Ja a kolegyňa 3

26. 7. 2021 · 3 479 zhlédnutí Kamoska_O

Raz mi zavolala, či neprídem ku nim osláviť Silvester. Ok, aj tak by som sa doma len nudila. Už mala malú dcérku a druha. Bývali v malom byte, ale na posedenie to stačí.
Kecali sme, pili, počúvali ticho hudbu kvôli dcérke, a keď udrela polnoc vypili šampanské a po hodine už som sa chcela zberať domov. Ona však navrhla, nech u nich prespím do rána a potom pôjdem domov, že to bude bezpečnejšie, aj keď sme bývali blízko seba.
Majú veľkú manželskú posteľ, on spal na kraji a ona v strede, čiže ja blízko nej z druhej strany. No nedalo mi, keď som počula, ako on už chrápe, tak som ju začala bozkať na krku, bála sa, ale aj sa jej to páčilo. Hladila som ju pritom cez tričko na prsiach, už ich mala väčšie ako po kojení. Začala pekne potichu vzdychať, tak som vkĺzla rukou do gatiek, bola vlhká, vzrušená, prstom som jej dráždila klitoris, občas zašla do pindulky a späť na klitoris. Ona tiež začala mňa dráždiť, tak som chcela, aby sme boli naraz. Seba som krotila a čakala na jej orgazmus. Už som vedela, kedy bude, tak som zrýchlila, lebo ja už som to nevedela vydržať a vyvrcholili sme obe spolu. Musela som do jej krku upchať svoje ústa, nechcela som vykríknuť, aby sa niekto nezobudil.
Povedala, že to bolo super, tajomné a pritom silno vzrušujúce. Dali sme si pusu a zaspali.
Ráno mi urobila raňajky a šla som domov.
Náš sex nebol o polohách, experimentovaní, ale aj tak bol vždy pekný.