Naša nečakaná štvorka

21. 6. 2021 · 1 775 zhlédnutí lnvictus

Privinula si sa ku mne bližšie. Nad nami sa trblieta čierny zamat oblohy, do ktorého sa starostlivo zabalilo mesto. Iba občas ho pretrhajú pravidelne blikajúce svetlá nočných letov. Sú nad nami vysoko, preto to zvláštne neskoré ticho letného mesta neprerušuje nič. Milujem tie vibrácie nôcky, ktoré počuť len teraz. Milujem tú hru svetiel, ktorá sa odhalí iba trpezlivým ako ja.

Nespíš. Túliš sa ku mne, hlavu máš položenú na mojej hrudi. Nechtami občas maľuješ na mňa zvláštne hieroglyfy. Bozkávam ťa do vlasov. Máš ich nádherne lesklé ako pramienky odrážajú nočnú oblohu mesta. V skutočnosti vychutnávam si vôňu parfému, ktorú máš vo vlasoch a ktorá má po polnoci zrejme aj čarovnú moc. Podobnú, akú majú tvoje oči, ktoré máš teraz privreté a keby si ich otvorila, tak by ma v okamihu vedeli porobiť opäť.

Tvoja nečakaná rozlúčková návšteva ma prekvapila. Veľa si mi rozprávala o svojích túžbach a snoch, keď sme sa pravidelne stretávali v útulnej hotelovej reštaurácii cez ulicu naproti môjho bytu. Ty ako zamestnankyňa, ktorej naozaj záleží na spokojnosti klientov a ja ako gurmán, ktorý si vo všetkom vyhľadáva len to najlepšie. Teraz sa už môžem priznať, aj keď som cítil veľkú náklonnosť k Aďke, moja fantázia často zablúdila, aby aspoň v predstavách preskúmala tvoje dokonalé telo milujúcej maminky dospievajúcej dcéry. Ženy v tomto veku sú najkrajšie a pre mňa aj najzvodnejšie voňajú. Teraz ležíš v mojom objatí a ja ťa vdychujem celú.

Nechce sa mi veriť, že si u mňa prvý a zároveň posledný krát. Premýšľam, čo by som mohol urobiť, aby si zostala so mnou. Viem, že z hotela odídeš, ale naše mesto ponúka toľko príležitostí aj pre teba. Uvedomujem si, že teraz uvažujem naozaj sebecky.

Buchnutie dverí ma vytrhne z prúdu myšlienok, ktoré sa víria teraz iba okolo teba. Peter sa vrátil. Vlastne ani neviem kedy sa z môjho bytu vytratil. Pred sebou akoby tlačil siluetu vysokej štíhlej ženy. Kučeravé vlasy, úzky pás, dlhé nohy a riťka ako cibuľka.

"Aďka je späť!", v prvom okamihu chcem vyskočiť, akoby reflexne. No cítim tvoju blízkosť a nielen fyzickú. Synapsie konečne zopnú ten správny obvod v cortexe. Nasleduje blesková bilancia vzťahu s Aďkou, výsledkom ktorej je neodolateľná túžba po pomste. Ona bola tá, ktorá ma zranila a potom odišla! A dôvod jej odchodu je v tejto chvíli vzhľadom na jeho malichernosť úplne nepodstatný. Monika mi otvorila komnatu mojej novú existencie. Som opäť neporaziteľný.

Pošepkám zopár slov do Monikiných uší. Zdvihne sa okamžite z pohodlného letného lehátka a stihne mi ešte odpovedať, že "Urobím to naozaj veľmi rada". Vzápätí sa jej nahé telo pritlačí na prekvapenú Aďku, chytí ju za pás a vášnivo pobozká moju bývalú priateľku.

"Ja som došla iba na sekundu, aby som ti vrátila iba zopár drobností", vraví Aďka, otáča sa ku mne a z kabelky vyberá malú krabičku, ktorú starostlivo ukladá na stolík.

"Z tvojej nečakanej nočnej návštevy som milo prekvapený", pokračujem teraz ja, " zostaň s nami, prosím".

"Išiel som si po veci do šatne", vysvetľuje Peter, "ona stála dole pred vchodom a nebola schopná odpovedať na moje otázky, tak som usúdil, že čo ak potrebuje nejakú pomoc".

"Áno, mám trochu vypité", prizná sa Aďka, "ale nie až tak, aby som sama dokázala prísť za tebou hore potom čo sa medzi nami nedávno udialo. Prepáč, nevedela som že máš návštevu, že si si dokázal tak rýchlo ..." a so slzami v očiach uteká ku dverám.

To je tá veľká chvíľa pre Moniku. V poslednom okamihu ju chytí za ruku, niečo jej zašepká do ucha a chvíľu na to sa Aďkine letné šaty ľahkým šuchotom skončia na zemi. Stojí pred nami so vztýčenou hlavou. Je nádherná ako vždy. "Som mrcha, zaslúžim si poriadny trest! Robte so mnou čo len chcete" a s týmito slovami na perách sa uvelebí na lehátku vedľa mňa. Ja vystrelím z lehátka ako šíp idem namiešať drink pre Petra a pre seba. To je signál pre Moniku, že práve začína koncert pre dve nenásytné ženské telá.

Part I - Adagio

Monika obetuje svoje čierne pančušky a priviaže nimi Aďkine ruky o vrch postele, "Nesmieš sa pohnúť, keby sa čokoľvek dialo!" S Petrom popíjame drinky a z kresiel máme výborný výhľad na hru žien. Monika dlaňami pevne stiskne Aďkinu tvár a pobozká ju pomaly a je evidentné, že jej jazyk išiel hlboko. Aďka neprotestuje, ba jej vztýčené bradavky signalizujú, že túži po pokračovaní. "Tak tebe sa to páči, ty mrcha!", počuť plesknutie Monikinej ľavačky a nestihneme sa zo šoku spamätať, opľuje ju na tvári. Potom sa nakloní k už zvráskaveným dvorcom, berie ich do úst, striedavo cmúľa a hryzie. Naše penisy už dávno stoja v pozore, tak si zaslúžia pozornosť našich dlaní. Máme ležérne tempo, nie je kam sa ponáhľať.

Part II - Scherzo

Medzitým Monika slinami maľuje cestu od prsníkov, cez bruško, obišla kruhový objazd okolo Adkinho pupka a nasmeruje rovno do úzkeho tunela v jej lone. Teraz je na rade Peter, ktorý svojím ráznym hlasom dáva pokyn na zastavenie šialenej jazdy Monikinho jazyka. Aďka sa hryzie do pier, vzdychá a zmieta sa na lehátku, pretože silonky ju tam držia neľútostne pripútanú. Monika je v tejto chvíli akoby jedna duša s nami, pretože ako zbadala, že naše dlane pracujú akoby rýchlejšie, hlavou sa otáča k nám a špičkou jazyka krúži okolo našich navretých žaluďov. Keď je konečne spokojná so svojím výkonom, vcucia ich po jednom, akoby na krátku rozlúčku. Vracia sa k Aďke. Tá už tečie ako číry potok. Hoci detaily nevidíme, prezrádzajú ju lesknúce sa kvapky na tmavej drevenej podlahe terasy. Myslela si, že konečne prichádza vykúpenie. Lenže Monika je omnoho rafinovanejšia! Zohýba sa blízko k Aďkinej tvári, že sa im prsia na chvíľu úplne spoja, trú sa o seba, a aby Aďka cítila je horúci dych, nasliní si ukazovák a prostredník. Ten pohyb urobí úplne teatrálne a najpomalšie ako sa len dá.

"Monika je vážne eso, nesmiem dopustiť, aby sa odsťahovala", sú moje myšlienky pred ďalším, posledným dejstvom symfónie.


Part III - Presto

Jednou rukou trochu roztiahne lupienky svojej otrokyne. V skutočnosti sa ani nemusí veľmi namáhať, pretože Aďkina mušlička sa už dávno sama otvorila, ako tie skutočné mušle pred prílevom mora. Naslinené prsty dokonale kopírujú tvar lupienkov, ale vztýčeného klitorisa sa nedotknú. Aďka sa už chveje celá. Chce svoj orgazmus, ale nevie ju dosiahnuť. Takto nie. Ku svojmu vyvrcholeniu potrebuje byť vyplnená.

"Už mi ich tam vraz a hoci aj celú svoju päsť", prosí ju úpenlivo. Monika je však nekompromisná a keď vidí Aďkine silňujúce sa vzrušenie, sa dotýka jej čoraz menej. Aďka už tečie vyslovene potokom.

Pozriem sa na Petra a on na mňa. Prístupime k Monike, ktorá sa otočí kolmo na svoju otrokyňu tak, aby tá videla zblízka úplne všetko a zároveň trpela čo najviac. Začnem prirážať do Monikiných úst, vlastne jej priamo a hlboko do hrdla. Peter naberá jej zadnú dierku prakticky bez prípravy a hneď po koreň mohutného penisu. Sme všetci natoľko vzrušení, oslintaní a zmáčaní vlastnými šťavami, že sa naše telá spojili okamžite v jeden harmonický celok. Netrvá nám dlho a blížime sa k spoločnému vrcholu. Kývnem hlavou Petrovi, ten si svoj mohutný penis vytiahne z Moniky a vrazí ho nemilosrdne do Aďkiných úst. Ona ako lačná šelma, ktorá zacítila jedinečnú príležitosť ho cmúľa, súloží ho ústami čakajúca na svoju sladkú a hustú odmenu.

Keďže cítim, že sme sa všetci ocitli v bode, odkiaľ už nie je návratu, znením polohu. Môj penis sa zavrtá do najhlbšich hĺbok Monikinej rozmočenej mušličky, obe moje ruky uchopia jej boky. Vrážam do nej, ako keby som ju chcel rozdrviť na prach. Keď vidím, že Petrov na poslednú chvíľu vytiahnutý penis vystreluje megadávky semena priamo na Aďkinu tvár, nakloním sa dopredu. Zahryznem sa do Monikinej šije, až takmer cítim chuť jej krvi v ústach a môj pulzujúci úd pumpuje semeno do jej lona, ktoré svojimi orgazmickými sťahmi chce zo mňa vysať všetko.

"Prosím, zostaň so mnou, neodchádzaj!", sú moje posledné slová, ktoré som schopný vyriecť. Padáme obaja vysilení v tesnom objatí na Aďku, ktorá sa iba nechápavo pozerá na nás všetkých ...