Kapitola 11: Duševný most

22. 9. 2021 · 1 048 zhlédnutí Stevko95

V pondelok večer som si našiel asi 15 správ od Katky. Písala mi o tom čo robí o tom, že premýšľa o nás dvoch. O čom by mohla rozmýšľať o nás dvoch? Na začiatku dňa mi prichádzali nadšené správy a bolo z nich cítiť energiu. Postupne sa však ľahkosť vytrácala a nahrádzal ju smútok, odlúčenie.
L: Ahoj. Si ešte hore alebo spíš zlatino?
K: Konečne láska, kde si tak dlho bol? Áno som hore. Myslela som si, že si na mňa zabudol. (za tým niekoľko smutných smajlíkov).
L: Nezabudol som na teba srdiečko. Mal som náročný deň a až teraz večer mám chvíľu na oddych. Viem, že si mala pomerne náročný deň. Cítiš sa dobre zlatino?
K: Cítim sa lepšie, ale chcela by som byť s tebou (smajlík s červenými lícami). Chýba mi túlenie a ešte k tomu jedna špeciálna činnosť.
L: Určite ti chýba moje rozťahovanie v posteli a to ako sa vždy natiahnem cez teba však? Aj mne chýbaš. V sobotu som doma...dúfam.
K: Dúfaš? Prídeš lebo inak bude na teba čakať čert.
Zvyšok večera sme si písali pikantnejšie a erotickejšie správy. Čo myslela tým, že rozmýšľa nado mnou? O čom mohla tak rozmýšľať? V utorok som si našiel čas napísať jej pred prácou a potom na obed.
L: Dobrú chuť zlatino. Aký si mala deň do obeda?
Správu som si prečítal až večer. Celý deň sa ma snažila kontaktovať. Večer som si prečítal asi 35 správ o tom, že jej chýbam, čo robila a v poslednej mi priala dobrú noc. Bolo takmer pol 11. Rýchlo som jej odpísal a v tichosti na izbe smútil, že tam nie som.
Streda prebehla v podobnom rytme ako utorok a keďže som chcel dať Katke darček na Mikuláša a vedel som, že má rada sladké, tak som jej poslal malú kytičku ruží a darček v podobe balíčka s malými čokoládkami, kinderko, kinder bueno a rôzne druhy čokoládok a sladkostí. Katka mi potom po zvyšok dňa posielala fotky obalov a písala, ktorá ako chutí a ktorá jej pripomína jednu moju vlastnosť. Mliečna čokoláda jej pripomína túlenie, lebo vtedy som vraj taký sladučký a chutnučký.
K: Aj tak najlepšia čokoláda zo všetkého si ty Luki.
L: Nevedel som, že máš rada horké a kyslé veci Katuška.
K: Naozaj. Zo všetkých sladkostí v živote mi najviac chutíš ty.
L: Vieš mi povedať, ktorá konkrétna časť ti najviac chutí? :P
K: Áno ty perverzák. Možno to vyznie fádne, ale tvoje pery. Najkrajšie pocity a spomienky sú tie, kde sa jednoducho bozkávame. Nie sex, aj keď úplne rozmilovať ma dokážeš len ty, ale tie bozky. Ráno, keď sa zobudíš, večer, cez deň. Toto mi chýba najviac. Tvoje drobné prejavy lásky a radosti, že som tvoja a ty môj.
L: Áno som tvoj a ty moja. Nie len tým divným perverzným a sexuálnym spôsobom, ale aj po emocionálnej a psychickej stránke.
Čo sa to stalo so mnou? Nikdy som pred žiadnou ženou nenapísal nič podobné, žiadne romantické výtvory alebo prejavy citov a pri Katke som bol zrazu na mori nepoznaných pocitov a čo bolo najdivnejšie, že som chcel, aby sme tam boli dvaja a mohli sa unášať prúdmi kam nás odnesú. Katka sa stala naozaj veľkou súčasťou môjho srdca. Zaspával som s príjemnými pocitmi na srdce, v myšlienkach som sa túlal ku Katke. Už aby bola sobota. Večer mi prišla správa
K: Pozri aké pekné čižmy červeno – čiernej farby som si kúpila. Páčia sa ti?
L: Sú krásne a na tvojich nohách vyzerajú krajšie. Dúfam, že ma doma budeš čakať ty. Prídem zajtra okolo 5 po obede podľa premávky zlatino. Posielam pusinky a idem spať.
Ráno som napísal Katke, že o 5 budem doma a vrazil som. Domov som prišiel o 2. Katke som sa neozval a pripravil skorú večeru pozostávajúcu z zeleninovej polievky, varených zemiakov a upraženej zeleniny. V obývačke som odložil kreslá a do stredu preniesol veľký stôl z kuchyne, stoličky oproti sebe. Na stôl som naukladal sviečky, rozvešal vianočné svetielka žltej a bielej farby na gauč. Osprchoval som sa, oholil, dal chladiť víno. Ako oblečenie som zvolil niečo “klasické“ čierne nohavice a košeľu s rozopnutými 2 gombíkmi na vrchu. Všetko bolo nachystané.
Presne o 5 prišla Katka. Presne takto sa mi páčilo. Jej dochvíľnosť som si veľmi vážil a pri vchode sme sa vystískali, vyobjímali. Večeru som podával sám na stôl zatiaľ čo Katka sa išla skrášliť do kúpeľne. Prišla v bielych lodičkách. Anjelik v modro – bielom oblečení. Výraznejší bol len dekolt a výstrih na chrbte. Šatočky do polky stehien, voľné a krídla. Ostal som stáť ako omámený. Skôr ako stihla spraviť krok som k nej pristúpil a zodvihol ju.
L: „Si prekvapená?“
K: „A...Áno. Zatiaľ ma nikto neniesol nikde ani na tanečnom večierku či na stužkovej. Som rada, že nechceš aby sa tvoj anjelik zašpinil.“ Dala mi hlasný bozk na líce. „Večera? Potom som už len tvoja.“ Odniesol som Katku k stolu a usadil ju. Nikto pre mňa nič také nespravil a vážim si to a budem. Večerali sme v dobrej atmosfére, pustil pár romantických skladieb kým Katka nezačala tancovať po obývačke po večeri. Nechal som ju chvíľu tancovať, odniesol veci do kuchyne a vyzul si topánky. Následne som k nej prišiel čo najtichšie a aj tak ma uvidela. Pre tento dôvod som pustil pomalé skladby. Začali sme sa hompáľať v pomalom rytme valčíka. Rozprávali sme, zbližovali po emocionálnej a duševnej stránke.
L: „Chýbala si mi.“ V tom momente sa Katka ku mne pritisla a nebolo nám viac treba. Len som ju objal okolo bokov a hladkala ma po chrbte. Rozprával som jej o tom ako mi chýbala, ako som sa cítil.
L: „Myslel som si, že to bude ľahšie. Naše odlúčenie ma zasiahlo skôr ako som odišiel za hranice.“ Presunuli sme sa na gauč, kde sa uložila a hlavu položila na vankúš, ktorým bol na mojich nohách. Hladkal som ju celý čas počas mojej spovede. „Začalo to tým prázdnom na srdci, neskôr v myšlienkach až ma kolega upozornil, že sme na mieste. Smútil som a stále som rozmýšľal v akom smere si o nás rozmýšľala? O čom? Trápil som sa kvôli odlúčeniu, ale aj túžbe ťa objať, nie pomilovať, držať ťa okolo pása v posteli a cítiť tvoje srdce, dych, tvoju prítomnosť v srdci. Chýbal mi tvoj smiech, tvoj zmysel pre módu a zmysel ma objať alebo pobozkať na líce vtedy, keď som to potreboval. Tvoje fotky som videl každý večer. Nešiel som spať kým som neprešiel všetky.“ Na ruke som ucítil niečo mokré. Slzy. „Prečo plačeš?“
K: „Je to nádherné, všetko čo si povedal a predsa chcem viac, s tebou. Viem, že chceme posúvať náš vzťah ďalej, rozumieť si a prejavovať lásku. Prajem si, aby si mi také prekvapenia robil ty a už nikto iný. Tento náš večer, môj, teda tvoj anjelik ti plače na nohách.“
Katku som si presunul na nohy, objala ma okolo krku silno, držala a nechcela opustiť. Preniesol som ju do spálne. Položil do postele a bozkami prechádzal postupne po tele. Otočil na chrbátik, začal masírovať chrbát pre uvoľnenie napätia a bez krídel vypadala ako prízrak v hmle. Stačilo sa jej prestať dotýkať a zmizla by. Zobral som olej a ukázal som ho Katke pred tvárou, len súhlasne prikývla.
L: „Vieš, že toto má uvoľniť napätie z tela a zároveň navodiť pocit harmónie?“ začal som ramenami, išiel ku krku a dole potupoval chrbtom až na pás. „Na začiatku som mal pocit, že si rozumieme ako kamaráti a neskôr tie tvoje “neviditeľné“ náznaky o mňa a týždne som si lámal hlavu či to nie je len tak alebo naozaj. Po mesiaci som si dodal odvahu a začal vracať tvoju náklonnosť láska. Tak pomaly a zároveň tak rýchlo sa to stalo. Prial som si od prvého bozku urobiť toto. Byť s tebou a ukázať ti, čo cítim. Po polroku som našiel odvahu. Odpúšťaš mi, že som ti to nevedel povedať skôr, že som nemal dosť odvahy a vnútornej sily?“
K: „Povedal si mi to v správny moment Luki.“ Katka si sadla na svoje päty. „Vyzlečiem si ťa. Dnes som ťa chcela vytrestať, ale zaslúžiš si odmenu.“ Pomaly mi rozopínala gombíky a bozkávala časti hrudníka, ramien a brucha. Rukami som ju hladil po tele a spolu s mojou košeľou sme odložili aj krídla. Následne mi rozopla nohavice, postavil som sa vedľa postele a vyzliekla ma do nahá. Jemne som položil ruku na Katkin hrudník a uložil do postele, stiahol sukňu spolu s podprsenkou a bozkami viedol cestu cez jej krásne prsia až k bielym nohavičkám. Prstami som zašiel pod okraj nohavičiek a začal pomaly posúvať po stehnách. Bozkával som obe stehná na striedačku. Po odložení aj posledného kúsku oblečenia som ústami vyhľadal Katkine lono a začal nežne a dôrazne pracovať na jej láskaní, lízaní, jemnom trení klitorisu kým sa neprehla ako luk. Zobral som si ju do náručia a takú vláčnu a uvoľnenú priložil k svojmu telu, zakryl paplónom a šepkal nežné veci do uška.
K: „Naberiem dych zlatko a budem sa ti venovať.“
Pobozkal som ju na čelo, na nos a na pery. Z jedného lenivého bozku sa stal vášnivý boj dvoch jazykov. Stony rozkoše sa začali niesť spálňou. Katka prehodila svoju nohu cezo mňa, pomaličky uložila telo na moje. Zobrala moju tvár do dlaní.
K: „Patríme jeden druhému.“ Povedala to s takou istotou a presvedčením, že nebolo o tom ani pochýb. Chytil som jej boky a začal hladkať po nich, chrbte, stehnách a vlasoch. Bozky boli čoraz vášnivejšie a Katkina túžba v lone mokrejšia, cítil som to na svojom prirodzení. Nakoniec na mňa pomaličky nasadla. Bez kondómu.
K: „Dala som si teliesko proti otehotneniu. Nechcela som brať antikoncepciu a konečne ťa môžem cítiť v sebe. Pomalými pohybmi nie len panvou ale aj celým telom sa hýbala dopredu a dozadu. Pomaly sa nadvihla a ku krúženiu panvou pridala pohyby hore a dole. Pevne som ju zovrel za boky, prisal sa na prsia a v zrýchľujúcejšom tempe sme sa milovali až kým sa neurobila. Využil som situáciu.
Prevrátil zo seba, na hrudník, hlavu zatlačil do matraca.
K: „Nie.“ (jej záchranné slová boli áno (pre súhlas), oranžová a červená) Pokračoval som v prirážaní a z nežného milovania sa stalo obyčajné, primitívne súloženie samca a samice. Pritvrdil som, dal jednu ruku na chrbát, hlavu nechal voľnú a druhou plácal po zadku kým som sa úplne nevystriekal, zášklby trvali pomerne dlho a Katku som si na konci celého aktu pritúlil k hrudníku.
L: „Ešte máš pre mňa nejaké prekvapenie alebo na dnes stačí?“ Pozeral som sa jej pritom do očí, hladkal vo vlasoch.
K: „Chcela som ti ukázať toto.“ Ukázala mi fotku v mobile : dlhé tmavočervené šaty s rázporkom do ¾ stehna na pravej strane, úzky pás a výstrih do polky chrbta. K tomu putá na opasku, špagátik, prútik z vŕby a korunka na hlave, k tomu čierno – červené čižmy. „Páči sa ti to? Mala to byť dominantná čertica a submisívny anjelik, ale prispôsobím sa tebe. Som rada, že sme tu spolu. Chcem byť s tebou.“
L: „Je to nádherné, všetko čo pre mňa robíš a mám tu aj ja niečo. Jemné šatky na zviazanie a masážny olej na nuru masáž. Telo na telo. Po natretí sa telo vraj veľmi kĺže a je to stimulujúce. Čo na to hovoríš? Chceš byť anjelik v opatere alebo nechať sa rozmaznávať ako čertica?“
K: „Naozaj ťažký výber, ale vyberám si...