Klára Origin - súťažná

25. 12. 2021 · 1 575 zhlédnutí yeliglans

Príbeh Kláry z poviedky https://www.amateri.com/sk/poviedky/12026/najomne 27.12.2005

“Kláro môžeš?” zavolal si Kláru Richard, majiteľ.
Klára sa otočila od zrkadla a prikývla. Ostatné dievčatá na ňu pozreli a usmiali sa. Blížil sa koniec roka a bol čas na koncoročné odmeny.
“Áno šéfe?” prišla Klára do kancelárie.
“Potrebujem od teba láskavosť. Viem, že som ti sľúbil voľno na silvestra, ale máme ešte jednu objednávku. Ide o pekné peniaze, takže škodná určite nebudeš.” schladil jej očakávania Richard.
“Ale ja som už dohodnutá s našimi. Nebola som s nimi na vianoce. Aspoň na silvestra. To nemôže žiadna iná?”
“Pozri, si tu najmladšia. Si jediná bez partnera a detí. Nemusíš, ale neviem či aj budúci rok tu bude pre teba práca. Ak to vezmeš, dostaneš dvojnásobné odmeny.”
Klára si povzdychla. Prácu potrebovala.
“Tak dobre. O čo ide?”
“Výborne. Vlastne ide o rýchlovku. Zopár zazobaných bankárov si objednalo tanečnicu na ich silvestrovskú párty. Prídeš, zatancuješ, vezmeš peniaze a možno stihneš aj ohňostroj u vás doma.”
Klára sa uškrnula.
“Tak ten neuvidím už len preto, že tam u nás ho nikto nerobí. Daj mi adresu.”
“Tu máš všetko čo potrebuješ.” podal jej Richard lístok.
Klára si ho zobrala a odišla pracovať.

Klára mala dvadsaťpäť rokov a živila sa ako tanečnica. Ako dieťa snívala o kariére baletky. Dokonca sa prihlásila na umeleckú školu, ale jeden okamih jej zničil celý sen. Po strednej ešte skúsila vysokú, ale na to proste nemala. Jej životom bol tanec. Tak už tri roky sa živila ako tanečnica v rôznych kluboch kým neskončila u Richarda a jeho strip klubu.

Miestom silvestrovskej oslavy bola jedna chata v Harmónii. Pod lesom už zábava bola v plnom prúde keď dorazila. Zo zopár sa vyklubalo celé krajské oddelenie. Asi päťdesiať mužov a žien. Našla kontaktnú osobu a išla sa prichystať.

“Páni, a len páni. Prosím nasledujte ma do salónku.” oznámil šéf bankárov začatie Klárinho vystúpenia.
Salónik bol upravený tak, že v strede bolo urobené pódium zo stolov. Okolo neho boli prichystané stoličky. Páni si posadali a svetla zhasli. Začala hrať hudba a jeden reflektor osvetlil kraj stola. Tam sa objavila Klára prezlečená za jedného z nich. Sako, kravata a nohavice. Reflektor ju sledoval doprostred provizórneho pódia. Začala sa vlniť do rytmu hudby a postupne odhadzovať časti svojho oblečenia. Páni pískali a hučali. Povzbudzovali ju a hecovali. Klára na nich úplne dlabala. Myslela už len na to ako odtiaľto vypadne a pôjde domov k rodičom. Perfektne naučené pohyby stokrát predvedené vystúpenie jej umožnilo úplne vypnúť. V tvári vyzerala zmyselne, ale bola to len maska. Ako väčšina tanečníc sa naučila ukazovať čo zákazník chce a svoje ozajstné pocity skrývať hlboko, aby ich nikto nezbadal.
Nakoniec už jej ostali len tenké tangá ktoré vlastne nič nezakrývali, lebo sa jej zakrývali medzi pysky a tak ešte viac hecovali tých pred ktorými akurát rozťahovala svoje nohy. Páni boli vo vytržení. Vzduchom lietali oplzlé návrhy aj štedré ponuky. Všetko to Klára ignorovala. Už to počula tisíckrát. Hudba skončila a svetlá sa rozsvietili. Väčšina pánov sa ukludnila a pobrala sa von. Zopár ich ostalo a prednieslo svoje návrhy ešte raz v nádeji, že teraz dostanú odpoveď. Klára ich zdvorilo odmietla, peniaze ešte len dostane, takže musí byť milá. Jedna osoba, ale ostala sedieť na mieste. Klára sa naňho pozrela a svet sa zastavil. Bol to Peter, jej Peter.

(cenzúrovaný odstavec, ktorý je pre príbeh nepodstatný a len objasňuje ten "jeden okamih, ktorý jej zničil život" Na vyžiadanie môžem preposlať poštou.)

Petrov pohľad bol akoby videl ducha. Celý čas len ticho sledoval jej vystúpenie a vrátil sa v čase o desať rokov dozadu. Peter už mal rodinu. Ženu a dieťa. Boli šťastní, ale pri pohľade na Kláru sa mu vrátili staré spomienky. Zrazu sa cítil ako ten tínedžer, akurát teraz vedel, že jeho rozhodnutie niekomu zničilo život.

Klára si zobrala veci a odišla do šatne. Šatňou bola dámska umyvárka. Tam si umyla mejkap a obliekla si normálne veci. Pred dverami ju čakal Peter.
“Prepáč.” bolo všetko čo od neho počula.
Jeho pery sa stretli s jej a on ju svojou váhou pritlačil k stene. Nijako sa nebránila. Toto chcela vždy. Nikoho iného po Petrovi už nemilovala. Rýchlo sa mu poddala a oplácala mu jeho vášeň svojou. Peter to nemal práve premyslené. Bol vzrušený a vďaka alkoholu zbavený zábran. Zobral Kláru hore do izby, ktorú mal pridelenú. Celý čas sa bozkávali posledné metre pred izbou ju začal vyzliekať. Videlo ich zopár jeho kolegov, ale na nich nedbali.
Vrhli sa do izby a rýchlo zo seba strhali svoje oblečenie. A nahý skončili v posteli. Tam ju nežne bozkával a ona jeho hladila. Ich vzrušenie malo rýchly priebeh. Žiadna predohra nebola potrebná. Jeho penis bol pripravený okamžite po stiahnutí trenírok. Jej vulva bola vlhká už keď šli po schodoch. Rýchlo do nej vnikol a rýchlo sa aj urobil. Až tak rýchlo, že Klára zostala zarazená. Peter sa proste urobil a odvalil bokom. Klára ostala ležať a jeho teplé semeno jej vytekalo z pošvy.
“To je všetko? To myslíš vážne?” opýtala sa Klára.
Peter už, ale nevnímal a spal spánkom spravodlivých. Klára sa konečne oslobodila od reťaze, ktorá ju zväzovala desať rokov. Ani sa neobliekla a vyšla von. Keď stretla prvých pánov, rovno sa spýtala.
“Tak koľko dáte za najlepší silvester vo svojom živote?” a páni nadšený vytiahli všetko čo mali.
Páni od rodín sa zmenili na zvieratá. Kláre to, ale nevadilo. Roky odmietala ponuky na sex a svoje tancovanie pri tyči považovala len za dočasné. Teraz pochopila, že naozaj bolo len dočasné a dnes sa posunula ďalej.

Prvých pánov obslúžila klasicky najprv fajkou a potom sexom. Ale ani oni dlho nevydržali. Zobrala od nich peniaze a šla ďalej. Nahá vstúpila do kongresovej haly, kde prebiehal silvestrovský večierok a začala sa baviť hneď s prvými od dverí. Páni na ňu najprv reagovali zaskočene a nadšene. Ale rýchlo si uvedomili, že v miestnosti sú aj ich ženské kolegyne, a tie majú číslo na ich manželky. Preto skupinka štyroch pánov z banky vyviedla Kláru von z miestnosti a zobrala ju na pánske toalety. Tam si ju zobrali na všetky spôsoby aké ich plytké mysle vymysleli. Všetci sa do nej vystriekali, ale ona sa stále nemohla urobiť. Všetko to boli také rýchlovky. Pár zásunov a páni hneď striekali. Klára potrebovala Muža s veľkým M.
Taký sa tam, ale nenašiel. Páni ju po vlastnom uspokojení nechali na dlažbe a išli sa znova napiť. Klára už bola rozhodnutá sa zbaliť a ísť preč. Dvere sa otvorili a dnu vstúpila žena. Uistila sa, že v kabínkach nikto nie je a dala Kláre otázku.
“Už si to robila so ženou?”
Klára na ňu podozrievavo pozrela, a zavrtela hlavou.
“A chcela by si?” Klára prikývla.
“Izba číslo desať. Obleč sa, kým vyjdeš von.” odporučila žena.
Klára si obliekla len vrchné oblečenie. Spodné prádlo uložila do tašky a šla do izby číslo desať. Nesmelo zaklopala a potlačila klučku. Dvere sa otvorili a dnu bola tma.
“Nezažínaj.” Ozvalo sa z tmy. “Zavri za sebou.” a Klára zavrela.
Urobila dva kroky keď ucítila niečie ruky na sebe. Nebol to jeden pár rúk. Klára sebou cukla.
“Neboj sa.” niekto jej pošepkal do ucha.
Ruky ju viedli ďalej do izby. Zastavili ju a začali vyzliekať. Klára cítila vzrušenie. Takúto atmosféru jej sexuálny život ešte nemal.
“Najprv si ťa umyjeme. Boh vie, čo všetko v sebe máš od tých prasiat.” Ruky ju zobrali a odviedli do kúpeľne. Tam sa rozvietil plameň a ten zapálil jednu sviečku. V prítmi videla siluety troch žien. Všetky boli nahé. Zaviedli ju do sprchového kúta a jedna s ňou išla dnu. Poriadne ju namydlila a jej sprchou vystriekala jej pošvu. Prstami išla poriadne hlboko a snažila sa ju poriadne vypláchnuť.
“Je pripravená.” oznámila a zastavila vodu.
Ďalšie ruky ju zobrali von a utreli. Odviedli ju na posteľ a tam ju uložili. Cítila na sebe dotyky snáď desiatich rúk, ale nevedela to presne. Dotýkali sa jej všade. Hladili ju všade. Neustále sa presúvali. Občas ucítila aj pery alebo jazyk, ale len tak letmo. Potom sa niekto presunul medzi jej nohy. Roztiahol jej ich a niečia hlava sa ocitla medzi jej stehnami. Doteraz ju po prirodzení len hladili. Teraz jej niekto roztiahol pysky a jazykom začal dráždiť jej klitoris. Klára sa konečne začala chvieť uspokojením. Popri jazyku sa medzi jej pysky prešmykli prsty a tie putovali ďalej do hlbín jej pošvy. Najprv dva, potom tri a štyri. Až mala v sebe celú ruku až po zápästie. Ostatné ruky ju držali, lebo teraz sa už úplne triasla vzrušením. Pocítila tak silný orgazmus ako nikdy predtým. Celá sa triasla a vzdychala. Ruky ju držali a hladili až kým sa neukludnila.
“Teraz nám preukážeš láskavosť za našu službu.” povedal hlas z tmy.
Nad svojou tvárou ucítila pohyb a ucítila niečiu vulvu. Tá jej pristála priamo na nose a trochu sa zdvihla. Klára pochopila a začala ju lízať. Takto sa na nej vystriedalo niekoľko žien. Koľko nevedela. Neustále sa jej venovali niečie ruky a vyvádzali ju z racionálneho uvažovania. Kým skončili, zažila ešte jeden menší orgazmus a nakoniec ju nechali úplne vysilenú ležať a odišli. Videla asi štyri-päť postáv ako prešli dverami.
Klára už nemala síl nikam ísť. Ostala v posteli a len sa zababušila do perín a zaspala. Ráno sa zobudila a našla na nočnom stolíku peniaze.

Na nový rok prišla domov až k večeru. Po návrate k Richardovi dala výpoveď. Mala dosť peňazí na rok. Klára si rozbehla súkromný biznis. Nezaťažený minulosťou ani socialnymi dogmami.