Môj Štedrý deň

23. 12. 2010 · 8 939 zhlédnutí

S Braňom, mládencom zo siedmeho poschodia sme sa poznali od malička. Bola som od neho staršia asi o dva roky a vyššia najmenej o dve hlavy. Vo výťahu si ma vždy prezeral, nevadili mu ani ostatní ľudia. Raz, keď sme išli len sami, vtedy som už mala najmenej osemnásť, som mu po jeho chlipných pohľadoch poradila, aby si ho doma vyleštil, keď je tak nadržaný. Asi o dva dni mi povedal, že ma poslúchol, a že to urobil. Opýtala som sa, načo myslel. Priznal sa, že na mňa, že je to vtedy najkrajšie. Asi o štyri roky, bola som dva, či tri roky vydatá,keď som ho stretla, a ako ináč, vo výťahu. Bruško sa mi pomaly zaokrúhľovalo, no nie každý do spozoroval. Miro, môj manžel bol ako stále v zahraničí, tak som bola často sama. Rodičia mi nechali byt, odsťahovali sa do vzdialeného mesta. Prichádzali Vianoce, bolo mi smutnej samej. Ani neviem, ako zo mňa vychŕlili urýchlené nápady. Tak ako Braňo? Ešte občas na mňa myslíš? Vždy, keď to potrebujem... Odpovedal úprimne. Ja som taká vysoká, ty taký malý, ako by sme to robili? Existuje toľko spôsobov...len stačí vyskúšať....a chcieť... Výťah zastal a ja som vystúpila. Po prvých krokoch som sa náhle k nemu otočila. Prídi okolo siedmej na kávu...alebo si dáme vianočný punč... Budem sama, aspoň sa porozprávame, keď ma tak obdivuješ...
Zvonček sa rozozvučal presne o siedmej hodine. Privítala som ho v krátkej zvonovej sukni a voľnom tričku. Vymyslela som takú zaujímavú hru...Oznámila som mu v predsieni. Ty si môj manžel a práve si prišiel domov...Tak sa na neho zahraj a rob všetko, ako asi robí muž, keď príde z práce domov. Najskôr sa neveriacky na mňa pozeral, bol očividne zaskočený. No keď videl, že to myslím vážne, pohladkal ma po zadočku, stal si na špičky a dal mi pusu.
Drahá, mal som ťažký deň...na jedlo nemám chuť...poď sa so mnou osprchovať... Vyzliekal zo seba veci, odhodil ich na kreslo v predsieni. Bol ešte v slipoch, keď mi stiahol sukňu aj s nohavičkami, potom mi vyzliekol aj tričko. Pobozkal mi bradavky, že ich mám krásne rajcovné a tvrdé.. Vyzliekol si slipy a tak som mala možnosť vidieť jeho dlhú visiacu hadicu. Keď sa mu stoporí, asi to bude niečo nepredstaviteľne hrubé a dlhé, pomyslela som si. A nasledovala som ho do kúpeľne. Braňo sa tváril suverénne, stále mi hladkal zadoček a keď som si zastala do sprchy, bozkami zasypal moje prsia, ktoré sa mi mohutne zaokrúhlili vďaka môjmu druhému stavu. Mala som vyholenú a pekne upravenú pošvu, ktorej dal tiež pusu a uznal, že sa jej krásne venujem.
Vtedy Braňovi už jeho výstroj vystrelil, čakal na príležitosť. Asi som to prehnala, pomyslela som si. Vydatá žena , a ešte aj v inom stave. Začala som si nadávať do hlúpych husí, premýšľala som, ako zachrániť trapas, do ktorého som ho dostala. A vlastne aj sama seba. Braňo netušil čo sa odohráva v mojej hlave, vzal sprchu, pobehal vodou po mne a potom ma namydlil. Biele bubliny rozotieral po bradavkách, ale aj lone, kde sa zdržoval najviac, postupne tu totálne zakotvil. Namydlila som mu rákosníka a uznanlivo priznala, že mu akosi narástol, čo budeme s ním robiť. Párkrát som mu ním zapumpovala, poviem vám, mala som čo držať, moja útla ruka si na pomoc musela vziať aj druhú.
Keď ho umyješ, tak ho trochu pocuckaj...Prikazoval mi. Ja som vymyslela túto hru, tak som nemohla skončiť s pravidlami. Umytý penis som olízala, pusou a perami som mu ho maznala. Po čase ma zodvihol a podal mi uterák. Vysprchovaný a vysušený sme odišli do obývačky, kde bola široká sedacia súprava. Braňo mi nohy vyložil na operadlá sedačky a začal mi mušličku olizovať a bozkávať. Pri manželovi som si zvykla na milovanie, a teraz keď dlho doma nebol, už mi to chýbalo. Rada som uvítala jeho jazykovú vojnu s mojim klitori-som a pyskami. Zdá sa, že som Braňa podcenila, lebo všetko čo mi robil, robil s citom a dokonale. Prijímala som maznanie mojej mušličky, slastne som si užívala jeho jazykové útoky. Občas som sa prudko napichla na jeho kmitajúci jazyk, postupne ním začal zrýchľovať a behal vo mne. Bol dokonalý, neprestával, mi ju dráždiť a krásne krúžiť po mojom oriešku. Rukami ma hladkal po stehnách a prsiach, nezabúdal na nič, na čo mal chuť. Silno stískal bradavky, potom aj môj zadoček až ma priviedol na vrchol. Niečo som mumlala a kričala, moja extáza bola silná, veď som ju nemala dlhšie obdobie. Moja princezná bola stále na široko roztvorená, spamätávala som sa zo slastného kŕča, keď k nej priložil svoj buchar. Sedela som rozkročená ako  gynekológa, nohy zodvihnuté na jeho pleciach.
Daj pozor...som v druhom stave...neroztrhaj mi ju... Braňo bol vďačný za môj súhlas, že mu dovolím, aby ma prebrnkol. Zasúval ho skutočne pomaličky, kúsok po kúsku, jeho tomahavk sa predieral do lastúrky s citom. Našťastie som bola poriadne zvlhnutá, ani som sa nenazdala, aj keď to trvalo nekonečne dlho, dostal ho do mňa. Nikdy som ani netušila, že do mojej šušurky sa zmestí takýto buchar. Aj napriek tomu, ešte vždy som mala obavy. Braňko...len pomaly...si silný... Neboj sa láska...urobím ťa pomaly...aby si mala rozkoš...to je nádhera, byť v tebe...
Za jeho slová som mu dala konečne bozk, sladký a dlhý, na ktorý čakal mnohé roky. Naše bozky ho ešte viacej vzrušili, pomaly svoj piest vyťahoval a zasa zasúval. Miloval ma s citom a ohľaduplne. Neviem či sa naozaj bál, ale naša súlož bola nádherná a jemná. Spojenie s jeho kolíkom moje pysky uvítali, tešili sa jeho prienikom.
Myslel som si, že také vysoké ženy majú aj veľké pošvy...Zastenal mi tíško do uška. A ja som si myslela, že malý chlapi majú malé vtáky... Užívala som si jeho prieniky, pohyby vtákom, tvrdú nádielku medzi piskami. Akonáhle si moja pošva zvykla na jeho hrubé porisko, podskočila som zadočkom, začala rýchlejšie prirážať a napichovať sa na neho. Braňo bol ohľaduplný, no keď videl moje zrýchlené tempo, postupne pridával, jeho úd začal prenikať rýchlejšie a besnejšie. Nič ma nebolelo, moja malička si krásne užívala zakázanú súlož. Zabudla som na celý svet, na muža, ktorý neprišiel domov ani cez Vianoce, poddala som sa vtákovi, ktorý ma vyplnil a vynášal kdesi mimo galaxiu. Prstami som zašla k oriešku, začala si ho dráždiť a brnkať po ňom, aby sa moja óda zmenila v dlhú symfóniu. Vtedy som už cítila, ako sa Braňovi napína jeho žilnatý penis, láva spermií začala lietať v mojej, dlho neukojenej dierke. Zrevala som v slastnom kŕči a a už som nevedela o svete okolo seba nič. Orgazmus bol silný a dlhý. Keď som sa preberala do reálneho sveta, Braňo ma ešte stále jemne napichoval a hlavne, zahŕňal ma bozkami. Tými naozaj nešetril. Zostal u nás skoro do polnoci, milovali sme sa roztúžene, bez výčitiek. Konečne ma mal celú ako sníval dlhé roky. Na druhý deň mi pomohol ozdobiť stromček a Štedrý deň strávil so mnou, aby mi nebolo smutno. Prvýkrát v živote som Vianoce premilovala, presúložila. Prvý krát som sviatky prežila v extáze a v mileneckom opojení. Braňo ma miloval ma skoro do pôrodu, vždy našiel polohu, aby mi ho tam aspoň trochu zasunul a vystriekal mi roztúženú lastúrku.
A na záver to najdôležitejšie. Ako sa ukázalo, manžel mal v zahraničí už dlhšie obdobie milenku a na mňa si už ani nespomenul. Preto sused Braňo ostal u mňa natrvalo. Ten jeho kolík, jeho vynaliezavosť, fantázia a láska mi ostali doteraz. Cez Vianoce a Štedrý deň nezabúdame na dobré zvyky, ale ani na zopakovanie nášho prvého milovania.