Proslava Nove Godine.

5. 1. 2022 · 8 268 zhlédnutí Luckica007

Kod priča nekad je zaista najgori početak al ukratko mi smo mladi bračni par veoma otvoren po pitanju sexa.On je visok malo jače građe komad 19-20cm deblji veoma aktivan i uvjek napaljen.Ona plavuša sitnije građe lipe i prćaste guze ,cice između 3 i 4 a doslovno mozete i vidjeti u profilu.U braku 10tak godina ,još uvjek bez zajedničkog iskustva u grupnom sexu al mozemo reci da smo se odlučili.
Veza i brak su krenuli normalnim sexom al doslovno svaki dan po nekoliko puta i danas nakon 10 godina nema promjena,mozemo reći samo da je bogatiji i neobičniji.
Nakon nekoliko godina braka poceli smo pricati o sajtovima i logirali se na 1 iz čiste znatiželje al stvarno nismo tada imali nikakav cilj ,nego samo da škicnemo.
Polako smo u nas sex ubacivali sexy robicu al doslo je i vrijeme za igračke ,no da ne duljim jer bi tu moglo bit svakakvih pričica.
Sad cu se posvetit da Vam dočaram Novu godinu ,odlučili smo da je proslavimo u jednom Hotelu sa full sadržajem u obližnjem mjestu.Vec na samom polasku moja ženica obukla je suknicu bez gacica i grudnjaka ,što me nenormalno raspali ,došli smo na recepciju i polako krenuli u naš smještaj koji je zaista bio veličanstven.Odmah smo primjetili gotovo dvi strane sobe su u samom staklu i sigurno nam je proslo kroz glavu kako cemo se sexat i sve rastvorit.
Pošli smo pogledati sve sadržaje i nakon uživancije,oduševljeni programom vratili smo se u sobu.
Moja ženica obukla je čizmice i tangice dok sam sjedio u fotelji i pozirala na krevetu ,naravno odmah sam izvadija kurac i počeo nadrkavat ,prizor je zaista fantastican pogotovo kad je izvadila sve svoje igračkice.
Vjerujte kad od njoj pričam da je to najnapljenija žena koju sam upoznao i znam da joj je velika masta probati 2 muskarca pa i više no naravno i druge stvari ,al to je ono naj.
Pridruzio sam se njezinim igricama ,izvadila je lubrikant i namazala mi kurac polako ga nadrkavajuci dok je pušila pozamašni dildo ,zaista savrsen prizor s moje perspektive .
Legla je kraj mene i počeo sam joj masirati picu s obiljem lubrikanta ,uz strastveno žvaljenje i jače drkanje pičkice počeo sam joj šaputat na uho da želim da je jebem sa još nekim ,osjetio sam kako je to jako napalilo ,počela se izvijati ,pokušao samo to dočarat na najbrutalniji način rekavši joj da želim gledat kako nasjeda na kurčinu i drkat a zatim da mi puši dok se nenormalno jebe od pozadi ,nenormalno se počela izvijat i svršavat,nikad je napaljeniju nisam vidio morao sam nastaviti sa istim riječima al zadivljen sam bio njezinim orgazmom u trenutku sam pomislio ma idem kucat po sobama i pronaci nekoga da je konacno izjebemo.....
Iza toga smo se strastveno ševili ,dok mi je luđački nasjedala na kitu pušila je taj ogromni dildo i tako se predala kao da je zaista netko sa nama ,sto smo i snimili i stavili na nas profil.
Još smo se nekoliko puta poigrali ,iskoristili smo sve blagodati Hotela od sexa na balkonu ,gologuziranja po sobi i lagano krenuli u izlazak .....,zanimljiv je bio dio izlaska točnije šetnja od parkimga do trga ,obukla je crvenu haljinu i samostojece koje su zbog hodnje stalno dizale haljinu gore ,naravno to je izbacivalo njezinu pičkicu na totalni pregled,hm.... Policija je bila izrazito ljubazna prema nama pretpistavljamo da su vidjeli što su trebali. Ovo je samo prvi uvod u naš sexualni život a price ce polako dolazit na vecu razinu ,naravno ako želite.
Lp