Ja a kolegyňa

19. 7. 2021 · 2 887 zhlédnutí Kamoska_O

Po vysokej škole som si hneď našla zamestnanie. Bol tam veľký kolektív, ale dosť starších ľudí, ale našli sa aj len o trochu staršie ako ja. Zblížila som sa iba s ňou a ešte jednou.
Zo začiatku sme sa iba kamarátili, rozumeli sme si. Prezradila mi, že má despotického muža, ktorý ju ničí psychicky. A preto utekala z domu, chodili sme bicyklovať, niekde posedieť. Nebola vôbec môj typ, taká obyčajná dedinská žena, ale bola milá, kamarátska.
Ani ma nenapadlo ju zvádzať.
Stalo sa to, až odišla od muža, už s ním nemohla ďalej žiť, a išla späť bývať ku svojim rodičom.
Oni raz odišli na chatu, a zavolala ma, že sa nudí, či neprídem na pohárik, pokecať. Ok, šla som.
Pili sme, kecali, smiali sa, postupne som ju začala vnímať aj ináč, zaujala ma. Keď už sme boli v nálade,
tak som sa jej začala vypytovať, ako si ju upravuje, čo má v sexe rada, či nikdy netúžila po žene, nadŕmala som ju rečami, až sme sa začali bozkávať, vyzliekla som jej tričko, podprsenku, začala bozkávať prsia, hladiť ich, pritom mi hovorila, čo sa jej páči. Stiahla som jej nohavice, gaťky a povedala, nech ide do kúpeľne, že jej ju pekne oholím dohola, nechám len malý pásik, súhlasila. Keď som jej holila pindulku, stále som aj druhou rukou dráždila prsia, a občas prerušila holenie, dráždila klitoris, a prstom vošla dnu. Pekne vzdychala.
Potom sme prešli do spálne, položila som ju na posteľ, postupne bozkala na krku, na prsiach, mala ich také akurát pekné, pevné. Prešla som na stehná a postupovala ku pindulke. Už bola dosť navnadená, len čo som sa jazykom dotkla klitorisu, začala ju lízať po chvíli dosiahla orgazmus.
Povedala, že sa jej to veľmi páči, že ešte sa jej nikto nikdy takto pekne nedotýkal, nedráždil ju.
Následne, stále keď bola sama doma ma volala ku sebe, a náš milenecký vzťah sa postupne vyvíjal, zlepšoval, a takto sme vydržali 9 rokov.