a o ďalší rok, ... Nie prvý, ale posledný máj sa stal „ich“ dňom.

Aj tento rok jej srdce búšilo očakávaním už keď dávala ruku na kľučku. Pomaličky otvorila dvere zvedavá, čím ju tento rok prekvapí. Dnes nikam nepôjdu. Vonku je zima a prší ako v novembri. Už tam na ňu čakal. Ako vždy, dokonalý gentleman. Zobral jej z ruky dáždnik a skôr než mala šancu čokoľvek povedať, objal ju a pobozkal s vášňou z ktorej sa ešte aj po rokoch krútila hlava.

Pohľadom prešiel jej postavu zhora dole a zašepkal: „Dnes nebudeš potrebovať žiadne šaty.“ Z vrecka vytiahol červenú hodvábnu šatku a previazal jej oči. Cítila ako si pred ňou kľakol na jedno koleno a vyzul jej topánky zatiaľ čo jeho ruka držala jej členky. Postavil sa a viedol ju domom. Zanechávali za sebou kúsky jej oblečenia. Tajne dúfala, že ju vedie k horúcej vani. Keď otvoril dvere a stupila bosými nohami na drevenú dlážku, potešila sa ešte viac. Odkryl jej oči. Stála v ich domácej saune, horúci vzduch rýchlo prehrieval jej drobné uzimené telo.

Starostlivo rozprestrel plachtu na spodnú lavicu a pokynul jej nech si na ňu ľahne. Netrebalo ju presviedčať. Začal hladiť jej telo, od šije cez chrbát až k zadočku. Tak ako sa uvoľňovala, hladenie sa postupne menilo na masáž. Poznal každý sval, každý uzol na jej tele stuhnutom po dni v práci. Vzduch v saune bol rozpálený ako vo vyhni, presne takto to mala rada. Naznačil jej, aby sa otočila a ona mu bez otáľania vyhovela. Zavrela oči a nemyslela na nič. Jeho ruky sa doslova maznali s jej telom. Bez náhlenia kĺzali po jeho krivkách. Keď prešli po bradavkách, okamžite im odpovedali. Chvíľku im odolával, no nakoniec zacítila jeho ústa ako sa k ním prisali zatiaľ čo dlaň zamierila do jej lona.

Poznal ju, vedel, že bude dole mokrá. Odtiahol od nej svoje pery a miesto toho pokračoval v hladení, zatiaľ čo ju druhou postupne privádzal k orgazmu. Srdce jej búšilo, no nezastavila ho. Netrvalo dlho a telom sa jej prehnala ďalšia vlna blaha. Vášeň rozpaľovala jej telo zvnútra viac ako sa to kedy mohlo podariť saune. Pri treťom orgazme už kričala od rozkoše.

Doprial jej chvíľku oddychu. Opatrne. Teraz potrebuje studenú sprchu. Keď otvoril dvere do záhrady, bola ešte príliš oťapená z toho čo sa práve stalo, aby sa pýtala prečo. Vyviedlo ju von tak ako bola. Chladný nočný májový dážď dopadal na jej rozpálenú pokožku. Došli až k čerešni v záhrade. Oprel ju o ňu a lačne do nej vnikol svojím tvrdým vtákom...

Ďakujem všetkým ktorý to dočítali až sem. Poteší každý like či komentár :)