Vášeň po rokoch

30. 3. 2010 · 10 754 zhlédnutí

Na poslednom rodičovskom združení som sa dozvedela, že naše ratolesti, budúci maturanti, majú neobvyklé prianie. Namiesto stužkovej, chcú absolvovať týždenný pobyt na Balkáne. Triedny profesor nás informoval, že ak dôjde k takejto alternatíve, žiada rodičov, aby aspoň traja išli ako dozor, že sám nebude stačiť na partiu rozbláznených študentov. Ani som sa nečudovala, veď to bol mladý človek, ktorému tridsiatka bola v nedohľadne. Manžel mi cez internet zo zahraničia oznámil, že keď chcem, nech si idem s nimi zrelaxovať dušu. Zhruba dva týždne po maturitách, som spolu s dvomi rodičmi odišla do Chorvátska. Už v autobuse som si všimla nevšednú galantnosť a pozorné správanie, ktorým ma ich triedny zahŕňal. Bola som od neho staršia najmenej o desať rokov, pripisovalo som to jeho dobrej výchove. Úspešní maturanti si denne vychutnávali more a teplé slnko, ja som zase čítala a snažila vypnúť z každodenných povinností. Lenže mladý profesor sa stále motal okolo mňa, snažil sa mi venovať, ale očividne so mnou koketoval. Našťastie si to nikto nevšimol. Manželia, ktorí tu boli tiež na dozor, boli stále vo vode. Lichotila mi pozornosť vyšportovaného mladého muža. Ruky aj nohy, vlastne celé telo mal chlpaté, čo som doteraz na nikom nevidela. Kto vie, ako to vyzerá pod plavkami, napadlo ma vždy, keď si ku mne prisadol, ale aj vo vode, keď plával vedľa mňa a na rukách sa mu vlnili čierne chumáče. Pri jednom spoločnom plaveckom výlete ma pozval na večeru. Na moju otázku, či to nebude zvláštne, že pôjdeme sami, mi bez rozmýšľania povedal, že som taká krásna a pôvabná, že túži byť len so mnou. Zasmiala som sa a navrhla mu, nech skúsi inú obeť, že ja som vydatá, že na večer s mladým a šťastne ženatým mužom sama nemôžem ísť. Prišiel večer, z bungalov sa všetci rozutekali, tak som si čítala a vychutnávala teplý večer na terase. Asi po hodinovej samote mi zavolal na mobil, že už rezervoval stôl v zastrčenej reštaurácii, kde naša prítomnosť nebude nikomu vadiť. Ešte dodal, že je tam aj živá hudba, takže si zatancujeme. Zasmiala som sa jeho nápadu, no tentoraz som ho neodmietla.
Rýchlo som sa vysprchovala a obliekla letné krátke šaty. Však nejde o život, posedíme si, možno zatancujeme a pôjdem spať. Pomyslela som si. Peter si obliekol biele športové tričko s krátkymi nohavicami, jeho čierne chlpaté telo bolo v kontraste aj v záhradnej reštaurácii. Okolie si nás všímalo, hoci si myslel, že tak tomu nebude. Očividne bolo vidieť, že je medzi nami vekový rozdiel. Po výbornej večeri a pri vínku som sa napokon trochu uvoľnila. Dlho som nebola na tancovačke, ani na rande. Môj Karol bol stále kdesi odcestovaný, takže som si odvykla na takéto kratochvíle. Peter bol dobrý tanečník, pevne ma vinul k sebe ako svoj majetok. Nevidela som na tom nič zlé, veď slaďáky sa tancovať ináč nedajú. Lenže s pribúdajúcim vínom a ubúdajúcimi hodinami bol Peter čoraz smelší, jeho ruky ma jemne hladkali po chrbte, neraz som už cítila, že chce pohladiť aj môj zadoček. V tesnom objatí som cítila jeho vyšportované telo, s hlavou na jeho pleci som vychutnávala svoju slobodu. Vtedy mi začal perami jemne bozkávať krk a holé plecia. Pomaly a citlivo, nenápadne a sladko ma zahŕňal svojou pozornosťou. „Som povedala, že som vydatá so záväzkami.“ Vyhrklo zo mňa, len čo som k nemu otočila hlavu. Peter sa len usmial a namiesto odpovede ma pobozkal. Najskôr to bol krátky, letmý bozk, no potom moje pery jemne jazykom roztvoril a venoval mi niečo, čo som už dlho nepoznala. S citom a ľúbezne ma bozkával, naše jazyky mali súhru, akoby odjakživa k sebe patrili. Nekonečný bozk ma rozvášnil a keď som cítila jeho ruky na mojich bokoch a zadočku, pritlačila som k nemu a tiež som ho pevne stisla a pritiahla k sebe. Našťastie sme tancovali pod košatými stromami, kde bolo málo svetla. Peter bláznil so svojim jazykom, no nič som mu neostávala dlžná ani ja. Keď som ucítila jeho stoporený úd ako sa tlačí do môjho rozkroku, tiež som sa pritlačila. Môj oheň, ktorý vo mne zbĺkol sa rýchlo rozrastal. Vlhko v nohavičkách prenikavo mi zasahovalo aj moju dušu.
S Karolom som sa nemilovala strašne dlho. Náhla túžba prenikla mojim celým telom. Tóny pomalej piesne ma prebrali k životu a naše bozky museli skončiť. Peter sa mi poďakoval za tanec a dodal, že nielen za tanec. Dopili sme víno a odchádzali sme smerom k bungalovom. Len čo sme boli v prítmí stromov, chytil ma za ruku. Najskôr pobozkal moje prsty a dlaň, postupne perami prechádzal po ruke, pleciach a krku, až skončil na mojich už potrebných ústach. Mocnými rukami ma k sebe pritisol, aby sme boli ako jedno telo. Hladkal ma všade, kde len mohol, chcel cítiť moje roztúžené telo.
Už som zabudla, že som vydatá žena, už som nemala zábrany. Tento pocit som nepoznala, vždy som bola verná. No po dlhom vyhľadovaní, ktoré som si vôbec doteraz neuvedomila, som cítila silnú potrebu byť milovaná. Doslova som sa triasla od nedočkavosti. Moje lono si pýtalo pozornosť, chcelo sa dať rozvášniť a tvrdo napichnúť. Peter rukou hladkal môj poodhalený zadoček, keď som sa už prestala hanbiť a sama som mu vytiahla z nohavíc jeho penis. Tvrdý stožiar mal dokonale vyholený, čo som ani najmenej nečakala, a dokonca nemal ani predkožku. Hrubé porisko s veľkým žaľuďom som hladkala a stískala, nemotorne som po ňom behala. Chýbala mi koža, s ktorou som vedela behať hore-dolu, teraz som ho len hladkala a stískala.
Stiahol mi mokré nohavičky a potom prstami našiel svoju hračku. Rozkročila som sa a moja malá sa mu roztvorila ako len vládala. Brnkal po citlivých miestach, klitoris sa radoval a núkal na maznanie. Cítila som nádheru a vzrušenie, ktoré mi dlho chýbalo. Peter bol skúsený a dobre zacvičený. Zrazu sa zohol a začal mi bozkávať lono a jeho okolie. Medzi tým mi ju hladkal a prstami otváral, až sa medzi pisky zapichol svojim nenásytným jazykom. Moja lastúrka kvílila šťastím, zalievala ho svojim nektárom. Napokon ma tvrdo schmatol za zadoček, pritisol k sebe a jazykom spustil nádhernú symfóniu. Bola som vydatá, takmer štyridsaťročná, čiže žena v najlepších rokoch, no takéto jazykové milovanie moja priateľka nepoznala. Rozkoš ma zaliala po celom tele, až som sa roztriasla a rozkričala. Môj orgazmus bol tak silný, že som si ani neuvedomila, kedy si Peter ľahol a ma doslova osedlal. Napichnutá som na ňom cválala a vychutnávala si naše spojenie, jeho kopiju, ktorá sa do mňa dostávala hlboko. Milovanie mi zachutilo, bez zábran som skákala na jeho tvrdom úde, zatiaľ čo mi stískal a maznal moje hojdajúce prsia. Po čase ma k sebe stiahol a dal mi nekonečný bozk. Úchvatné spojenie našich tiel na okamih prerušil. Postavil ma ku stromu, otočil a ohol. Takto si ma opäť vzal. Odzadu ma miloval a hral sa s mojou priateľkou, brnkal po klitorise a zároveň do mňa tvrdo vchádzal. Ochkala som vzrušením, veď jeho penis sa do mňa krásne dostával a znova ma vnášal do ďalekého sveta. Len čo som zacítila ako sa mu napína jeho kopija a začína striekať, prišiel ten okamih slávy dvoch tiel.
Bolo to prvé a posledné milovanie mimo manželstva. Karol sa vrátil zo zahraničia, takže mi už nič nechýba.

10 754 zhlédnutí 2 komentáře 30.3.2010 18:00