Valentínske prekvapko - súťažná

13. 2. 2022 · 1 356 zhlédnutí glanss

Andrea a Patrik boli manželia už rok. Spoznali sa na škole a po promócií sa zobrali. Obaja milovali sexuálne hry. Rôzne kostýmy, masky, situácie a pomôcky. Blížil sa Valentín a Andrea chcela Patrika prekvapiť. Ísť na večeru bolo príliš nudné. Miesto toho, kým bol Patrik v práci, upravila spálňu na sexuálnu kopku. Už sa zopárkrát hrali SM hry. A hoci ju to moc nebralo, Patrikovi sa to páčilo.
Obliekla si sexy prádielko, ktoré vyzdvihlo jej ženské prednosti. Na posteľ poukladala nástroje bolesti a slasti. Sama si pripútala nohy k posteli. Potom jednu ruku, pásku cez oči a nakoniec druhú ruku. Vyrátala to Patrikovmu príchodu a čakala. Čas sa neuveriteľne vliekol. Nemohla nič robiť a tak sa jej zdalo, že uplynuli hodiny keď začula ako sa zavreli dvere.
Bolo ticho. Patrik nevolal na pozdrav. Napínala uši, aby zistila kde je. Bol tichý. Dvere do spálne nechala len jemne pootvorené. Začula ich šuchot o koberec, keď sa otvorili. Počula ako zadržal dych. Vedela, že ho prekvapila. Veľmi rada by videla jeho výraz, keď uvidel jej spútané a bezmocné telo na posteli v slabom svetle pouličného osvetlenia , ktoré preniklo cez okno. Jej hruď sa napínala ako pocítila nával vzrušenia. Bol ticho. Musela ho poriadne prekvapiť.
Už chcela niečo povedať keď zacítila jeho dotyk na chodidle. Jemne, jedným prstom ju hladil po narte. Potom prešiel po lýtku až ku kolenu. Vrátil sa naspäť s celou dlaňou. Jemne vzdychla. Počula ako odložil svoju tašku na zem. Pár sekúnd sa nič nedialo. Potom dopadla prvá rána bičíka. Dopadla na jej ľavé stehno. Nebola silná, ale moment prekvapenia znásobil bolesť. Ešte zopár rán a potom sa kožený vršok bičíku začal posúvať po stehne smerom nahor. Bol to veľmi pomalý pohyb. Zastavil sa na jej čipkovanom prádielku. Šúchal sa ponad jej pahorok. Prechádzal z hora dolu až k druhej dierke. Andrea roztiahla nohy a mierne nadvihla zadoček. Tie pohyby ju vzrušovali až začala tiecť. Na čipke sa objavil malý fliačik. Kožený vŕšok zblúdil z čipky na jej oholenú kožu. Pohyboval sa popri čipke k boku a naspäť. Počula ho ako ťažko dýcha. Doslova počula jeho vzrušenie v jeho dychu. Kožený vŕšok zmizol. Určite sa rozhoduje o ďalšom nástroji. Zacítila chladnú oceľ. Od polovičky stehna mieril hore k jej boku. Oceľ sa mierne zasekla o nohavičky. Podobrala ich a pokračovala ďalej. Nohavičky sa napli a praskli. Čepeľ pokračovala ďalej. Prešla na jej ploché bruško a smerovala do údolia jej pŕs. Vzrušením prestala dýchať. Keď chladná čepeľ prenikla jej napnutou podprsenkou, prudko sa nadýchla. Košíčky vyleteli a odhalili jej krásne guľaté prsia. Bradavky sa týčili k plafónu a teraz rýchlo stúpali a klesali. Ruka chytila zvyšok nohavičiek a rýchly rez uvoľnil aj druhú stranu. Nohavičky to už mali za sebou a tak ich odhodil. Čepeľ sa znova dotkla jej sametovej pokožky. Tancovala jej popri jej pahorku a hrala sa s jej upraveným trávnikom. Z jej pyskov vytekal jemný prúžok jej šťavičiek. Nevedela či to vidí. Ona cítila akoby to bola rieka. Čepeľ zmizla a ona počula ako sa vyzlieka. Jeho ruka dopadla na jej ňadro a silo zmačkla. Andrea zavyla bolesťou. A znova. Jemná hra skončila. Jej prsia dostávali poriadnu nálož úderov a valcovania. Keď jej rev nabral na intenzite, tak pocítila ako sa nad ňu presunul a v ústach pocítila jeho množstvo. Bol už veľký a tvrdý. Zakľakol si nad ňou a pokračoval vo svojej hre s jej ňadrami. Už ich ani necítila. Jeho ruky sa sa presunuli po jej brušku až do lona. Čakala bolesť, ale ruky sa zmenili z tyranov na nežné mačiatka. Jeho mužstvo ju stále dusilo, ale jej bezmoc ju vzrušovala. Nemohla sa hýbať, len mierne šklbať.
Jeho prsty roztiahli jej pysky a ucítila jeho jazyk. Najprv sa špičkou pohrával na jej trávniku, ale rýchlo vkĺzol do jej roklinky a narazil na jej strážcu potešenia. Tancoval okolo neho akoby išlo o život. Celá sa triasla. Už dávno nebola tak vybudená. Jeho úd začal cukať a do jej hrdla napustil veľkú dávku semena. Všetko to musela prehltnúť, inak by sa zadusila. Až potom z nej zliezol. Pár sekúnd mohla odpočívať a poriadne sa rozdýchať. On si zatiaľ vybral novú hračku. Na svojom zadočku ucítila jeho prst. Jemne krúžil a natieral jej dierku lubrikantom. Andrea mala rada anál. Čakala čo do nej strčí, či niečo malé alebo veľké. Po prste ucítila chladnú špičku ocele a vedela, že vybral niečo malé. Malé ale dlhé. A naviac vibrujúce. Keď bol vibrátor zasunutý asi z polovice, tak ho zapol a v jej tele sa to začalo znova hemlesiť. Pomaličky zasúval stále hlbšie a hlbšie. K tomu pridal aj pár prstov na jej strážcovi a celá sa prehýbala od rozkoše. Prst nahradil znova jazyk a tanec sa rozpútal v novej intenzite. Zrazu sa ale začalo do jej dierky tlačiť niečo nové. Riťka vibrovala, aj jazyk cítila a predsa nahmatal ďalšiu hračku a tá si teraz razila cestu proti prúdu jej šťavičiek. A táto bola veľká. Andrea vzdychala a všemožne sebou hádzala. Bola to určite jej najobľúbenejšia hračka. Replika konského penisu. Extra dlhý, extra široký. Nikdy ho do seba nedostala celý. Aj teraz narazil na jej dno a nemohol ďalej. Začal preto svoje prirodzené pohyby a ona išla zošalieť. Už to nemohla vydržať a začala striekať. Koňský penis vyletel z jej útrob a za ním prúd, aký v živote nezažila. Počula ako prská, lebo dostal plnú dávku do tváre. Všetka jeho činnosť prestala lebo sa musel poutierať. Ona sa len unavene uvoľnila a ostala ležať. Najradšej by sa schúlila do klbka, ale nemohla. Análny kolík z nej vyklzol a ostal tak. Pocítila ako sa presunul na posteľ. Ucítila jeho dych pri svojej tvári. Jeho penis bol znova tvrdý a ľahko vkĺzol do jej roztiahnutej dierky. Bola vyčerpaná, ale chcela ho pobozkať. Zdvihla hlavu a našla jeho pery. Ich jazyky sa spojili v jednom tanci a on prirážal a prirážal. Zrazu z nej zliezol a začal ju vyslobodzovať. Uvolnil jej nohy aj ruky. Pretočil ju na brucho a potom jej ruky znova rýchlo spútal. Vytiahol jej zadok do výšky nasadil svoj úd k jej zadnej dierke. Bola už stiahnutá, ale rýchlo sa znova otvorila, aby pohltila jeho mužstvo. Tentoraz dostala poriadnu nálož aj do zadočku. Jeho tvrdé prírazy kombinoval s tvrdými údermi po jej polkách. Až ich mala úplne červené a pálili ju. Jeho výdrž bola neuveriteľná. Brúsil ju dlho až prestala vnímať a únavou zaspala.
Zobudila sa uprostred noci. Popod pásku videla, že je zažnuté. Počula Patrika ako sa rozčuľuje. Až vtedy si uvedomila, že Patrik nie je hladko oholený.