Nevera cez web

14. 1. 2011 · 11 396 zhlédnutí

Domov som sa vracal neskoro večer a v hlave mi vírili výčitky. Čo poviem manželke, chuderka iste ma čakala s večerou ochutenou jej sexuálnou nedočkavosťou.
Pri dverách bytu som sa prichytil ako potichu strkám kľuč do zámky. Vkradol som sa a načúval. Tmavou chodbou sa zo spálne tiahla muzika rádia. Lahkým našľapovaním bosých nôh som zacielil do našej komnaty lásky. Sklo dverí presvitalo svetlom nočnej lampy a nažhaveného notebooku. Do úší mi znelo rádio a ľahký klepot klávesnice. Cez pootverené dvere som zrazu videl manželku v spodnom prádielku ako leží, hladká si prsia, brucho, stehná a očami uprene hľadí na obrazovku.
Na nej, priamo pred ňou masturbuje vypracovaný chlap so svojím tvrdo napnutým vtákom. Do hlavy sa mi nahrnula krv a srdce rozbúchalo. Zarastené ruky muža pustili penis vztýčený nad vyrysovaným bruchom a niečo jej napísali. Manželka sa usmiala a počul som ako potichu povedala “ Dobre, TY nadržaný slon”. Pomaly si rozopla čiernu čipkovanú podrpsenku a zľahka si sťahovala ramienka až kým sa jej neodhalili prsia. Chlapík na obrazovke začal rukou zúrivo preťahovať predkožku cez navretý žaluď. Manželka si pred ním prstami prešla po vztýžených bradavkách a rukou si pomaly siahla pod tangá, zaklonila hlavu, zhlboka sa nadýchla a v tom začala niečo ťukať do klávesnice. Svalnatý muž sa postavil, potočil bokom, kľakol na kolená a ukázal jeho ztvrdnutý, dlhý úd v plnom detaile. Ona sa pozerala na ten pevný penis s navretou žilou, ktorá sa kľukatila od koreňa až po záhyb nadutého žaluďa. Žena si kľakla vystrčila z adok k obrazovke a ľahučko si stiahla čierne priehľadné tangá pred jeho nadržaným údom. Hladkala si zadoček a cez neho prechádzala k svojej vyholenej dieročke. V tom som zistil, že mi je tesno v nohaviciach a potichu som si ich vyzliekol. Keď som sa znova pozrel, obaja leželali ako keby vedľa seba, on si jednou rukou hladil miešok a druhou prechádzal po celom napumpovanom chobote. Manželka nezaostávala s rukou zaborenou v rozkroku medzi naširoko roztiahnutými stehnami, prstami vchadzala medzi vlhké pysky až som počul čvachtanie a ťažké stony. Robili sa navzájom, súčasne a do toho som sa pridal aj potichu aby som ich nevyrušil. Chlapík prudko trhal svojho vtáka a striekol biely prúd semena priamo do obrazu. Ona tvrdo dorážala prstami do svojej tečúcej diery, súčasne prudko chvela klitoris, vypla zadok a s dychtivým stonom ho prirazila k svojím pohybom. Na posteľe spoza jej stehien začali dopadať kvapky, cícerky z jej rozdrážde nej vagíny. Posledným záchvevom položila svoj zadok na posteĺ a so slastným úsmevom sa hladkala. Čosi mi naplo varlatá a nedočkavo sa dralo von cez môj stoporený úd. Pridusene som to pretlačil a celý červený som sa začal obliekať.
Chvíľku som počkal a potom som zašramotil kľúčom v zámke, otvoril vchodové dvere a tváril sa, že som práve prišiel. Išile som rovno do kúpeľne celý sa upratať. Vošiel som do spálne a našiel spiacu manželku v nočnej košeli pri vypnutom notebooku. Len čierna čipkovaná podprsenka a tangá prehodené cez prádelný kôš hovorili o tom, že to nebol sen. Ľahol som si a v hlavou mi blúdili otázky, kto to mohol byť ?, ako dlho to s ním takto robí, stretáva s ním ? Ráno si pozriem výpis z aktivity počítača a všetko zistím, tušil som že niekoho má...
Hlasné pípanie budíka okamžite naštartovalo môju zvedavosť... (odhalenie, na budúce, ak bude záujem)