Vylízaná omylom (Súťažná poviedka)

24. 4. 2022 ollaff

Vrátil som sa zo služobnej cesty o deň skôr, aj keď dosť neskoro, ale dosť nadržaný a tešil som sa na Janku. Plán bol jasný, rýchla sprcha potom k nej vkĺznem do postele, jemne ju zobudím a možno ... Potichu som vošiel, veci nechal v predsieni a po sprche úplne nahý a nadržaný som sa vkrádal do spálne. Svetlá som nezapínal, no izba bola jemne osvetlená z pouličných lámp a tak sa mi naskytol krásny pohľad na odkryté nohy mojej partnerky. Krásne, štíhle, hladké a neskutočne lákavé. Potichu som sa priblížil a odokryl perinu. Naskytol sa mi krásny pohľad na jej hladučko vyholenú kundičku čo ma trošku prekvapilo, lebo takmer vždy nosila nohavičky pod nočnou košeľou.

Dnes mi to takto úplne vyhovovalo a pomaly som sa približoval k jej lonu. Voňala dokonalo. Jemne som jej dal rukami nohy od seba a prešiel jazykom po klitorise. Chutila rovnako dobre ako voňala, v podstate ako vždy. Jemne ňou myklo, ale spala ďalej. Pokračoval so veľmi pomaly, aby som ju nezobudil čo najdlhšie. Prechádzal som jazykom po celej dĺžke jej kundičky. Občas som sa trochu povenoval klitorisu alebo vonkajším pyskom a krúžil jazykom okolo celej pičky. Viem že to tak mala rada a ja tiež.

Užíval som si ako v spánku začína vlhnúť. Vždy mi chutili jej šťavy a mal som od nich celé ústa aj líca. Zdalo sa mi že sa mierne prehla v chrbte, ale inak nič. Pokračoval som, zdalo sa mi že sa jej zrýchlil dych no zatiaľ nevzdychala. Bolo zaujímavé sledovať ako sa žena rozpaľuje v spánku, alebo polospánku.
Ako som sa neustále venoval jej kundičke spozoroval som, že pohyby jej tela sa stupňujú a dych je tak intenzívny až sa začína podobať na vzdychy slasti. Všetko sa odohrávalo pomaly a potichu iba jej vzdychanie bolo počuť a cítiť čoraz viac.

Prekvapilo ma aká je vlhká. Vždy tiekla dosť ale toto bolo omnoho viac než obyčajne čo sa mi veľmi páčilo a povzbudilo ma. Pridal som prsty, vsunul som do nej dva a v momente boli premočené, doslova tiekla. Aj tri prsty vošli dnu ako po masle a neprestával som jazykom dráždiť okolie klitorisu. Keď som pridal aj štvrtý prst už vzdychala dosť nahlas a pohyby tela naznačovali že vyvrcholenie už nie je ďaleko.
Bolo to neskutočne vzrušujúce a penis pulzoval naliaty krvou až to bolelo, myslel som že ho roztrhne. Skúsil som pridať aj palec a pomaly zasúval celú ruku. Bol som ako v tranze a nechápal. Vtedy som si uvedomil že je to náš prvý fist. Krásne to kĺzalo, mľaskalo, tieklo, akoby sme to robili pravidelne. Rukou som pomaly jazdil dnu a von. To sa už Janka zmietala v kŕčoch a vzdychala ako v tranze.

Pomaly som vytiahol ruku z kundičky a zaboril do nej tvár. Bola roztiahnutá, mokrá a voňala sexom. Jazykom som sa dostal tak hlboko ako nikdy a prstom dráždil klitoris. To už sa zmietala v kŕčoch, vzdychala až kričala vo veľkom orgazme a vtedy to prišlo. Zrazu som pocítil na tvári veľké množstvo tekutiny. Pravidelné mohutné streky mi úplne premočili tvár. Náš prvý mokrý orgazmus. Dal som jej nejakú minútku kým sa spamätá a so širokým úsmevom som sa spýtal „Ako sa ti to páčilo?“
Keď nabrala dych sa posadila upravila svoje dlhé tmavé vlasy a s úsmevom vraví: „ Bolo to dokonalé, nič také som ešte nezažila.“

Vtedy ma zalial po a zažil som ohromný šok. Bola to Zdenka, Jankina mladšia sestra. Nevedel som čo sa stalo a len hapkal. „Ako to, myslel som že si ... ako že si tu???

Vysvetlila mi že Janka musela na záskok do práce a ona sa rozišla so svojim (mali dlhodobé problémy) a že som mal prísť až zajtra.

Koktal som ďalej „ Veď ja som vlastne podviedol Janku s tebou, ...“ A Zdenka sa rozosmiala „Aspoň to zostalo v rodine, len sa pozri na nás.“ Celé to bolo absurdne komické, ona stále na posteli s rozkročenými nohami, všetko vôkol mokré a je tam stojím s ohromnou erekciou pred ňou.

To už som sa neudržal a rozosmial sa aj ja.

Len povedala „Bol to najväčší orgazmus aký som kedy mala a prvý mokrý. Už 2 mesiace som nemala sex a práve si ma asi zachránil od zbláznenia. Keď som sa zobudila chcela som ťa zastaviť no nešlo to, bolo to príliš príjemné. Prisahám že sa to nikdy nik nedozvie.“ A so širokým úsmevom na mňa žmurkla.
Ako sa tak na seba smejeme, uvedomil som si že tam stojím nahý s poriadnou erekciou. Zdenka si všimla moje rozpaky, posadila sa na kraj postele vzala ho do ruky a začala ho jemne honiť.

„Ani toto nikomu nepoviem. Určite potrebuješ pomôcť aj ty. Inak by si sa mohol zblázniť.“


Nahlásit komentář