Stewardka vo vlaku (súťažná)

24. 10. 2021 · 3 560 zhlédnutí ollaff

Bol veľmi teplý letný deň a mňa čakala asi trojhodinová cesta vlakom. Vôbec mi to neprekážalo, práve naopak. Cestujem naľahko, len malý ruksak, ktorý som hodil na policu nad hlavou otvoril som si chladenú kolu a chystal si skrátiť čas rozčítanou knihou. Cestovalo málo ľudí a tak som mal kupé pre seba, úplná pohoda.

Cesta príjemne ubiehala a ja som sa zažral do knihy ktorej dej ma úplne pohltil. Bola o dievčenskom internáte a všetkom čo sa tam deje. Práve som sa začítal do veľmi pikantnej kapitoly. Odohrávala sa v spoločných sprchách kde si krásna útla študentka s dokonalým telom užívala večernú očistu a náruživú masturbáciu po tečúcou vodou. V sprchách bola úplne sama a vzrušovalo ju že ju kedykoľvek môže niekto pristihnúť. Toto riziko ju ohromne vzrušovalo a zámerne si nezatiahla záves na sprche netušiac že ju cez okno sleduje spolužiak z vedľajšieho internátu. Keď si ho všimla v momente ho spoznala, ale tvárila sa že nič netuší. Vzrušovalo ju to ešte viac, ani netušila že je taká exhibicionistka a tešila sa na to ako sa dotyčný bude tváriť na druhý deň v škole.

Vtedy som pocítil ten známy pocit vzrušenia v penise, to príjemné mravčenie ktoré značí len jednu jedinú vec a tou je nezvrátiteľná erekcia. Za minútku som ho mal tvrdý ako šuter a uvedomil som si že v teplé letné dni ako bol tento nenosím spodné prádlo. Mal som na sebe len tričko a voľné šortky v ktorých je absolútne nemožné zamaskovať erekciu no kniha ma pohltila a ja som to moc neriešil, jednoducho túto pasáž som musel dočítať.

Bol som jednoducho v inom svete keď som v rožku oka zazrel pohyb. Trhlo mnou, knihou som si snažil zakryť lono a na moje zdesenie tam stála vlaková stewardka a s úškrnom, ale veľmi slušne ma pozdravila a vraví „Prepáčte že vás ruším pri čítaní no musím naskenovať váš cestový lístok.“ S vysokým tepom a zrýchleným dychom som habkavo pozdravil a na moje zdesenie som zistil že lístok mám v ruksaku na poličke a či chcem alebo nie musím sa postaviť a načiahnuť sa po ňom.
Nedalo sa nič robiť, odložil som knihu, postavil som sa a zložil ruksak. Šortky ohromnou erekciou vyduté v rozkroku a podávajúc jej lístok som sa snažil ospravedlniť „Prepáčte mi je to trápne, nie som žiaden úchyl, ale ...“ vtedy ma s úprimným úsmevom prerušila „Nemusíte sa ospravedlňovať, čítala som tú knihu a viem si predstaviť čo asi niektoré pasáže môžu spraviť s mladíkom ako ste vy.“

Vtedy som si všimol aká je atraktívna. Bola možno aj o 15 rokov staršia odo mňa, krásna s dobrou postavou ktorú ešte viac zvýrazňovala jej tmavomodrá uniforma. Elegantné sako, biela blúzka a úzka sukňa po kolená dala vyniknúť jej úzkemu drieku, ženským bokom a štíhlym nohám. Pri kontrole cestovného lístka vošla do kupé, pri jeho vrátení mi začala cez šortky hladiť môj na šuter tvrdý penis a s priamym pohľadom do očí a úsmevom vraví „S týmto by som vám vedela pomôcť, páčilo by sa to mladíkovi?“

Úplne som zamrzol a zvládol som len bez slova kývnuť hlavou. Vtedy sa otočila zavrela kupé zatiahla záves a podišla ku mne. Naše pohľady boli spojené, pravou rukou ma honila cez šortky a postavila si ma do uličky. Než si sadla vyhrnula si sukňu čím odhalila sexi podväzky a štíhle nohy v lodičkách. S takto vyhrnutou sukňou si rozkročmo sadla na sedačku a pritiahla si ma k sebe. Môj penis mala presne vo výške tváre a pomaly mi začala sťahovať šortky. Keď s pod nich ako struna vystrelil môj do maxima stoporený a naliaty kokot bolo na jej tvári badať prekvapenie. „Koľko meria? Je tak mohutný a hrubý.“ Zmohol som sa len na „21 cm“ s úsmevom dodala „Je krásny, tak mohutný penis som v ruke ešte nemala.“

Začala ho pomaly honiť. Užívala si každý pohyb, pomaly sťahovala predkožku ktorá už aj tak nezvládala zakryť naliaty žaluď. Honila ho oboma rukami a nemohla z neho odtrhnúť oči, akoby ju môj penis a lesklý žaluď hypnotizoval. Pohľad z hora bol dokonalý. Krásna žena v uniforme s rozkročenými nohami, vyhrnutou sukňou a v podväzkoch sa nemôže nabažiť môjho kokota.

Pozrela sa mi priamo do očí a vzala ho do úst. Fajčila skvelo, dokázala ho dostať do úst takmer po koreň. Jej teplé sliny sa leskli keď ma opäť dráždila rukami. Jednou rukou honila, druhou dráždila uzdičku a celý žaluď. Fajčila intenzívne a užívala si keď ma prekvapila a dokázala ho zasunúť ešte hlbšie až napokon v nej celý zmizol. Mala ho v ústach až po koreň a žaluď pocítil úzkosť a teplo jej hrdla. Keď ho vytiahla lapala po dychu a sliny cícerkom stekali zo žaluďa. Nič podobné som ešte nezažil, mal som len 5 sexuálnych partneriek no ani z ďaleka nedokázali čo som práve zažíval.

Spravila to ešte niekoľko krát a ja som vedel že už dlho nevydržím. Neviem ako, ale aj ona to vedela a bez toho aby ma prestala honiť dala si dole sako a rozopla si blúzku. Nemala podprsenku a mne sa naskytol pohľad na menšie krásne tvarované prsia a tvrdé bradavky. Zrýchlila pohyby a obaja sme vedeli že za pár sekúnd explodujem.

Prvá dávka horúceho semena jej pristala na líci a ostatné si nasmerovala na prsička. Ja som silno vzdychal aj keď som sa to snažil krotiť, nešlo to. Šklbalo mi v penise a dávka za dávkou pristávala na jej poprsí. Bolo to nekonečné a keď som precitol mala prsia kompletne zaliate mrdkou. Pozrel som sa na ňu, sedela na sedačke s úsmevom si zotrela semeno z líca a oblizla si prst. Hladkala si bradavky, keď sa postavila dala mi prst do úst a nechala ochutnať samého seba.

Zapla si blúzku ani sa neunúvala utrieť, obliekla sako svojej uniformy, pozrela sa na mňa a so šibalským úsmevom a chtíčom vraví: „Na ďalšej zastávke končím ak budeš chcieť môžeš si skrátiť cestu a ísť so mnou, zajtra mám voľno, prídem si ťa vyzdvihnúť počkaj ma tu.“