Úlet na služobnej ceste-súťažná poviedka

26. 9. 2021 · 3 059 zhlédnutí ollaff

Alica sedela v hotelovej reštaurácii kde bola ubytovaná počas služobnej cesty. Bol to posledný deň jej pobytu a povinnosti splnené. Po konferencii šla na izbu aby sa osprchovala a prezliekla do letných voľných šiat a dala si neskorý obed a pohár vína na uvoľnenie. Nechápala čo sa deje, no celý deň bola ohromne nadržaná a nepomohla ani masturbácia a príjemný orgazmus v sprche. Odkedy sa rozišla s tým hajzlom ktorý ju sústavne podvádzal sex nemala a aj keď mala šikovné prsty či zbierku vibrátorov a iných hračiek, dnes chcela viac. Obyčajne takto nepremýšľala no mala chuť na nejaký úlet a neviazaný sex.
Alica bola mladá 32 ročná kráska, sebavedomá a chlapom sa náramne páčila. Všetko si to uvedomovala a užívala si pozornosť ktorú dostávala. Za brunetkou s úzkym pásom, pevnými prsami a štíhlymi nohami sa muži otáčali. Ako tak sedela pri veľkom okne takmer prázdnej reštaurácie niekto si prisadol na terasu za oknom. Bol to mladý študent, mohol mať okolo 20 rokov. Kučeravé vlasy, okuliare, veľmi štíhly a na prvý pohľad nesmelý typ z akých si v škole skôr uťahujú.

Všimla si že hneď ako si prisadol, pohľad mu zastal na jej nohách, no rýchlo akoby zahanbene uhol pohľadom a napravil si okuliare. Prišlo jej to milé a aj keď normálne by ju takýto typ nezaujal dnes mala chuť na mierny úlet a uvidí kam to povedie.

Sedela za vyvýšeným stolom na pohodlnej barovej stoličke s operadlom a uvedomila si že mladík má dokonalý výhľad na jej nohy. Objednala si ďalší pohár vína a usadila sa tak aby sa jej šaty vyhrnuli viac a on sa mohol kochať na jej dlhých do hladka oholených nohách. Popíjala, hrala sa mobilom a občas sa pozrela do ulice a bolo zjavné že študent sa čoraz menej díva do papierov na stole a čoraz viac na ňu. Mierne rozkročila nohy aby videl jej čipkované nohavičky. Rožkom oka videla ako znervóznel a nemohol odtrhnúť pohľad z jej lona. Bola ohromne vzrušená, cítila ako jej brní a vlhne kundička. Veľmi ju bavilo sa takto predvádzať a napadlo ju posunúť to o level vyššie. Pomaly vstala a šla na toaletu. Ani na moment nezaváhala, rýchlo si vyzliekla nohavičky, skrčila ich a dala do kabelky. Pri sadaní na stoličku sa uistila že sa jej šaty vyhrnuli čo najvyššie no neodhaľujú nič viac než by mali. Jednu nohu nechala na zemi a druhú zdvihla a opätok lodičiek zasunula za lištu na spodnej časti barovej stoličky. Odhalila viac no stále nie všetko. Bavila sa pohľadoch a rozpakoch študenta. Bolo zjavné že nevie čo so sebou a nedokázal z nej odtrhnúť oči. Boli od seba asi dva metre oddelený sklom keď mierne rozkročila vyloženú nohu. Obzrela sa za seba aby mu dala dosť času na to aby sa pokochal a všetko vyzeralo ako náhoda aj keď náhoda to byť nemohla keďže ešte pred chvíľkou mala nohavičky. Len si predstavila čo mu asi ide hlavou keď zbadal jej vlhkú čerstvo upravenú pičku. Potom sa otočila späť aj druhú nohu vyložila na lištu a rozkročila nohy ešte o trošku viac. Trvalo to len pár sekúnd no zdalo sa to ako večnosť. Bola veľmi vzrušená, nič podobné nikdy neskúsila a jej mierny úlet a exhibicionizmus ju rozpaľoval do maxima. Niečo napísala na lístok a pozerala sa priamo na neho. Po pár sekundách sa im pohľady stretli a so šibalským úsmevom mu ukázala lístok. V rozpakoch sa pomrvil a tiež niečo napísal. Ukázal jej lístok a na jej otázku „Ako sa ti páči?“ dostala odpoveď „Nič krajšie som v živote nevidel.“

To jej vyvolalo ešte väčší úsmev na tvári. Dopila víno, napísala ďalší odkaz pri čom rozkročila nohy ešte viac. Peniaze so štedrým prepitným nechala na stole a vyšla na terasu. Keď prišla k nemu dala mu odkaz na stôl a nohavičky položila do lona kde sa jasne rysovalo jeho vzrušenie. Keď odišla mladík sa stále díval na jej zadok a až keď vošla do hotela prečítal si odkaz „Príď za 10 minút na izbu 313 na treťom poschodí.“

Až keď prišla na izbu jej docvaklo čo spravila. Nikdy podobnú vec nespravila aj keď mierne nervózna jej vzrušenie bolo také veľké že dúfala aby sa nezľakol a prišiel. Javil sa jej dosť nesmelý a čas sa vliekol no o pár minút začula tiché zaklopanie. Prišla k dverám a otvorila, stál tam a nesmelo riekol „Ahoj, ja som ...“ prstom mu zakryla ústa a povedala „slová netreba“ a vtiahla ho za ruku do izby.

Stáli v strede miestnosti, rukou mu siahla do rozkroku a pocítila tvrdú vypuklinu. Hneď jej bolo jasné že je nadpriemerne obdarený no ani vo sne ju nenapadlo čo za moment uvidí. Hladkala ho v rozkroku a šepla len „môžem?“ Prikývol a hneď mu začala rozopínať nohavice. Stiahla mu ich až po členky, pokľakla a pomaly začala sťahovať naduté boxerky. Hneď si všimla príjemnú vôňu, akoby sa práve osprchoval a obliekol do čistého. Keď mu ich stiahla zostala v miernom šoku. Pred očami mala najväčší a najhrubší penis aký kedy videla. Na tak štíhleho chlapíka by to nikdy nepovedala a už ho držala v rukách a ako zhypnotizovaná ho pomaly honila po celej dĺžke. Honila ho aj dvoma rukami a jej prsty sa s palcom ani nedotkli keď ho uchopila. Už sa nevedela dočkať mať ho v ústach no zároveň mala obavu z jeho veľkosti keď ho bude mať v kundičke.

Vzala ho do úst, chutil rovnako príjemne ako voňal. Mohutný žaluď sa leskol a striedavo ho fajčila a honila. Nemala šancu dostať do úst ani polovicu, jeho hrúbka to jednoducho nedovolila no užívala si hebkosť žaluďa a chuť pred ejakulátu.

Po chvíľke sa postavila a presunuli sa k posteli. Posadila ho na posteľ a o krok ustúpila. Pomalými pohybmi si vyzliekla letné šatočky a stála pred ním len v lodičkách. Prišla k posteli a obkročmo nad ním ho honila. Druhou rukou si dráždila klitoris. Zdalo sa jej že ešte nikdy tak netiekla, bola úplne vlhká a dva i tri prsty v nej kĺzali úplne hladko. Presunula sa nad jeho tvár a dosadla na jeho ústa. Jazyk mu kĺzal po celej dĺžke kundičky a pri každom dotyku klitorisu ju roztriaslo po celom tele. Presunula sa k jeho penisu a pomaly až s obavami nasadla na jeho mužskú pýchu. Každým dosadnutím to šlo lepšie a hlbšie a prekvapivo hrúbka i veľkosť jej ohromne vyhovovala. Keď dosadla na doraz cítila sa úplne plná a bolo to príjemnejšie než čakala. Tempo sa zrýchľovalo kým na ňom nejazdila úplne divoko, potom dosadla na doraz a hýbala panvou dopredu a dozadu čím dráždila aj klitoris a jej šťavy spríjemnili trenie. Cítila že orgazmus sa blíži a zrýchlila tempo na maximum. Netrvalo dlho a celú ju zalialo teplo, akoby v kŕči sa roztriasla hlasno vzdychala a užívala si svoj vrchol. Ani nevedela ako dlho to trvalo no keď opäť začala vnímať čas a priestor mladík udýchane povedal „už budem.“ Zosadla z neho uchopila ho do ruky a v tempe honila po celej dĺžke. Za moment už vzdychal a striekal. Ďalšie prekvapenie bolo množstvo a sila ejakulácie. Prvé dávky vystrekli vysoko do výšky a dopadali na jeho krk a hruď. Ďalšie boli slabšie, ale stále mohutnejšie než čokoľvek predtým zažila kropili hruď a brucho. S úžasom si vychutnávala toto divadlo až kým šklbanie v penise ochablo no ešte stále tvrdý ho pomaly hladkala. Po chvíľke sa naňho usmiala a vraví „Tak to bolo niečo, ako sa vlastne voláš, ja som Alica.“
„Teší ma ja som Andrej.“
„Tak Andrej ak chceš môžeme si dať sprchu, objednať fľašku vína a zopakovať si to, mame celú noc no zajtra odchádzam ... “