Návštěva XY

20. 1. 2011 · 10 232 zhlédnutí

Bolo to jedného pekného večera kedy nás mňa a moju manželku navštívil náš spoločný priateľ. Po príchode nás manželka usadili do kuchyni.

Ako pri každej správnej návšteve sa ponúklo víno,kava. Rozhovor o všetkom možnom sa rozbehol. Po pritom sa samozrejme patrične popíjalo. Po nejakom čase došiél ten zlatistý mok tak sa rozhodlo že niekto ho pôjde kúpiť. Po vzájomnej dohode išiel kúpiť vínko priateľ spolu s manželkou. Ja som zatiaľ ostal doma a čakal na ich príchod. Ako som tak stal pri okne, čo nevidím. Oni dvaja v ruka v ruke po chodníku ako dvaja milenci. Spozornel som a čakal čo sa bude diať.

Pri návrate znova ruka v ruke vstúpili do činžiaku. Tvárou v tvár v šere chodby ako sa len dá zostali stáť a dal jej bozk, opatrný, jemný, ktorý rozkvitol do hry dvoch jazykov. Nevedeli sa od seba odtrhnúť. Opatrnosť ich však ale znova prebrala tak zbehli dolu do pivnici. Znova ju privinul k sebe a objal. Zdvihol jej hlavu a vtlačil ďalší dlhy bozk. Jeho ruka hladila jej prsia.

Keď sa po nejakom dlhšom čase trochu nabažili jeden druhého prišli hore tváril som sa okoby nič. Ďalej sa popíjalo a debatovalo. Priateľ spomenul že ho jeho manželka na nejakej akcii na ktorej boli spoločne podviedla s jeho kamarátom. To som ešte netušil čo sa stane mne.

Po čase som už chcel isť spať no keďže bol čas pokročilí a priateľ nemal kam isť tak sme mu ponúkli že nech prespí u nás. Ja z manželkou v izbe a on v kuchyni na molitane. Slovo dalo slovo manželka roztiahla molitan, dala deku a podušku a že ideme spať. Oni že idú ešte na chodbu fajčiť a debatovať aby ma nerušili a mohol som spať, keď idem ráno do práce. No a vtedy to začalo.

Na chodbe spolu začali ozaj debatovať. Po čase prešli na malí balkón ktorí bol hneť vedľa nášho bitu. Znova jej dal pusu. Dlhú a sladkú. Víno a šero okolo nich vyhnali z jej hlavy myšlienky previnenia. Jeho ruka si našla cestičku pod jej tričko a láskal jej krásne prsia. Po chvíli mu rozopla nohavice, zosunula sa aby ho mala bližšie a vybrala z nohavíc jeho bojovníka. Vzala ho do ruky a začala lízať jeho krvou nabehnutí žaluď. Nasledovne nato si ho pomáli a rytmicky začala strkať hlbšie do úst. Obomi rukami ju uchopil za hlavu a začal pomáli prirážal.

Bol blahom bez seba. To čo mu nechcela robiť jeho žena robila mu ona. Určite to robila dobre lebo po niekolkych minútach zacítila ako mu v ňom začína jemne šklbať a následne dostala plnú dávku horúceho semena do úst.

Pomáli doznieval jeho vrchol pokým sa ona ešte jemne pohrávala z jeho klesajúcim bojovníkom.

Po úpravách vošli dnu. V kuchyni sa povyzliekali on sa natiahol na pripravený molitan. Ona po chvíli už v nočnej košeli uľahla po jeho boku a zapálili si cigaretu.

Ležal na chrbte len v obtiahnutých slipoch na bruchu položený popolník. Poťahujúc z cigariet, odpočívali. Ako odklepáva popol tak jemne hledi cez slipy jeho zvedleho bojovníka. Čo neostalo bez odozvy. Ako sa skracovala dĺžka ich cigariet, tím jeho bojovník nadobúdal väčších rozmerov až časom mu vyliezol na polovičku zo slipov. Na oplátku jej zdvihol nočnú košeľu až k jej krásnym veľkým prsiam.

Pomaly rozkročila nohy jeho ruka jej začala hladiť rozpálený rozkrok. Prstami roztiahol závoj ktorí ktorý ukrýval jej vzrušený a vlhký otvor, nad ktorým trónil nabehnutý špekulant ktorí jemne začal trieť. Začo ho ona odmenila vrelým bozkom.

Na oplátku uchopila jeho nabehnutého bojovníka ktorého medzi časom vytiahla z optiahnutych slipov. Zatiaľ čo on pokračoval ona mu jemne sťahovala slipy. Po chvíli sa zastavila a posadila. Vzala okraj nočnej košele i tak vykasanej až nad jej veľké prsia a rýchlim ťahom pretiahla cez hlavu.

Naklonila sa nad nim a dlhým bozkom si jemne priľahla k jeho telu. Uchopila jeho penis roztiahla nohý a začala hra o dlani a par prstoch. On nohou do vyzliekal svoje slipy. Po par minútach maz lenia ho jemne pritiahla na seba. Položil sa na ňu a začal trieť svojho bojovníka a jej vlhkú pipku. Vzdychala a jej ruky tlačili a mágali jeho zadok. Po určitom čase vycítil ako ona jednou rukou vošla medzi svoje a jeho nohy napravila bojovníka na ten správny smer a on prirazil. Vnikol do nej až po samé dno. Znovu po vytiahol a znova dnu. Svojim zadkom mu vychádzala v ústrety aby ho cítila čo najhlbšie v sebe. Vychutnávali si každý pohyb. Na koniec sa napol, zvraštil tvár a na par prírazov vyplnil jej rozkrok.

Uľahol po jej boku a ospravedlňoval sa že nepočkal na jej vrchol no jej prístup ho úplne odrovnal. Nato mu ona vysvetlila že to nevadí ráno hneť ako odídem do práca to ma možnosť napraviť. Obliekla si nočnú košeľu a šla ku mne do vedľajšej izby.

A to ráno? Z toho už nič nebolo lebo milého priateľa som po tom ako si mi ľahla do postele vyhodil. To čo sa odohralo v kuchyni to som videl. A to ostatné mi ona cele do rána vyrozprávala. Tak to je môj príbeh ktorí sa stal pred viac ako desiatymi rokmi.

A manželka odvtedy niečo povyvádzala ale o tom až niekedy nabudúce.

10 232 zhlédnutí 3 komentáře 20.1.2011 18:00