Stará vášeň nehrdzavie

9. 4. 2022 · 2 357 zhlédnutí Natka323

"Ahoj Peter, sto rokov som ťa nevidela, ako sa máš?" zastavila som ho v nákupnom centre v cudzom meste. Peter bol jeden z ľudí, u ktorého som mala vybudovaný zdravý rešpekt, ktorý má miestami vzrušoval. Rada poslúcham. Nie vždy to využil sexuálne, ale aj keď, tak ja som sa tomu vôbec nebránila. Keď sa mi odzdravil "Čau Naty, pristane ti to, " až ma zamrazilo a hneď mojou mysľou prebleskli všetky sexuálne spomienky, ktoré som s nim počas strednej školy zažila. To už bolo dávnejšie ale aj tak to mám ešte všetko čerstvo uchované v pamäti.
"Ideš na kávu?",neodmietla som. Nedalo sa. Peter mal zvláštny šarmantný pohľad, ktorým si vedel získať, podľa mňa, väčšinu žien. Zbožňovala som keď žmurkol jedným okom. Vtedy by som mu hneď splnila všetko.
Sadli sme si oproti sebe a pri priamom pohľade do očí preskočila medzi nami znovu tá "nezáväzná" iskra. Taká istá ako v minulosti, keď obe strany vedeli, že za chvíľu budeme obaja si to užívať v tom najlepšom. Znovu sa u mňa prebudil rešpekt, z ktorého som vyvodila záver, že je ten správny čas sa priznať. Viem, že Peter to ocení.
"Peťo, ty si pamätáš tú moju hračku na ovládanie appkou v mobile? Tú, čo sme prezývali 'vajo'. Keď som si ju dala dnu, vedel si mi určovať svojim mobilom intenzitu vibrácií a neraz som ťa s nevinným pohľadom psíka prosila v kaviarni, dokonca za týmto stolom,  aby si ma nechal chvíľku vydýchať..." Peter nevedel, že ho mám aj teraz v sebe a sparované s mobilom.  "Natália, nerob zo mňa debila! Samozrejme, že viem a okamžite to vyklop, že ho máš aj teraz a preto tak s tebou semtam zastrasie?" nebolo treba viac hovoriť. Moje jemné prikývnutie vyvolalo v nás oboch spomienky. Rešpekt z neho sa niekoľkonásobne zväčšil. Tentokrát to bolo už v sexuálnom zmysle a tešila som sa, že čo sa bude ďalej diať. "Dopi to, kým ti ešte pekne hovorim..." popri dopíjaní kávy som mu už submisívne podávala mobil, s otvoreným ovládačom. Peter zaplatil a iba mimikou tváre mi zaznačil, že odchádzame.
Spomínala som mu, že mi treba zbehnúť po niečo do obchodu na druhej strane mesta a tak sa ponúkol, že ide so mnou jeho autom. Môj mobil mal stále u seba. Sadla som si do jeho auta. "Nemusíš sa ani pripútať, vieš čo máš robiť..." od vzrušenia ma až striaslo a keď zaradil rýchlosť, hlava mi mierila z miesta spolujazdca priamo pod volant. Stál mu už skoro na stopercent a ani som si nestihla všimnúť kedy sa rozopol a vybral si ho. Milujem fajčiť a ešte viac vtedy, keď je tam riziko nachytania cudzou osobou. Ten kamionista na svetelnej križovatke musel mať z nás zážitok. Popri šoférovaní mi pravou rukou schytil moje vlasy a narazil mi ho do pusy až po koreň. Slzy a sliny sa len tak zo mňa valili a to, čo sa dialo v nohavičkách ani nekomentujem. Popri tom menšia facka na líce a bolo to dokonalé.
"Zdvihni sa ty kurvička, zaparkovali sme," Peter ma v obchode viackrát dostal do takých stavov, že sa mi roztriasli kolená a ja som mala čo robiť, aby som na mieste nekľakla na zem. Celým telom som mala vlny vzrušenia, ba priam orgazmických stavov. Nemala som ďaleko od vrcholu ale Peter to vedel správne odhadnúť aby som sa neurobila. Zaplatili sme a chytil ma za ruku. Bol to nezvyk lebo takéto romantické gestá na verejnosti neobľubujem. Stiahol ma až silou na pánske záchody. Zavrel sa so mnou do kabínky a zase len svojou mimikou na prinútil, aby som si kľakla, rozopla mu nohavice a natlačila si ho do pusy. Stál mu úplne na maximum. Chytil ma pod krk oboma rukami a prinútil vstať. Z celej sily mi dal po zadku. "A slečna má akože prečo pod sukňou nohavičky?" "Prepáč, keby som vedela, že ťa stretnem, tak si ich, ako vždy, nedám..." vyzliekol mi ich a natlačil do pusy. Prehla som sa mu a on ho do mňa vrazil. Mohol, lebo som bola neskutočne vzrušená. Zamrnčala som, vybral ho a po ďalšom silnom vrazení dnu ma schytil pravou rukou pod krk, ľavou dráždil smerom od môjho bruška klitoris a zašepkal do ucha, že budem pekne tíško a poslúchať, inak si to odskáčem. "Áno, samozrejme... tak ako vždy..." odpovedala som mu previnilo. Zvolil také tempo, že mi bolo vidno len bielka a vôbec nič iné som nevnímala. Keď videl, že sa idem skoro urobiť tak prestal. Zastal vo mne, nechal ma predýchať.  "Urobíš sa, keď ti poviem..." vrátil sa späť k tvrdému prirážaniu a začal odratávať "Desať, deväť, osem..." keď prišiel k trojke, som sa už nevedela dočkať. "Jedna, nula... teraz!" vytiahol mi nohavičky z úst a zastal. Vedel, že by mi to nebolo príjemné, keby pokračuje vo svojom tempe. Pulzovala mi tak, že som jeho penis cítila v sebe snáď trikrát toľko, ako doteraz. "Teraz povedz pravdu a neojebávaj ma, lebo bude zle. Ty vieš, aký viem byť zlý... berieš tabletky?" odpovedala som mu a tak ma zdrapil oboma dlaňami za boky a začal jemnejšie prirážať. Po chvíľke mi ho narazil dnu až po koreň. Takto hlboko som ho snáď v sebe ešte ani nemala a ucítila som ako sa mu rozpulzoval. Vybral ho a podal mi nohavičky. Tie som si obliekla. Dal mi pusu na líce a zobral tašku s nákupom. "Poď ešte na ďalšiu kávu alebo čaj... čokoľvek... chcem ťa ešte na chvíľku vidieť takúto po sexe. Si vždy sexy aj keď sa hanbíš," s radosťou som sa rozbehla k jeho autu. Na káve mi celý čas stekalo horúce semeno po stehnách a ja som sa tešila kedy ho znova po niekoľkých rokoch stretnem a znovu si to nezáväzné rozdáme.