Zneužitý v Afrike-súťažná

12. 6. 2022 Goya402

Stano pracoval vo firme ktorá vyrábala dieselové generátory. Kedže tam pracoval od vzniku postupne sa dostal na miesto hlavného mechanika. V rámci tejto pozície cestoval po celom svete. V poslednej dobe ale často služobne cestoval na Zanzibar. Firme sa podarilo uzavrieť kontrakt s miestnym developerom a preto dodávali generátory pre všetky hotely ktoré ich partner staval v tomto dovolenkovom raji. Takže päť-šesť krát do roka dva týždne práce v tomto horúcom kuse sveta. Keďže sa spolupracovalo s miestnym firmami bolo aj pracovné tempo prispôsobené mentalite domorodcov. Tri,štyri hodinky a bolo po práci.
Stano mal dosť času a možností spoznávať krásy letoviska a občas aj kvality turistiek,ktorých tu bolo neúrekom.
Nebol to až taký problém,lebo bol pohľadný štyridsiatnik,tmavovlasý s modrými očami. Fyzická práca ktorú vykonával,spojená s cvičením,sa odzrkadľovali na jeho tele. Štíhly a svalnatý. Keď sa vyzliekol bol ako predajňa stavebnín. Samá tehla.
To samozrejme v kombinácii s obtiahnutým tričkom v miestnych baroch spôsobovalo,že väčšinu služobiek nespával v posteli sám.
Zoznam medzinárodných skúseností sa predlžoval a on si z recesie doma v atlase robil krížiky na krajinách z ktorých pochádzali jeho milenky.
Európa bola skoro hotová,pár krížikov v Amerike a k tomu jedna Arabka a exotický úlovok...japonská kráska Aiko.
Fascinujúci zážitok.Nádherne vzdychala a božsky fajčila. Mala síce malú buchtičku,kde sa Stano dostal maximálne tak do polovice ,ale tá tesnosť a spôsob ako sex prežívala spôsobili, že to bola pichačka na ktorú sa nezabúda nikdy v živote.Cítil sa ako súčasť japonského porna a ona ho mohla v pokoji nakrúcať...bola by určite hviezda.
Ale čas bežal a pri momentálne poslednej služobnej ceste si uvedomil,že tieto povrchné rýchlopichy ho už neuspokojuju.
Chcel niečo viac,ale nevedel presne definovať čo a ako.
Skúsil nemecku milfku.Obrábal ju pred jej manželom. Bolo to fajn,ale....nebolo to čo hľadal. Skúsil francúzku černošku Cecill...submisívna,krásna. Robil si s ňou na čo len pomyslel. Pocit dominanta bol príjemný,ale neuspokojoval ho. A v pondelok španielská nymfa Dolores. Skoro mu utrhla vtáka. Divočina celú noc...ale ten pocit uspokojenia neprišiel.
Do odchodu mu ostávali tri dni a dostal pozvanie na večeru od predáka domácich montérov Naneho. Nebolo to prvýkrát. Dokonca u nich niekoľkokrát prespal. Večer sa preto vybral do domorodej časti mestečka k ich domčeku.
Večera prebiehala v priateľskom duchu a Nane a aj jeho krásna žena Sauti boli dokonalí hostitelia.
Okolo polnoci sa Stano zdvihol,že ide na hotel. Nane ho ponúkol ešte pohárikom miestnej špeciality. Neodmietol a vypil ho ako správny Slovák na ex. A po minúte padol ako podťatý.
Keď sa prebral mal šatku na očiach a okolo cítil vôňu korenín. Okrem šatky na očiach bol nahý a pripútaný na nejakom stole. Okolo počul hlasy v svahilčine,ktorým ale vôbec nerozumel. Bol vystrašený a chcel kričať,ale zároveň vedel,že je to zbytočne.
Zrazu cítil ako sa po jeho tele rozbieha množstvo rúk a do pokožky mu vtierajú nejakú masť s vôňou vanilky a nejakého korenia ktorého vôňu nepoznal. Efekt bol taký,že jeho doteraz napäté svaly sa uvoľnili a on cítil ako sa jeho telo uvoľňuje. Bolo príjemné a vzrušujúce. Samozrejme sa dotyky prejavili a v kombinácii s neznámou masážnou látkou spôsobili,že jeho 20centimetrov trčalo smerom k stropu.
Masírujúci s tým samozrejme počítali a jemne rúčky sa chopili jeho údu a polievali ho nejakou vodičkou,ktorú vždy po obliati odsali hebké ústa v kombinácii s krúživými pohybmi jazyka.
Po niekoľkých opakovaniach Stanovi stal ako telegraf stĺp a jeho tvrdosť by konkurovala oceľovej tyči. Zaroveň ale cítil ako sa niečo zmenilo. Pred malou chvíľou mal pocit,že už sa spraví a teraz postupne mal pocit ako pri vrchole,ale nič z neho nešlo. Ako keby sa zastavil na tom kritickom bode. Neskutočne vzrušujúci pocit.
A to najlepšie malo ešte len prísť.
Sňali mu šatku z očí. Okolo stalo asi dvadsať ľudí v odeve kmeňa s tanzanijskeho vnútrozemia.
Traja starší muži,asi desať starších žien.
Zvyšok boli mladé dievčata. Tak ako väčšina tohto kmeňa menšie, krásne štíhle a s malými prsiami.
A všetky sa vyzliekli do naha.
Prvá dostala pokyn od staršieho muža natrela si buchtičku nejakou mastičkou, obkročila Stana a pomaly sa spúšťala na jeho kamenný úd.Dosadla na doraz. A sedela. Stano začal cítiť ako jej vnútorné svaly začali obopínať jeho vtáka a stimulácia sa zosiľňovala. Sťahy chodili po celej dĺžke a mal pocit ako keby mal vtáka v ústach tej malej Japonky. Doslova ho vysávala poševnými svalmi. A to bez jediného pohybu. Mala zavreté oči a odriekavala niečo v ich jazyku.
Po asi desiatich minútach ju naplno ako luk, prehla sa a vystrčila dopredu svoje prsníky na ktorých boli dominantné nabehnuté bradavky veľkosti dvanástok skrutiek ktoré Stano používal najčastejšie v práci.
Z jej hrdla vyšiel tiahly výkrik a odpadla mu na hruď. Starsie ženy jej pomohli vstať a jej miesto zaujala ďalšia dievčina.A podobný scénar sa opakoval až do poslednej dievčiny.A Stanoví stál a stál, ale výstrek neprichádzal. Jeho vzrušenie malo kozmické rozmery a hrozil mu megatresk.
Potom sa zhrčili dokopy muži s pár ženami, chvíľu sa radili a vybrali jedno z dievčat.
To pristúpilo k pripútanému Stanoví. Na vtáka mu naniesla nejakú inú mastičku, ktorá trochu pálila. Okamzite na neho naskočila, tentokrát začala jazdiť. Cítil teplo. Stúpalo do jeho podbrušku. A potom to prišlo!
Dievčina sa nabodla najhlbšie ako to šlo,zahrala na svoje vnútorné svaly a on začal striekať semeno do jej útrob. Dávku za dávkou.
Pocit absolútnej slasti!!!Toto chcel zažiť!
Pri štrnástej dávke upadol do bezvedomia....

Zobudil sa vo svojej posteli v hoteli. Umytý v pyžame. Jeho telo bolo ako znovuzrodené.
Bol to sen?Alebo sa to naozaj stalo?
Bežal na stavbu hotela.
Nane tam nebol.Vraj dal výpoveď.
Bežal do jeho domu.
Otvorila mu neznáma žena.
Podala mu lístok.
„Ďakujem.Obnovil si silu našeho kmeňa..Nane"
Stalo sa to teda naozaj..zneužili ho síce,ale spôsob zneužitia bol dychberúci.
Uvedomil si,že zažil pocit absolútna, spojený s kúzlom okamihu,síce mierne zastreté vplyvom rôznych esencii,ale napriek tomu našiel čo hľadal...
Niečo čo už nikdy v živote nezažije....
Zážitok ktorý mu už nikto nevezme.

P.S. Tento príbeh je čistá fikcia a podobnosť osôb v ňom vystupujúcich s niekým reálnym je čisto náhodná.