Služobná cesta

17. 12. 2010 · 7 653 zhlédnutí

Ako ekonomická kontrolórka som často chodila na služobné cesty. Niektoré naše firmy boli od hlavného mesta dosť vzdialené, preto som postupne prestala hazardovať a namiesto dlhého šoférovania vo večerných hodi- nách som radšej ostala prespať v niektorom hoteli alebo penzióne. V Košiciach, kde som chodila pomerne často, som mala nápadníka, ktorý ma doslova hltal.
Na ich firemnej oslave, kde ma pani riaditeľka pozvala, som sa dozvedela, že dotyčný pán je neskutočný záletník, ktorý ma v hlave len jednu vidinu, každú ženu vo svojej blízkosti pomilovať. Vidina to nebola zlá. Ja som síce mala na niečo podobné chuť, no aby sa to dozvedela celá firma aj v Bratislave, to som nechcela. Na oslave som si zo slušnosti dala len prípitok a čosi ešte naviac, nemienila som veľa piť, aby som ráno mohla autom bez problémov odísť.
Z oslavy som odišla pomerne skoro. Zatancovala som si s partiou mladých ľudí zopár rýchloviek a už ma nebolo. Starší taxikár si ma celou cestou prezeral, ustavične pozeral do spätného zrkadla. Napokon pred hotelom vyšiel, slušne mi otvoril dvere a oznámil mi, že nemusím za cestu platiť, ak prijmem jeho pozvanie na pohár šampanského. Tvrdil, že má narodeniny a nechce byť večer sám.
Neviem prečo, ale súhlasila som. Mala som však podmienku, že sa pôjdem konečne osprchovať a prezliecť. V sprche som bola naozaj krátku. Prezlečenú do športového odevu ma pán taxikár takmer nepoznal. Namiesto vyfintenej kostýmovej paničky, k nemu prišla drobná žienka v rifloch a krátkej bunde. Keď ma zbadal v športovom odeve, navrhol, že môžeme ísť do blízkeho penziónu, kde hrá dobrá hudba. Spomínaný penzión bol naozaj blízko, preto sme tam išli pešo. Pán objednal fľašu šampanského, aby sme si pripili na jeho zdravie.
Hudba hrala takpovediac kovbojské piesne, na ktoré tancovali celé partie ľudí. Pán Karol ma vzal za ruku, že sa nemusím nič báť, že ma naučí rýchlym tancom. Dvakrát som sa nenechala prehovárať, bola tam výborná atmosféra, za chvíľu som krepčila ako ostatní. Môj partner mal síce nejaké tie rôčky, ale bol mimoriadne svižný a v tanci temperamentný. Po tanci sme sa vždy rýchlo napili šampanského a znova sa pridali k tancujúcej partii. Všetci okolo nás zaradili k sebe, mysleli si, že sme milenci alebo niečo podobné. Pán Karol mal výbornú náladu, vlastne, podobnú som mala aj ja. Bol to príjemný večer, dobrý šampus, ale aj nepoznané tance. Tak som sa im oddala, až ma to prekvapilo. Temperament sršal z každého a podľa mojich nadskakujúcich pŕs, ktoré si všetci obzerali, aj zo mňa. Fľašu šampanského sme vymenili za novú a vtedy som s hrôzou zistila, že je niečo pred pól nocou. Zdôverila som sa Karolovi, s ktorým sme si medzi tým potykali, že už musím skončiť, nakoľko ráno šoférujem. Bol to ozajstný gentleman, nič neznásilňoval, bol mi povďačný za večer aj za tanec.
Navrhol, že ma ešte odprevadí k hotelu, aby som nemala problém. Na recepcii bol chaos, všetci sa venovali hosťom, ktorí práve prišli. S kľúčom som odchádzala k výťahu a spolu so mnou aj Karol. Len čo sa za nami zavreli dvere výťahu Karol sa mi zapozeral do očí a skonštatoval, že je škoda, že sa už neuvidíme. Pred mojou izbou smutne stál, na rozlúčku len zakýval. Otvorila som dvere a v tom som mu prstom ukázala, aby išiel za mnou. Vošiel po tichu, presne tak, ako sa na mňa aj vrhol. Bez slov, bez opýtania, bez akéhokoľvek zdržiavania si ma omotal okolo pása, ústami našiel moje pery a začal ma bozkávať. Vlastne som sa nemala ani prečo brániť, veď som ho sama zavolala a pozvala ho do vnútra. Večer s dobrým šampanským a výborným tancom musel skončiť ináč ako obyčajným spánkom.„Neosprchujeme sa najskôr?“ Opýtala som sa pomedzi vášnivé bozky, ktorými ma obdarovával. Bez okolkov zhodil zo seba oblečenie a hneď to isté urobil aj so mnou. Vyzliekol ma ako bábiku. Potom nahú ma odniesol do kúpeľne, kde sme pod sprchou spoznávali svoje telá. Namydlil mi lono a jemne ho umyl. Potom jeho prsty začali skúmať moje ohanbie, prenikal pomaly a s prehľadom.
Nemohla som mu ostať dlžná, chytila som mydlo, vyšúchala mu šúlok, ktorý začal čím ďalej tvrdnúť viac a viac. Porisko, ktoré mu stálo v pohotovosti si pýtalo svoje. Zohla som sa k nemu a začala mu ho cmúľať a sať. Mohutná predkožka v mojich ústach ma dokonale vzrušovala, ako aj jeho veľký žaluď. Penisom som krúžila pomedzi pery a vychutnávala jeho silu. Tak som sa vzrušila, že ako som bola zohnutá, nemohla som zabudnúť na moje rozkročené lono. Občas som si ju pošúchala a napichla prstom, pobrnkala po klitorise.
Opäť som oboma rukami chytila vtáka a cucala ho ako najkrajší dnešný dar. Karol mi ďalej nedovolil hrať sa s jeho uťahovákom. Zodvihol ma, zabalil do osušky a niesol na širokú posteľ. Len čo ma na ňu položil, vrhol sa mi medzi nohy. Hlavu zaboril medzi stehná, jazykom našiel môj otvor. Rukami sa vyhrával s okolím mojej dierky, dokonca mi hladkal aj zadnú dierku. Tiekla som ako najatá. Sladko som priadla a stenala, medzi tým ho chválila a mumlala, aby mi ju lízal, nakoľko sa zbláznim od nedočkavosti. Zalepený musel byť aj za ušami, moja priehrada nemala dna. Kričala som šťastím, keď ma otočil chrbtom k sebe a položil ma ohnutú na kolená. Roztiahol mi nohy a odzadu prenikol do mňa. Keď bol celý v mojej pošve, chvíľu postál, vychutnal moju páľavu, potom ma chytil za prsia a rytmicky ako do mňa zachádzal a vychádzal, ich stískal. Opakovane som sa hádzala na jeho úd a povzbudzovala ho, aby ma nešetril a riadne pomiloval. Začal do mňa rýchlo prenikať, šťavy aj pisky ho doslova zalievali a obdarovávali svojou priazňou. Moja nová vlna prišla ako na zavolanie. Karol stále búšil a ma miloval, neprestával hoci som bola v sladkom kŕči a o živote nevedela nič. Za chvíľu som ležala na chrbte a môj milenec ma ďalej miloval. Menil polohy, vychutnával a rozdával si to so mnou ako sa mu len zachcelo. Moja malá mala v sebe nezmara, ktorý akiste dlho neucítil ženské lono. Bola som doslova roztváraná na všetky spôsoby, jeho úd neprestávalMal sily ako býk, miloval ma bez zastavenia, bez vystriekania. Jeho hadica mi robila radosť, užívala som si ho a tešila sa toľkej priazne. Až keď som mu začala do ucha hovoriť oplzlé slová a návrhy, zrýchlil tempo, jeho vták sa napol a už som vedela, že sa urobí. Zrevala som, aby ho nevyťahoval a vystriekal mi ju.
Jeho semeno sa bilo s mojim šťavami, naše spoločné vyvrcholenie bolo ako med. Triasla som sa v dlhej extáze aj vtedy, keď som cítila v sebe mäknúcu hadicu. Zachádzal ňou a predlžoval naše nádherné chvíľky. Na milovanie s mužom, ktorý bol starší najmenej o dvadsať rokov nikdy nezabudnem.

7 653 zhlédnutí 1 komentář 17.12.2010 18:00