Anonymná sexuálna hračka 2.č. - súťažná

25. 11. 2021 pinktoxins

Pripútaná bola kompletne pod našou kontrolou. Kontrolovali sme všetky jej dierky aj dýchanie. Bolo obzvlášť vzrušujúce pri tom pozorovať zblízka jej oči za zahmlievajúcimi sa zorníkmi masky. Z jej očí sa dala vyčítať celá škála výrazov.
Od vystrašeného "čo sa to deje?",
následne zvedavé  "čo bude nasledovať? "
cez drankajúce "ešte, ešte prosím"
prechádzajúce do "toto už nemyslíte vážne"
až po "už dosť, prestaňte, lebo omdliem".
A všetko to bolo sprevádzané intenzívnym zvukovým prejavom. Veľmi intenzívnym. Aj keď značnú časť utlmila maska a cumeľ v puse, aj napriek tomu bola tá intenzita ohromujúca. Zvuky vychádzajúce z masky boli v jej prípade kapitolou samou o sebe.Tlmené stonanie, slastné mľaskanie, zvuky rytmického sania a cmúľania sprevádzané tlmeným huhňaním. Cumeľ v maske jej už zjavne neprekážal. V pravidelných intervaloch prehĺtala nahromadené sliny. Pri intenzívnejšej stimulácii sa stonanie menilo na vzlykanie a prechádzalo do tiahlého, miestami až zvieracieho vytia. S blížiacim sa orgazmom prechádzalo do takých výšok, že to bolo pre ucho až nepríjemné. Po chvíli sme si uši radšej utesniliti plastifónmi.  
Mať po celý čas nasadenú masku má aj svoje nevýhody. Napríklad, ak sme chceli ochutnať jej dierky, masku sme si museli zdvihnúť nad pusu. Kôli dodržaniu anonymity jej pre istotu vždy ten druhý pri tom držal hlavu tak, aby sa nemohla pozrieť dole. V niektorých situáciách, napríklad s prstom v zadočku a jazykom hlboko v pičke však mykala hlavou tak, že bol celkom problém to ustrážiť. Vtedy pomáhalo prikryť jej rukou dýchací otvor na maske a regulovať prívod vzduchu. Lapajúc po dychu, na pokraji orgazmu prevracala oči v stĺp.
Pripojiť k maskám naše upravené dýchacie hadice nám rozšírilo možnosti. Stačilo napríklad koniec hadice z masky priložiť k vlhkej pičke, a už sa jej maska zaplnila nezameniteľnou vôňou. Podtlak pri nádychu zároveň stimuloval klitoris, ako vákuová pumpa. Verzia hadice s veľkým latexovým cumľom na konci k tomu pridala ešte účinnejšiu stimuláciu. Cumeľ hladko kĺzal po vlhkej pičke zhora nadol, od klitorisu až po análik. A keď náhodou vkĺzol pomedzi pysky do dierky, hadica sa okamžite podtlakom prisala.
Hadica s latexovým dildldom na konci bola ešre zábavnejšia. Dildo malo po celom svojom obvode malé otvory na prúdenie vzduchu. Čím hlbšie bolo dildo zasunuté v pičke, tým menej vzduchu prúdilo pri nádychu cez hadicu do masky. Dokonalá kontrola dýchania. Bolo to ako hrať na flautu. Chcelo to koordinovať rytmus dýchania a zasúvania a sledovať masku, ako sa nádychom prisáva na jej tvár.
Keď sme jej dopriali dostatok vzrušenia z inhalácie vlastnej pičky, vytiahla som z nej dildo a priložila si ho k svojej pičke. Čupla som si obkročmo nad jej tvár. Zblízka tak mohla sledovať, ako dildo mizne a znovu sa objavuje v mojej jaskynke. Zmena vône sa jej podľa jej reakcie páčila. Metala sa ako mucha chytená v pavučine. Dole ju trochu krotil partner, keď pohotovo vyplnil svojím penisom jej uvoľnenú dierku. Spôsobom mojej masturbácie som regulovala, kedy a koľko vzduchu dostane. Jednou rukou som jej znehybnila mykajúcu sa hlavu a cez zahmlené zorníky jej masky som sledovala na očiach ako sa blíži jej orgazmus. Vzrušilo ma to tak, že po chvíľke som jej striekala na masku. Myslím, že to ani nepostrehla, lebo v rovnakom momente dospela aj ona na vrchol.
Na záver sme jej dopriali  čas na relax. Aby sa upokojila a nabrala dych, dildo sme jej nahradili latexovým dýchacím vakom. Dýchanie síce neuľahčoval, ale jeho pravidelné nafukovanie a vyfukovanie jej dýchanie upokojovalo. Vak zvyšoval intenzitu latexovej vône v maske. Dal sa jednoducho rozzipsovať, aby sa do jeho vnútra dalo vložiť niečo na spestrenie tejto vône..... napríklad čerstvo naplnený kondóm vytiahnutý z jej pičky.