Zo Zoznamky

11. 6. 2021 · 3 760 zhlédnutí Big-Milk

- A nevadí ti že som staršia? -
Neveril vlastným očiam. Naozaj nečakal, že keď si dal v zoznamke na amatéroch inzerát, že sa mu, 20 ročnému, ozve 42 ročná žena. Vlastne najprv ani nevedel čo na to odpísať.
- Vôbec nie, práve naopak… O to viac sa s Tebou chcem stretnúť. –
To bolo to najlepšie čo zo seba dostal. Čakal na ďalšiu správu.
- Vieš ja pri lízaní striekam. Páči sa Ti to? –
Inzerát znel, že rád bude pravidelne lízať ženu podľa jej predstáv a túžob. Ešte nestretol žiadnu ktorá by striekala. Niekoľkokrát po sebe si tie riadky prečítal.
- Áno veľmi sa mi to páči. Ešte som to nezažil, ale… A aká je tvoja predstava?
Bol to vlastne prvý inzerát ktorý takto dal von a už po dvoch dňoch sa mu na neho niekto ozval. V r
- Páči sa mi keď ma najprv muž vylíže a spraví, dva, tri krát po sebe. Pokiaľ budem chcieť. Potom keď sa spravím ja tak si vezme to čo chce. Myslíš že to zvládneš? –
Pousmial sa.
- Urobím všetko pre to. –

Za 15 minút sa majú stretnúť v kaviarni na rohu. Trvalo jej než si vybrala čo na seba. Bolo leto a preto sa nakoniec rozhodla pre sandále na malých podpätkoch a pre šaty na ramienkach. S hlbokým výstrihom. A čipkované nohavičky. Písal že sa mu to páči. Po rozume jej ale behali záblesky z ich chatov.
- Wow. Myslíš že Ti bude aj tak stáť keď sa stretneme? Možno pomôže trochu vínka a nahliadnuť do výstrihu... –
Fotky jej poslal až na druhý deň, keď si ich vypýtala. Jeho mladý tvrdý penis sa jej veľmi páčil.
- Na mňa si ale musíš počkať. Také fotky neposielam, kvôli práci. –
Poslala mu iba jednu fotku z výletu v Krakove, kde bola v sukni a košeli. Zareagoval nanajvýš príjemne, samými komplimentmi. Asi naozaj neklamal keď písal že sa mu páčia BBW.
- Nooo, v sobotu poobede mam určite voľno. Mohli by sme sa teda stretnúť. –
Pár dní sa spoznávala, písali si návrhy a predstavy. Bolo to vzrušujúce zakončenie každého pracovného dňa. Niekedy aj spestrenie jeho priebehu. Návrh na stretnutie dal on.
- Áno stretnime sa v tej kaviarni. Ja to tam nemám ďaleko. Dáme si kávu na terase, porozprávame sa... –
Už tam dorazila ako prvá, tak ako plánovala. Objednala si jedno lungo a sledovala dianie na ulici. Netrvalo to dlho a videla vysokého mladého muža ktorý rozhodným krokom smeroval na jej terasu.

„To naozaj?“ bežalo jej hlavou potom čo rozprestrela záclony. Na balkóne na najvyššom poschodí cez dvor sa niečo dialo. Bolo asi pol štvrtej, jún a minimálne dvadsaťosem stupňov. Síce tam oproti mali slnečník ale i tak, byť na terase v tomto teple bolo nezvyčajné. Ešte čudnejšie bolo že tam mala suseda návštevu.

Trochu prižmúrila oči a sledovala dianie na balkóne. Pri drevenom stole na okraji sedela suseda s nejakým krátko vlasým mužom a pili víno. Hej tá jej suseda, cez dvor, dvadsať rokov mladšia čo sa stretávali ráno v potravinách. Ale ten muž vyzerá podstatne mladšie.

Okná našťastie umývala minulý víkend a preto mala celkom dobrý výhľad. Suseda sa nahla cez stôl aby mu naliala víno. Pred tvárou mu tak otvorila svoj hlboký dekolt.
„Naozaj to musí robiť takto okato?“ povedala si zhnusene, ale neprestala ich sledovať. Asi jej to totiž zabralo len ten chlap sa ani poriadne nenapil a už sa bozkávali. To teda natrvalo dlho, lebo jeho ruky už odhodlane smerovali k jej prsiam.

Ležala už pred ním na posteli. Pred chvíľou na balkóne neodolal pohľadu do jej výstrihu. Onedlho boli v sebe a smerovali do vnútra. Na chvíľu sa zastavili na gauči aby vyslobodil jej veľké plné prsia. Šaty z nej spadli a on bozkával jej prsia. Sotva sa mu zmestili do ruky. Bola úžasná. Jej brucho a široké boky dokonale ladili s jej silnými stehnami. Mala na sebe už iba čierne čipkované nohavičky a pohľad na ňu v plnej kráse ho neuveriteľne vzrušoval. Nečakal že jeho túžba bude taká silná a neoblomná.
„Poďme do spálne...“ povedala ticho pomedzi stonanie, a chytila ho za ruku. Mal síce čo robiť aby vydržal ale poslúchol ju.

Stiahol z nej nohavičky a ona pre neho roztiahla nohy a on sa už nedočkavo sklonil medzi jej nohy. Na toto si ho zavolala. Naozaj rád lízal. Nešiel ani rovno na vec ale najprv bozkával vnútro jej stehien hladil ju a len postupne ju dráždil. Po chvíli to v nej už vrelo a nevydržalo to.
„Vylíž ma už prosím...“ povedala nahlas a rázne. Od tej chvíle sa už pozorne a vytrvalo venoval jej klitorisu, pyskom a vagíne. Sal ju, lízal ju, prstoval, venoval sa detailom každého jej hlasného stonu a vzdychu. Vzdychala hlasnejšie a hlasnejšie, cítila ako sa jej telom šíri ten krásny horúci pocit… Oddala sa tomu.

Otvorila oči a nevedela koľko času ubehlo. Cítil ako sa jej stále trasú stehná a telom pulzujú horúce vlny orgazmov. Pozrela sa medzi svoje nohy a ich oči sa stretli. Jeho tvár bola mokrá z jej orgazmov a plachta medzi jej noha premočená. Usmial sa na ňu a ona mu úsmev opätovala.
“Páčilo sa ti to?” Opýtala sa ho.
Pokýval hlavou a jednoducho odpovedal. “Veľmi”. Hovoril pravdu, lebo každým hlasnejším stonom ktoré ešte pred chvíľou vydávala, sa jej venoval s väčšou chuťou a entuziazmom. Potom čo mu zastriekala tvár sa iba spokojne usmieval. Presunula sa vyššie na posteľ, zdvihla nohy a roztiahla ich od seba.
“Poď, zaslúžiš si to.” Viac mu nebolo treba.

Nemohol jej odolať. Od chvíle kedy ju v obývačke vyzliekol sa jeho vzrušenie iba stupňovalo a rástlo. Cítil že jeho penis skalopevný a pulzuje očakávaním. Keď sa mu prvý krát vystriekala do tváre mal čo robiť aby sa z toho neurobil. Teraz keď ho ponúkla svojou zrelou, vlhkou pripravenou vagínou neváhal ani chvíľku. Kľakol si medzi jej silné stehná a svoj mladý tvrdý penis pomaly vsunul hlboko do nej, až v nej nebol celý. Pomaly začal hýbať bokmi a vsúval ho od špičky po koreň do jej krásnej zrelej pičky.

Onedlho boli jej nohy na jeho pleciach, hlavu mala zaklonenú a užívala si silné mladé telo a tvrdý penis ktorý sa oddával ich spoločnej súloži. Jej pár slov stačilo na to aby v ňom prebudila zviera a keď chcela zvýšiť tempo stačilo ho plesknúť po zadku.
„Urob sa, poď, dnes si bol dobrý,“ povedala nahlas. Vedela že to zaberie.

Ešte pár zásuvov hovoril si, ale tie slová ho zlomili. Animálny inštinkt, ktorý sa v ňom naplno prebudil vo chvíli kedy ich telá splynuli, bol silnejší. Aj on to potreboval. Vložil sa do nej celý a hlboko. Už počas toho sa jeho penis sťahoval a začal do nej strieka svoje husté mladé semeno. Hlasne pritom zavzdychal, až ho to na okamih prekvapilo, ale opäť ho premohol ten mohutný orgazmus. Spokojne vyprázdnený ostal v nej a zložil sa do jej objatia. Ležali tak ešte dlhé minúty. Obaja verili že to nie je naposledy.

Nemýlili sa.