Náš nečakaný hotel - endgame

22. 6. 2021 · 1 582 zhlédnutí lnvictus

Milý verný čitateľ, máš pred sebou poslednú časť našej hotelovej ságy. Ako autorovi námetu mi pripadá neľahká úloha rozlúčiť sa s aktérmi príbehu: vždy usmievavou Aďkou, princeznou Alexandrou, čarodejnicou Monikou a fešákom Petrom. Naša špeciálna vďaka patrí majiteľom a menežmentu hotela Aspexia, ktorý vlastní aj apartmány cez ulicu. Celý štáb vrátane aktérov sa úprimne teší z vašich milých reakcií a teší sa na skorý návrat do útulneho mesta za hranicou - fantázií - na diaľnici D1.

Táto časť je venovaná spoluautorke, nicku -Len-ja-, veľmi nám chýbaš!

Na letnej terase hotela, kde sme sa impulzívne ubytovali na jednu noc sa rozlievajú hrejivé lúče ranného slnka. Sedíme tu iba my dvaja a čakáme, kým čašník Peter donesie horkú kávu a ľahké raňajky, ktoré sme si objednali.

Bola to jediná noc, plná nových zážitkov a splnených túžob.

Pozerám sa do tvojich modro zelených očí, ktoré ťa usvedčujú z príslušnosti k rodu čarodejníc. Usmievaš sa. Máme toľko nevypovedaných myšlienok. Jediná noc, ktorú sme tu strávili nám dala vášeň, inšpiráciu a naplnenie tajných túžob. Stretli sme úžasných ľudí, s ktorými sme prežili vášnivú a miestami celkom perverznú noc.

Tú neuveriteľnú lavínu orgazmov spustila jediná výborná večera, ktorú si okorenila nožičkovou masážou môjho penisu priamo v reštaurácii. Samozrejme reakcia bola okamžitá: dva horúce výstreky semena na verejnosti v podaní čašníka Petra a pravidelného hosťa Toma. Nedalo sa to nevidieť a nepozerať sa. Naše perverzné pokračovanie v izbe, provokácia čašníka. Chuť šampanského a tvojho lona mám stále na jazyku. Tvoja malá mušlička, ktorá prvý krát prijala moju celú päsť a tušenie, že nás sleduje z domu cez ulicu. Provokačné perverzné divadlo ako zrkadlový terasový sex na hotelovej terase plného semena, ktorý vyprokoval ku trojke aj Moniku, Toma a neskôr aj Petra. Tí vedeli byť poriadne odviazaní. Napokon tvoj prvý submisívny zážitok v apartmáne naproti so ženou, volala sa tuším Aďka, ktorú režírovala Monika. Toto všetko za jedinú horúcu letnú noc. Láska, vášeň, príjemná bolesť, perverzita, hry ženy so ženou a muža s mužom, napokon dominancia aj submisivita. Sme obaja hraví a okrem neskrotnej náklonnosti k sebe, to je medzi nami ten tmel, ktorý nás robí jednou dušou a jedným telom.

"Láska, ďakujem ti za nezabudnuteľné zážitky", beriem tvoju ruku do mojich dlaní a bozkávam ti krásne dlhé prsty na nej. V tvojich očiach vidím, že chápeš aký som šťastný, keď si šťastná aj ty. "Milujem ťa úprimne a chcem ti dopriať všetko, po čom túžiš", nemusím to vysloviť nahlas, viem že mi to práve čítaš v očiach.

Platíme. Pohľady nás oboch sa stretnú s Petrovými. Mlčíme všetci traja. Opäť sme zákazníci a Peter je opäť našou obsluhou. Vstávame od stola. Cestou na parkovisko vidíme, ako sa otvárajú vchodové dvere a vychádzajú z nej dve krásne ženy, spokojné a usmievavé. Už nie sú pre nás neznáme. Monika a Aďka držiac sa za ruky si práve vykročili v ústrety nového dňa. Sadáme si do auta a kým sa pripútaš letmo ťa pobozkám. Môjmu pohľadu neunikne Tom, ktorý so šálkou v ruke stojí pri zábradlí svojej terasy a z výšky nám máva na rozlúčku.

"Ľúbim ťa láska, a ty vieš ako veľmi !", pošepkáš mi, kým ja kliknem prstom na tlačidlo |DOMOV| na navigácii. Máme opäť zelenú a naše spoľahlivé auto nás unáša späť do reality súčasnosti....