Neznámy

7. 9. 2021 · 1 534 zhlédnutí Sandy16

Siahla rukami dozadu a pocítila pevné mužské telo. To jej dodávalo vzrušenie. Naklonila hlavu, otočila sa a pocítila na perách silno náruživý bozk, z ktorého sa jej podlomili kolená. Túžil sa jej dotýkať celého nahého tela, chcel jej hladiť rozkrok a zrazu sa jeho dlane presunuli na zadok, ktorý silno v rukách zvieral. Chcel cítiť ako sa jej uvoľnia svaly, keď sa mu poddá, v tomto pomyslení mu stvrdol.
“Pomiluj ma” povedala. Nevedela, čo to hovorí. Nikdy nič také nepovedala. Alebo si myslela, že to nepovie. Privrela oči, prudko dýchala a čakala, ako sa o ňu postará. Bola vášňou bez seba. Chcela sa mu oddať. Bola už nahá a všimla si, ako sa krásne v tom jemnom šere týči jeho pevný penis. Bol to krásny pohľad. Roztápala sa už len tým výhľadom a keď si siahla do rozkroku, cítila, ako sa roztápa, ako má vzdúrený klitoris, ktorému sa spolu s jej prstami venoval už jazyk neznámeho muža. Bolo to intenzívne a vzrušujúce, tá anonymita sa jej páčila. Vrátila sa do čias diskoték kde sa sem tam odobrala s neznámymi kamsi von.
Staral sa jej o rozkrok aj o tvrdé bradavky.
Vzdychala, stonala, bola spotená a rozvášnená. Nemala dosť, ani keď si neznámy ľahol a ona vyštartovala po ňom s jediným cieľom. Sadnúť si na neho a prežiť intenzívne pocity vniknutia. Bolo to krásne. Pozerať na jeho tvár. Užívala si každé dosadnutie.
Až do chvíle, kým ju nechytil za boky a nepoložil na chrbát, a jeho penis nezacítila na svojom pahorku. Jemne sa s ním posunul nižšie. Prestala sa hýbať. Ostala ako paralyzovaná. Len sa uvoľnila, privrela oči a na malú chvíľu mala pocit, že sa roztrhne. Vnikol do nej a vyplnil ju tvrdým údom. Jemne kĺzal v nej. Vzdychala stále intenzívnejšie. Bola plná vzrušenia. Ich telá boli rozpálené, keď zacítila, ako sa jej zmocňuje orgazmus. Ostala ležať, vnímala, ako v nej dosahuje intenzívny orgazmus. Cítila ho, jeho kŕč, chvenie, to všetko sa odohrávalo naraz v nej. Cítila všetko. Dostávala sa z toho do extázy. Keď z nej vyšiel, ešte sa chvíľu nahí váľali po matraci. Dotýkali sa, hladkali a pomaly, spontánne, tak ako prišli tak aj odišli s rumencom v lícach.