Náš nečakaný hotelový divák

18. 6. 2021 · 2 247 zhlédnutí lnvictus

Dostal som nečakaný odkaz od jedného z Vás. Vlastne nebol to skutočný odkaz. Skôr niečo medzi scenárom ku krátkemu filmu a neštrukúrovanými až chaotickými poznámkami. Vraj, môžem s materiálom naložiť podľa môjho vlastného uváženia. Ide o voľné pokračovanie nášho nečakaného hotelového príbehu, ktorý sme tu uverňovali na striedačku s amatérkou, ktorej talent si úprimne a naozaj veľmi vážim.

Nudil som sa ako obvykle pred dlhým víkendom. Týždeň v robote ubehol podľa dobre známeho a stereotypného scenára. Skoré ranné vstávanie, presun do roboty, obvyklé pracovné záležitosti, presun domov. Večer pivo s priateľmi v útulnej hotelovej reštaurácii cez ulicu, priamo pod mojím bytom. Nedávno sme sa tu pravidelne stretávali ešte šiesti, dokopy tri zamilované páry. Odkedy ma Aďka opustila, moje večery sú osamelé a dosť smutné. Ten dnešný mal podobný spád do momentu, kým sa v takmer prázdnom podniku neobjavila zvláštna dvojica. On, vysoký päťdesiatnik v dokonalom letnom obleku, ktorý mu sedel na vyšportovanom tele ako uliaty. Ona, vysoká elegantná žena, človek by jej netipoval ani štyridsať. Vkusný nádych mejkapu, športový krátky účes neobvyklej svetlej farby, ktorá pripomínala striebro mesačného splnu.

Priatelia ma vtedy večer opustili skôr ako obvykle, tak som dopíjal nápoj sám pri poslednom stole na útulnej, takmer prázdnej letnej terase.

Tí dvaja obďaleč si ma buď nevšimli, alebo boli do seba tak dokonale zahľadení, že im nevadila moja prítomnosť. Spočiatku som si ich nevšímal ani ja. Až do okamihu, keď sa začali diať zvláštne veci. Mladý čašník, ktorý nás obsluhoval zmizol za oleandrami, ale jeho prítomnosť prezradil tieň večerného osvetlenia. Nedalo sa nevidieť, že silueta tela pod lampou vykonáva akýsi známy rytmický pohyb. V duchu som sa usmial a pomyslel si, mladý chlapec si evidentne potrebuje uľaviť, pretože domov zrejme už nevydrží. Určite má tu niekde svoju mladú kolegyňu, ktorá ho riadne rozhecovala o on chudák sa potrebuje okamžite dokončiť. V tej chvíli som si uvedomil, že tú sexi hotelovú manažérku, Moniku, mimochodom jedinú ženu ktorá má na starosti hotelových hosti a ktorá tu roky poctivo pracovala už asi nikdy neuvidím. Sama mi to stihla povedať, že odchádza na vlastnú žiadosť a že budem jej chýbať ako stály hosť, s ktorým sa vždy veľmi rada porozprávala. Po jej odchode zostanú už len traja chalani, pričom dvaja z nich už dlhší čas žijú spolu.

Keďže polovica nápoja ešte čakala, aby sa stretla s mojím jazykom, začal som pátrať čo je dôvodom vzrušenia toho mladého muža, že ho potreboval okamžite vyriešiť. Netrvalo dlho, môj zrak sa vrátil ku stolu, kde sedel ten dokonalý pár. Stačil mi jeden pohľad na nich, respektíve pod obrus ich stola, ktorý hneď vydal svoje tajomstvo. Ona mu bosou nohou masírovala jeho síce nie veľmi dlhý ale zato dosť hrubý penis. Robila to s takou oddanosťou, že netrvalo mi dlho, kým som zacítil prvú kvapku rozkoše v nohaviciach, ktoré sa mi zdali byť v tej chvíli až priúzke.

Pochopil som hneď, čo mi hrozí v prípade odhalenia. Napriek tomu som si rozopol zips a môj už mojimi šťavami zmáčaný penis vystrelil z nohavíc. Začal som ho honiť pod stolom ako zmyslov zbavený. Môj pohľad striedavo zablúdil na masturbujúceho čašníka a na tú dvojicu. Muž v obleku mal privreté oči. Ona sa jednou rukou osahávala pod krátkou sukničkou, kým nohami spracovávala jeho úd. Obaja slastne vzdychali. Vlastne vydávali zo seba všetci štyria tlmené zvuky od vzrušenia, ako dobre zladený chorus. Prvý explodoval ten oblekový elegán. Doteraz mám pred očami, ako jeho husté biele semeno pokrylo prstíky a chodidlo elegantnej dámy. Viac mi nebolo treba. Stačil mi jeden pohyb a počul som ako v okamihu padali ťažké kvapky môjho semena na drevenú podlahu pod stolom. Tieň mladého čašníka prezradil, ako sa aj on zmieta v orgazmickom kŕči. Jeho výstreky pravdepodobne skončili niekde medzi ružovými kvetmi oleandra. Bolo to tak neskutočne zvrhlé, že moja erekcia akosi nechcela ustupovať ako obvykle, iba trochu ochabla.

Sladký pocit z uvoľnenia tlaku v mojom miešku okamžite vystriedal strach z prípadného odhalenia. Keďže účet tento krát zaplatil kamarát ešte pred tým ako odišli, zapol som si zips a rýchlym krokom a so sklopenými očami som opustil reštauráciu. Kým som prišiel domov, môj dlho zanedbávaný penis opäť bol v pozore a stál ako sviečka. Priznám sa, trochu som mu pomohol aj ja so svojimi predstavami o tej zaujímavej dvojici, a to som ešte nevedel aký rýchly spád naberú udalosti o chvíľu!

Keďže som bol zvedavý, ako tí dvaja pokročili, vyšiel som na priestrannú terasu môjho bytu. Tá dvojica práve zmizla vo vchode hotela. Evidentne plánovali zostať celú noc. Tak veľmi som si želal, aby ich izba bola na uličnej strane hotela. Opäť sa prebudila vo mne úchylka, pozorovanie hotelových hostí pomocou ďalekohľadu. Väčšinou je to taká celkom nevinná zábava. Snažím sa odhadnúť akí sú to ľudia, za akým účelom sa ubytovali alebo maximálne ako trávia večer za zamknutými dverami hotelovej izby v cudzom meste.

Okno naproti sa rozsvietilo. Tlmené nočné osvetlenie mi neumožnilo vidieť im do tváre, ale na základe siluety dvoch štíhlych vyšportovaných tiel som veľmi rýchlo pochopil, že ide o párik z letnej terasy. Podľa toho ako sa sa správali na verejnosti mi bolo hneď jasné, že budem mať celkom dobrú zábavu. Vrátil som sa pre vojenský binokulár a cestou som sa zbavil zbytočných šiat. Vonku bola tropická noc, povieval iba ľahký vánok a akékoľvek oblečenie navyše by bolo iba zbytočnou prekážkou pri činnosti, ktorú som si v duchu naplánoval. Vrátil som sa na terasu v tmavom tričku a s ďalekohľadom v ruke. Pritiahol som si moje pohodlné polohovateľné kreslo až k zábradliu a práve som sa chcel usadiť, keď zaznela známa melódia vchodového zvončeka.

"Pre Boha, o chvíľu je polnoc, nemám dohodnuté žiadnu neskorú návštevu. Musí to byť jedine moja Aďka, ktorú ešte stále tak šialene milujem". Letel som ku dverám a ani si neuvedomil, že okrem trička nemám na sebe nič. Odomkol som dvere a zrazu stála predo mnou Monika. So svojím typickým uhrančivým úsmevom, pohľadom čarodejnice a ešte predtým, než stihli moje pery opustiť nejaké zrozumiteľné slová, prisala sa na mňa a vášnivo pobozkala.

"Ahoj, ani sme sa nestihli rozlúčiť. Bol si mojím obľúbeným zákazníkom. Tak som sa ti prišla poďakovať, na pamiatku".

"Ani ma nepozveš ďalej?", pokračovala. Chcel som jej niečo povedať, ale keďže moje telo okamžite zareagovalo na to, ako ma skoro prebodla so svojími stuhnutými bradavkami iba som ju chytil za ruky a mlčky som ju ťahal do bytu a rovno na terasu. Rozhodol som sa, že sa jej zdôverím so svojou zvrhlosťou.

"Vyzleč sa do naha", povedal som nahlas a zdalo sa mi, že akosi čudne znejú slová, ktoré som práve vyslovil. Monika je žena, ktorú obdivujem, odkedy sa objavila v hoteli. Jej kariéra sa veľmi rýchlo rozvíjala, čomu som sa vôbec nečudoval. Bola neuveriteľne bystrá, vyštudovala výbornú školu a mala dlhé roky skúseností za sebou. Akurát v pracovnej oblasti nemala zatiaľ štastie. Spoznal som ju ešte ako servírku. Vždy bola ku mne milá a nemať moju milovanú Aďku, tak sa do nej určite zaľúbim. Stála predo mnou akou ju boh stvoril. Ešte aj v tlmenom svetle nočného mesta vyzerala ako anjel na zemi. Hnedé vlasy, nádherne tvarované prsia a bradavky ako maliny uvelebené na zvráskavených dvorcoch. Môj zrak ju skúmal ďalej ako tam stála bosá s drobnými chodidlami, čakajúca na ďalší môj povel. Hanbila sa a zároveň bola vzrušená. Citil som jej túžbu a oddanosť zároveň.

"Chcem ťa vidieť, ako sa hráš", v okamihu som zabudol na tých dvoch cez ulicu. Iba sa usmiala, uložila sa do kresla. Kým si sadala upravila ho tak, že bola v polohe takmer ležiacej. Nohy si naširoko roztiahla a vyložila na široké operadlá. Ukázala sa predo mnou drobnučká mušlička s krásne vykrojenými lupienkami, ktorá bola lemovaná upravenými kučierkami. Bola tak božsky krásna, a ako som sa na ňu zadíval, ani som si nevšimol, kedy si naslinila prsty, s ktorými si začali hladiť prsia a bradavky. Striedavo sa hladkala a štípala. Vzrušenie jej evidentne stúpalo, čo prezradili šťavičky ktoré celkom zamaľovali jej mušličku. Keď som videl, že ruky začali putovať čoraz nižšie, opäť som musel okamžite reagovať.

"Prestaň, nerob to, nesmieš sa dokončiť! Nezaslúžiš si to!", no nebol som si istý, či ma vôbec vníma, tak nahlas vzdychala.

Prekvapilo ma, že ma Monika na slovo počúvala, čo ma naštartovalo ešte viacej. Netušil som ešte, čo sa všetko v skutočnosti skrýva v takom nežnom tele. Inštinktívne som pristúpil k nej a vrazil som jej do úst môj už dávno skamenelý úd. Naraz a nekompromisne až po koreň, až som počul ako prekvapene zasyčala. Nasledovali dlhé minúty exaltickej slasti. Jej sliny stekali medzi prsníkmi a pretekali sa, ktorá kvapka dobehne prvá na jej ochlpenie. Bola neskutočne lačná a technika, ktorú na mňa použila, ma dostávala do úplne inej dimenzie. Cítil som že sa orgazmus už nezadržateľne blíži, no ona to inštinktívne vycítila. Hrala sa so mnou a ja som jej to dovolil. Až som pochopil, že ma sala intenzívnejšie a jazýček kmital na uzdičke rýchlejšie, odtlačil som jej hlavu a ráznym pohybom som ju oprel o zábradlie. Ďalekohľad som stále stískal v pravej ruke. Nadišla tá správna chvíľa, keď som jej ukázal kam sa má pozerať a kým si ona zaostrovala, ja som do nej vnikol zo zadu. Hoci bola celá mokrá aj od vlastných slín, tíško zastonala, nebola na tento útok pripravená.

"Hovor čo vidíš", znel povel, kým som do nej pravidelne prirážal. Monika bola evidentne dobrá pozorovateľka a jej jazyková vybavenosť bola dokonalá. Hoci som mal privreté oči, keď začala farbisto opisovať čo sa deje naproti, ako keby som videl jej očami. Podrobne hovorila, ako skončili kvapky šampanského v lone neznámej svetlovlásky a ako dosiahla svojej vyvrcholenie potom ako jeho mocná päsť zmizla úplne v jej mušličke. Ten zvrhlý komentár ma úplne rozbesnil a už som búšil do nej tempom, ako keby som ju chcel prepichnút. Vzdychala čoraz rýchlejšie v rytme ako jej prsníky tlmili moje silné nárazy až na zábradlí.

Ani neviem ako sa moja ľavá ruka dostala do priestoru medzi jej clavicilu a štíhly collum. Druhou som ju silno potiahol za vlasy, moje prírazy bolo zrejme počuť aj pod nami na ulici, najmä ako moje plné semenníky plieskali po roztiahnutých šťavnatých Monikiných pyskoch. Kričala už na celú nočnú ulicu, ako keby chcela niečo zakričať tým dvom v hotelovej izbe, ktorí už ležali vedľa seba na veľkom posteli spotení a úplne vysilení. Keď som o sekundu zacítil na penise rytmické sťahy Monikinej mušličky, nebolo mi treba viacej a moja horúca láva v okamihu skončila všade na jej chrbte, guľatom zadočku aj vo vlasoch.

Keď náš dych konečne nabral fyziologické parametre, vedeli sme obaja, že naša prvá spoločná noc bude určite dlhá.