Pri jazere s nečakaným hosťom (súťažná)

15. 6. 2021 · 4 733 zhlédnutí Rasto_svk

Konečne sa oteplilo. Manželka na mňa tlačila že poďme na prechádzku ale mne sa vôbec nechcelo. Naliehala tak si vravím ok ale budeš to mať s bonusom. Návrhol som že v nedeľu by sme si mohli urobiť na obed piknik. Úplne sa rozžiarila a súhlasila. Po raňajkách som začal pripravovať veci na piknik. Opiekol som toasty, pripravil šalát, dresing, kečup a začal som baliť do batohu. Keď sa maľovala tak som zbalil aj pár drobností pre spestrebie výletu.

Keď sme vyrazili na polceste som jej poslal sms. "Hra začína" - mali sme takú dohodu. Napríklad naposledy mi ako bonus k narodeninám dala "hrací žetón" ktorý keď som použil tak sa mala stať poslušnou subinkou aj keď poslušná nikdy nebola. Vytiahla mobil pozerala kto jej píše a povedala: "Dúfam že si robíš srandu. Na tomto sme sa nedohodli. Vôbec na to nemám náladu. Myslela som že plánuješ romantický piknik."
"darček je darček. A podla dohody ho môžem aktivovať kedy chcem." povedal som jej.
"Ale nemusel si teraz. A ešte na verejnosti. To malo byť na doma" oponovala.
"Za to že protestuješ mi daj tričko. A ešte hoď na mna kriví pohľad a dáš mi aj podprsenku." nariadil som jej a ona sa obzerela a keďže nikto nikde tak si veľmi neochotne tričko vyzlieka a podala mi ho a napravila si podprsenku. Mala taku sivú klasickú podprsenku ktorá jej veľmi pekne formovala výstrih. "Ako chceš, ale nečakaj že budem poslušná kurvička". Dodala.
"Pozri tam je lesná cestička, vyjdeme hore do lesa tam by malo byť také pekné miestečko."

Ako tak kráčame lesom, zrazu sme započuli v diaľke hlasy. Manželka sa na mňa otočila a poprosila ma o tričko. "Nezaslúžiš si? Alebo mi chceš dať aj podprsenku?" opýtal som sa. "Nie" sklopila oči. "ak chceš môžeš si tričko zaslúžiť." zrazu úplne ožila.
"Ako?" opýtala sa.
"Ak si nasadíš toto." Vytiahol som z ruksaku análny kolík. Hlasy sa blížili. Manželka v rozpakoch. Chytila kolík a zamierila smerom do lesa k takej húštine. "Stoj! Kam si sa vybrala? Buď tu abo nič." stála asi dva metre mimo cestičky. Medzi ňou a blížiacimi sa hlasmi stál veľký strom. Stiahla si kraťasky aj nohavičky predhla sa, napľula na kolík a na prsty. Trochu si naniesla na zadoček a hneď tlačila kolík dnu. Hlasy sa rýchlo blížili. Bolo jasne počuť chlapsky smiech asi troch chlalanov. Manželka sa teochu zaksichtila a kolík skočil dnu. Rýchlo vyskočila a obliekla sa. Hodil som jej tričko, aj to si rýchlo obliekla, upravila sa a vyšla na cestu. Pár metrov pred ňou, presne oproti nám kráčali traja mladý chalani a dve dievčiny. Všetci tak okolo 20 rokov. Vykročili sme oproti nim. Jak sme sa míňali tak som sa za nimi otočil a videl som ako posledný chlan drží babu za zadok. Otočil sa tiež, usmiali sme sa na seba a šli sme ďalej.

"Zneužil si situáciu." povedala.
"Mala si na výber. Sama si sa rozhodla"
"Je nedeľa, a ty chceš robiť prasačinky v lese? Však je tu kopa ľudí na prechádzke. Nechajme si to na doma." protestovala
"Myslím že sme jasne dohodnutý. Sama si upravovala pravidlá. A keďže máš plniť všetko čo poviem bez protestu a ty protestuješ a to hodne tak čo by sme mali urobiť? Dôrazne som sa opýtal.
"Mal by si ma potrestať." smutne odpovedala
"Aký trest si myslíš že by bol pre teba adekvátny?"
Chvíľka ticha. "10 na zadok? A sľubujem že už budem počúvať." navrhla
"Dobre. Poď tu za mnou tu je pekné miesto." Odbočili sme z cesty a išli smerom k potoku. Trochu cesty popri potoku proti prúdu a prišli sme k jazierku. Nič veľké ale veľmi pekné. V jazierku plavali ryby, po okraji rástla vysoká tráva, ktorá asi tri metre od jazierka už nebola vôbec vysoká. Našli sme si taký kúsok vykosený. Asi rybári to majú upravené. Vybral som deku a rozložil na zem. Vybral som sendviče, šalát a zbytok. "teraz sa v kľude najeme. Dáme si trochu vínka. A keď sa najeme sama vstaneš, vyzlečieš sa a poprosiš o trest ako si sama navrhla. Jasné?" navrhol som.
"Áno pane" odsekla.

Chvíľu sme sa bavili ako normálne. Srandovali sme, trochu ohovárali a plánovali. Keď sme dopili posledné kvapky vína, manželka sa postavila, rozhliadla sa  trochu osmelená vínkom sa vyzliekla." pohľad na ňu v plnej kráse mi vždy zlepší deň a vždy ma vzruší. Športová postava, trojky prsia, bruneta. Sám netuším akoto že mám toľko šťastia.
"Pane aom pripravená prijať trest." založila si ruky za chrbát, vypla hruď a sklopila zrak k zemi.
"Poď sem pod tento strom. Daj si ruky za chrbát a rozkroč sa." vybral som lano, zviazal jej ruky a druhý koniec som prehodil cez konár. Potiahol som ho a ona sa prirodzene prehla a vystrčila na mňa zadoček. Pohľad naň mi hned spustil reťazovú reakciu v nohaviciach. Krásny guľatý zadok a v ňom červený šperk. Áno ešte stale mala análny kolík. Krásna poloha. Prešiel som jej rukou po kundičke. Začína byť mokrá. Vybral som si opasok z nohavíc. "popros o trest ak si ho zaslúžiš."
"Bola som nepoalušná. Prosím nauč ma ako sa mám chovať." povedala veľmi pokorne ale z hlasu jej bolo počuť trochu vzrušenia.

Pohladil som jej zadok a opaskom som švihol do vzduchu aby bolo počuť ako sviští. V duchu som narátal do tri a švihol jej po zadku. Ten dopad na zadok se dokoncal ozval v ozvene. Manželka sa prehla a len precedila cez zuby. "Ďakujem, jedna" natiaholnsom sa znovu a šľahol ju. Znovu tá ozvena. Bolo to pre mňa nové. Ale krásne. Manželka zasyčala a : "ďakujem, dva". Znovu, prásk. "Auuu" zasyčala trochu hlasnejšie. "ďakujem, tri." ďalšia bola trochu slabšia, to je ako ticho pred búrkou lebo ide päťka. Poriadny náprah a prásk. Krásna ozvena. Trhla sebou, pravou nohou vykopla dozadu a spustila "aaaaaauuu." to. Bolo už dosť nahlas. "ďakujem, päť." hlas sa jej trochu triasol. Na zadku mala zopár krasnych červených pruhov. Vybral som mobil a odfotil som si do zbierky. Chytil som opasok pred koncom a prešiel jej ním po kundičke. Úplne tiekla. Tak som jej to utrel na zadok. Prešiel som aj rukou po kundičke a dvoma prstami vošiel pár krát dnu a von. Slastne zastonala. Rozmazal som jej šťavy po celom zadku. Bol to nádherný pohľad. Krásny, pevný, guľatý, lesklý, červený zadok. Ustúpil som krok dozadu napriahol som sa a prásk. Opasok jej ozaj prudko dopadol na zadok. Ozvenou som mal pocit sa to ozvalo snáď trikrát. Manželka sa začala vrtieť kopala pravou nohou a skríkla "aaaaaauuuuu".... "prosím už dosť, veľmi silné dnes dávaš a ďakujem za šiestu." prehodila so slzami v očiach. Prešiel som jej rukou po kundičke a stále bola uplne mokrá. "ja viem že to chceš a že to potrebuješ. Tvoja dierka ťa prezrádza. Ale si príliš hlasná. Niekto nás ešte započuje." Vybral som sa k deke do ruksaku vybrať rubík. Keď som sa vystrel zazdalo sa mi že v tej vysokej tráve sa niečo pohlo. Zahľadel som sa lepšie. Mali sme diváka. Bol to chlap v maskačovom oblečení. Viac som nevidel. Skrýval sa. Robil som sa že ho nevidím. Prišiel som k manželke. "Teraz ťa otočím nech si užiješ výhľad aj na les nie len na rybník." aby ho nezbadala a nevyplašila. Vzrušovala ma informácia že nás niekto sleduje. "aby si nebola taká hlasná a neprivolala si pozornosť ľudí v celom lese tak ťa musím umlčať." čiernu dierovanú guľku som jej vložil do úst a zapol za hlavou. Chytil som lano a pritiahol aby sa viac predhla. Chcel som nášmu divákovi urobiť lepší výhľad. Ustúpil som nabok napriahol sa a prásk. Manželka sa len cukla, ruky za chrbtom vytiahnute dohora jej veľmi nedovoľovali sa krútiť. Cez rubík bolo počuť len tlmené "aaaaa" slina jej začala tiec cez rubík. Rukou som mávol do vysokej trávy na znak že môže prísť bližšie. On sa postavil. Bol to starší pán možno okolo 60. Ukázal som mu aby bol ticho. Začal som šusťať v tráve aby mohol prísť bližšie a ona ho nepočula. Ukázal som mu na strom asi dva metre od nás. Skryl sa za neho. Napriahol som sa  a pridal som ďalšie dve rýchlo po sebe. Manželka začala hlasno vzlykať.

Vybral som jej análny kolík a dvoma prstami som ju začal prstovať do análu. Pomaly som zrýchľoval. Pridal som tretí prst. Išlo to ťažko ale po chvíli som jej už poriadne prstil riťku. Nášho diváka to vytiahlo viac spoza stromu. Vytiahol som svoj penis ktorý bol už natlakovaný a vložil jej do kundičky. A začal som prirážať hneď ako o život. Manželka trochu stonala. Po chvíli som ho vytiahol ustúpil a opasok som jej dal poslednú ranu. Bolo vidieť že to nečakala. Trhla sa a skríkla. "desať" povedal som a strčil jej penis naspäť do kundičky a prirážal som ďalej. Opasok som hodil na zem a jednou rukou som jej začal dráždiť klitoris. Po pár pohladeniach vybuchla v orgazme. Keďže som stále prirážal tak vrtela sebou a veľmi hlasno vzdychala. Už som cítil že to ide aj na mňa. Chytil som ju za vlasy a potiahol jej hlavu do záklonu. Pár krát som ešte priprazil a začal som pumpovať semeno rovno do nej. V tom spoza stromu vyskočil ten starý rybár a urobil niečo čo zaskočilo aj mňa. S ozaj veľkým penisom v ruke, neustále si ho honiac, priskočil pred manželku chytil ju za vlasy zaklonil hlavu a vystriekal sa jej na tvár. Striekal toľko semena koľko som v živote nevidel. Pár krát v porne ale to som si vždy povedal to je umelé. Stále si ho honil a stále striekal. Manželka nesúhlasne kňučala. Semeno mala všade na očiach, vlasoch, na celej tvári. Bol úplne pokrytá semenom. On snáď nestriekal večnosť. Ja som sa trochu otrepal, sám s bol zaskočený. Vytiahol som penis z manželky a natiahol som si nohavice. On jej pustil hlavu a urobil to isté. Prešiel okolo mňa, zobral opasok zo zeme a šľahol jej ešte jednu. Nebola to nejaká veľmi silná. S manželkou len trochu cuklo. "Keď si tá kurva bude chcieť užiť, budúci týždeň tu budem v rovnakom čase." povedal a išiel preč.