Hrátky v exotike (súťažná)

21. 7. 2021 HotDee

Ležím na pláži. Slnko krásne hreje a medzi prsiami mi steká maličká kvapka potu. Som opäť tu, na mieste, kde som šťastná. Ale tento rok to je iné. Špeciálne. Prišli sme sem osláviť moje narodeniny. Ja a ďalšie dve kamarátky. Tak tu teraz ležím a užívam si sladké ničnerobenie s príjemnou chuťou kokosového drinku na jazyku. Do večere ostáva ešte dosť času, tak chytám bronzovú farbu na môj ešte celkom biely, okrúhly zadoček. Plavky mi ho pekne obopínajú a mám ich jemne zarezané. Cítim však neodbytný pohľad očí, ktorý ho sledujú so zatajeným dychom. Lepšie si prezriem ich majiteľa, jeho vyšportovanú postavu až k hnedastej, opálenej, sexi tvári. Pohľady sa nám stretli. Ten jeho ma prepaľoval až tam, kde som to cítila iba ja. Po chvíli zízania sa zháčil a rýchlo odkráčal preč. Ach, aká škoda.
So západom slnka sme sa s dievčatami presunuli do hotelovej reštaurácie. Poctivo sme sa pripravili a nahodili sme na seba tie najkrajšie letné šaty. Večera bola famózna, jedli sme tie najlepšie jedlá podniku a na záver bola aj torta s kopou žiariacich sviečok. Po sladkom zákusku som si jemnučko oblizla pery, keď som opäť zacítila ten pálivý, nástojčivý pohľad. Sedel priamo tam, sršiaci sexappealom a nesmiernou mužskou príťažlivosťou. V ten moment sa mi predstavivosť rozbehla na plné obrátky a okolitý svet na chvíľu prestal existovať. Cítila som, ako mi od vzrušenia stvrdli bradavky a pod ľahkými letnými šatami si to všimol aj on. Usmial sa. Zrazu som si predstavila, ako na ňom sedím, iba tak bez nohavičiek a vlním sa na jeho penise hore a dolu... V tom najlepšom ma však vyrušil čašník, ktorý priniesol fľašu dobre vychladeného šampanského s odkazom. Vraj pán, ktorý ho posiela, čaká na terase. Vzrušenie mnou len tak lomcovalo. Vzala som si do ruky iba orosený pohár, prehodila som si vlasy cez plece a vykročila som.
Stál na terase, ležérne opretý o zábradlie a už zďaleka som videla ten podmanivý úsmev. S rozochvenými kolenami som pristúpila k nemu. Zrazu som mala pocit, že pred ním stojím nahá. Až sa mi zatočila hlava. „Tak teda na zdravie, kráska.“ Zľahka sme si štrngli pohármi o seba. Nespustil zo mňa oči ani vo chvíli, keď si odpil zo svojho pohára. Bol zábavný a sexi. Bože, ako veľmi sexi! V podbrušku ma šteklilo pri každom jeho skúmavom a žiadostivom pohľade. Vedela som to. Chcem ho a chcem ho v sebe.
Zišli sme dole na pláž a prehodil mi cez ramená jeho sako. Letmo sa mi dotkol pliec a rozhorúčenej pokožky. Až som celkom zmeravela, keď som jeho horúce pery pocítila na krku. Bozkával mi šiju a ja som sa úplne podvolila. Zacítila som jeho mužnú vôňu a nechala som sa ňou opantávať. Bola som totálne vzrušená. Najavo mi to dávali aj nohavičky, ktoré boli v tomto momente už úplne mokré. Zozadu si vzal do rúk moje pevné prsia. Určite cítil, ako sa mu zadočkom tlačím na jeho už vzrušené prirodzenie. Počuli sme iba tiché hlasy zo vzdialenej reštaurácie. Od krku prešiel perami až k mojim ústam, bozkával ma stále vášnivejšie. Dekolt šiat stiahol pod prsia a obe ich vyslobodil. Najprv sa na ne iba dlho díval a potom sa na ne hladne vrhol. Jednu po druhej si ich vzal do úst a sal perami. Bradavky jemne olizoval jazykom a jemnučko hryzkal zubami. Ja som si vzrušením hrýzla do pier a chcela som viac. Viac nehy, viac rozkoše, viac jeho. Po chvíli prestal, vášnivo sa na mňa pozrel, vzal ma za ruku a bez slova viedol preč. Ale kam?
Prešli sme okolo nášho hotela a zastavili sme pred budovou, ktorá vyzerala ako nejaká firma. Mala som pravdu, pracoval tu. Zaviedol ma až na najvyššie poschodie, do jeho kancelárie, odkiaľ bol nádherný výhľad na celé mesto. Podal mi do ruky pohár. Kútikom oka som videla, že sa jeho tvár zmenila. Už nebol romantický, jemný a nežný. Očami si ma žiadostivo premeriaval, každý kúsok môjho tela hltal pohľadom. Vzrušenie by sa dalo krájať a ja som cítila, že divoký sex visí vo vzduchu. „Chceš to?“, opýtal sa a pohľadom ukázal na mohutný, drevený stôl s luxusnou koženou stoličkou. Omámená žiadostivosťou som prikývla a vtedy sa to stalo. Divoko na mňa skočil a začal bozkávať. Ostala som takmer bez dychu. V jeho tvári som videla pud, ktorý ho hnal dopredu, celú ma ochutnať a poriadne tvrdo pretiahnuť. Celým telom mi prešli zimomriavky, ako veľmi som to chcela. Ani som sa nenazdala a strhol zo mňa skoro úplne všetko. Rukami mi masíroval prsia. Inštinktívne nahmatal pevné bradavky, ktoré teraz vzrušene trčali do strán a vzal si ich do úst. Sal mi ich a jazykom ešte viac rozdráždil. Dlaňami prešiel rýchlo po brušku a zamieril k zadku. Pevne mi ho stlačil a pritiahol si ma k sebe. Slastne si pri tom vzdychol a ja som sa chvela vzrušením. Cítila som ako si ma tlačí na hruď a zatúžila som sa jej dotknúť. Rozopla som mu košeľu a rukami som po nej prechádzala. On sa však nenechal vyrušiť a blúdil po mojom roztúženom tele rukami aj perami. Jedným rýchlym pohybom si ma vyložil na stôl a nohy mi dal široko od seba.
Zadíval sa na moju mokrú a rozhorúčenú kundičku a sršala z neho dychtivá žiadostivosť. Položil si hlavu medzi moje nohy a strniskom sa mi obtrel o vnútorné stehno. To ma vzrušilo, až som si zuby zaťala do spodnej pery. Povedal mi, aby som si ju prstami otvorila a začal ma lízať. Jazykom si vychutnával každý môj záhyb a v ústach cítil, ako od vzrušenia tečiem. Perami sa prisal na klitoris a sal ho tak vášnivo a skvele, až som zavzdychala od rozkoše. Keď videl, ako sa mi to páči, dvomi prstami mi ju otvoril ešte viac a ponoril sa do mňa jazykom. Vnikal stále hlbšie a hlbšie a vo mne narástla chuť aby do mňa vrazil svojho pevného vtáka. Rozhodla som sa vziať si ho. Postavila som sa a rukou na hrudi som ho zatlačila do tej veľkej, koženej stoličky. Na moment ostal prekvapený, ale ja som si išla priamo za svojim cieľom. Pozerala som sa mu do očí, v ktorých mi blčala vášeň a cez nohavice som nahmatala jeho penis. Cítila som, aký je už tvrdý a pripravený na akciu. Bez váhania som rozopla zips a vzala si ho do dlane. Toto bol ten najdokonalejší penis, aký som v živote videla. Bol nádherne žilnatý, pevný a veľký. Naozaj veľký. Žaluď mal krásne lesklý a mne sa už zbiehali slinky. Nevydržala som to a vzala som si jeho špičku do mokrých úst. Jazýčkom som po nej jemnučko prešla a pomaly mi celý zmizol v ústach. Pevne som ho obopla perami a začala som sa na ňom kĺzať ústami. Pekne od koreňa až po žaluď a potom zas a zas. Zatínal prsty do kožených operadiel a ja som pocítila, ako mi po stehne tečie niečo vlhké. Do úst som si vzala aj jeho gule. Pekne jednu po druhej a potom obe naraz. Mala som plné ústa až na prasknutie. S chuťou som mu ich sala a lízala a pritom ho ukájala rukou. Očkom som zazrela jeho blažený výraz tváre a v duchu som sa usmiala. Ako som ho fajčila, z úst mi začali pomaly tiecť sliny priamo na prsia. Veľmi sa mu to páčilo a žaluďom mi ich rozotrel po bradavkách. Teraz som sa už úplne rozvášnila a dychtila som mať toho veľkého, tvrdého vtáka v sebe.
Postavil ma čelom k stolu a surovo ma cez neho prehol. Nohy mi roztiahol naširoko od seba a prstami som sa mu zozadu otvorila. Naskytol sa mu pohľad na moju krásne ružovú, hladnú a šťavnatú pičku. Už sa viac neudržal, vytiahol toho veľkého, pevného vtáka a vrazil mi ho zozadu až po gule úplne nadoraz! Ach môj Bože! Jeho penis ma zvnútra úplne vyplnil. Chytil si ma pevne za boky a začal nenásytne a hladne prirážať. Šukal ma tak tvrdo a nekompromisne, až sa pod nami triasol celý stôl. Nezmohla som sa ani na slovo. Z hrdla sa mi dreli iba slastné stony, ktoré sa ozývali po celej budove a nechcela som, aby prestal. Tvrdé a hlboké prírazy mnou lomcovali a pičku som mala absolútne vyplnenú. Prsia sa mi vlnili v rytme jeho prírazov a občas ma rukou prepleskol po zadočku. Och, to ma vzrušilo ešte viac. Veľkým vtákom ma vypĺňal až na prasknutie, nič lepšie som doteraz nezažila. Zrazu prešiel do rýchleho tempa a ja som skoro explodovala od rozkoše. Prstami som si pritlačila na klitoris a teraz som už naozaj vrieskala slasťou. Kričala som, aby neprestával a on to vydržal. Vrchol som už mala na dosah. Posledné prudké prírazy vo mne odštartovali vlnu slastného vyvrcholenia. Pozoroval moju tvár, ako si náruživo hryziem do pier a zvieram sa v blaženom kŕči.
Chcela som aj jemu dopriať krásne vyvrcholenie. Keď som videla, že už to naňho ide, kľakla som si, vzala do rúk prsia a hladne nastavila jazýček. Prosila som ho, nech sa mi vystrieka do úst, že ho chcem ochutnať až do konca. Netrvalo to ani chvíľu a už mi ústa zalievali poriadne výstreky horúceho semena. Jazyk mi celkom pokrylo biele semeno a naplnil mi ním celé ústa, až mi vytekalo kútikmi na prsia. Ach, nádhera. Presne takto to zbožňujem. Oblizla som si pokropené pery a celú dávku som pekne prehltla. Chutil skvele. Vzala som si jeho penis ešte do úst a vysala som mu ho do poslednej kvapky. Myslím, že na tieto narodeniny v exotike nikdy nezabudnem.

Nahlásit komentář