Správy od manžela

15. 1. 2022 · 6 112 zhlédnutí Straussovci

On: Priznám sa ti s niečim chceš ?😜
Ja: Ano.

On: Dnes ráno keď som sa zobudil, tak ma prebralo to, že sa mi snívalo ako si užívame s “Mišom”. Kokot jak kameň a strašná chuť. Potom som si prečítal tú správu od neho a spomenul som si na tú situáciu, keď si sa celá triasla v orgazmoch, keď si na ňom sedela a musela si si dať pauzu, lebo si nevládala sa na ňom udržať. 😘 Vtedy som sa pritúlil ku tebe a ty si ma odmietla. Tak som sa urobil po dlhej dobe sám. 😘
Ja: Ani sa Ti nečudujem.

On: V tom sne to bolo trochu ináč…😜
Ja: Ako?

On: No začalo to tak, ako sme to chceli už dávno s ním skúsiť. Išla si sa pripraviť do kúpeľne a mne si pošepkala, aby som ho poslal za tebou.

A keď som potom prišiel za vami, tak si čupela pred ním v sprche a fajčila si mu ten veľký kokot. 😘

Naznačila si mi, že ešte nie, ešte sa nemám pridať.

Tak som vás nechal samých, ale dlho som nevydržal, keďže som počul z kúpeľne vaše vzdychanie a to, ako šukáte.

Chcel som to vidieť a zvedavosť ma úplne ovládla.
Išiel som za vami.

Obaja ste boli v sprche, voda tiekla z vrchu na tvoje nahé telo, bola si rukami opretá o stenu, prehnutá s vystrčeným zadočkom na “Miša”. On ťa pevne držal za boky a šukal ťa od zadu. Ty si sa pri tom krásne krútila od rozkoše.

Keď som tam prišiel ani si nevnímala, že tam som, iba si si užívala tú rozkoš. Ja som sa na vás pozeral a robil som sa pri tom.

Prvý si ma všimol on, a keď zbadal že som tam, zahučal a vystriekal sa ti do pičky a ty si sa urobila s ním. Ja som sa vystriekal hneď potom.

A tým ten sen bohužiaľ skončil. Zobudil som sa na to ako mi pulzuje v kokote.

Ja: Krásny sen. To chcem zažiť! 😘