Ponúknutá šanca

27. 4. 2011 · 9 479 zhlédnutí

Tento rok som sa ako každé prázdniny v lete chystal na vidiek k babke. Čerstvý vzduch, kamaráti, opekačky, diskotéky, či neskoré príchody domov. To všetko som už tak dokonale poznal. No napriek tomu bolo toto leto predsa v niečom iné.

Raz večer som sa s partiou chalanov vracal z diskotéky, ktorá bola vo vedľajšej dedine. Trocha podnapitý a v dobrej nálade sme rozoberali dnešný večer. Boli sme traja. Martin sa však o malú chvíľu vrátil naspať kvôli jednému dievčaťu, ktoré mu náhle zavolalo. Trošku sme mu závideli lebo sme tušili, že Janka si chce opäť vrznúť. Bolo to vyhlásená dedinská radodajka, s ktorou si to rozdal takmer každý z našej partie. Keď sme prešli nejaký ten kus cesty,
zrazu na nás niekto zapískal. Zastali sme a pozorovali postavu, ktorá sa k nám približovala. Bola to Janka. Vysvitlo, že s Martinom sa pohádali kvôli nejakej mladej žabe, s ktorou začal flirtovať. A tak sa rozhodla ísť radšej domov. Začali sme ju s Vilom podpichovať, že si dnes asi neprišla na svoje.

,, Dnešný večer ešte nekončí a keď si môže Martin užívať s nejakou sopľaňou tak Ja sa mu pomstím. A to
dvojnásobne”.S Vilom sme sa na seba nenápadne pozreli a v hlavách nám začala vŕtať jediná myšlienka. Keď sa núka taká šanca musíme ju využiť.
Vilo už s Jankou niečo mal. Ja však ešte nie. Kedy to skúsiť ak nie teraz
?

Janka mala kyprú postavu, krv a mlieko. Hlavne jej kozy stáli za to.
Nosila obtiahnuté tričká, cez ktoré jej bolo vidieť obrysy bradaviek a naschvál nás provokovala oblečením, ktoré viac ukazovalo ako zakrývalo.
Vilo neváhal, chytil ju za ruku a začal ju ťahať na lúku vedľa cesty. Šiel som tesne za nimi. Nemohol som odlepiť oči z jej zadku. A ako krútila bokmi. Zastali sme a ukryli sa v kríkoch. Janka bola asi dosť
nadržaná lebo nám hneď začala rukou hladiť naše rozkroky. Rozopli sme si teda nohavice a stiahli ich až k celkom k zemi. Začali nám honiť vtáky a hladkať vajcia. Robila to pomaly. Zatiaľ sa len hrala. Jazýčkom nám striedavo olizovala naše žalude. Keď bola pri mne nasmerovala si to nižšie a vzala do úst na moje vajcia. Vošli sa jej do tam celé. Jemne ich cucala a rukou honila Vilou kyjak. Potom sme si vymenili pozície.

,, Nemyslite si Vy dvaja, že to vydržím takto celý večer. Aj moja frnda si
žiada svoje.“ Postavila sa. Inštinktívne sa obrátila chrbtom k nám a prehla sa v páse. Zdvihol som jej sukňu a kochal sa na jej bielom, guľatom zadku. Povedal som jej však
aby si radšej kľakla na zem. Predsa to bude pre ňu pohodlnejšie. Keď to spravila, Vilo pred ňu prestúpil so svojím vtákom v ruke a vrazil jej ho do úst. Ja som ju medzitým začal obrábať zozadu. Prstami som jej rozťahoval obidve polky a jazykom jej začal krúžiť okolo dierky. Strašne ju to rozpaľovalo. Vopchal som jej teda do riťky naslinený prst a druhou rukou jej dával výprask. Určite by bolo počuť aj jej výkriky, ale s Vilovým penisom v ústach to boli len tlmené vzdychy. Hryzol som ju po celej bielej zadnici. Prst som mal ešte stále strčený
v jej v riťke, ale jazykom som postupoval nižšie. Ucítil som na ňom vlhkosť jej rozkoše. Snažil som sa vniknúť, čo najhlbšie do jaskynky. Keď sa mi to podarilo, krúživými pohybmi som ju zvnútra olizoval. To bolo na ňu priveľa.
Prevalili sme ju na chrbát, strhli z nej zvyšky oblečenia a Vilo ho do nej vrazil celou silou. Ja som sa presmeroval k jej ústam. Opať mi ho začala fajčiť. Cucala mi žaluď a hrala sa s uzdičkou. Z dierky na penise ochutnávala moje prvé kvapky rozkoše. Môj úd sa stal akýmsi nárazníkom. Vilo ju totiž tak brutálne šukal, že sa mi vták miestami pri tých nárazoch zaboril až do jej hrdla. O malú
chvíľu si na mňa nasadla a až teraz som sa mohol pohrať s jej kozičkami. Obrovské dvorce bradaviek, vztýčené anténky. A aké ich mala pevné. Nemusela si ich podopierať podprsenkou ako ostatné dievčatá. Ako tak na na mne cválala, kozičky sa jej začali prudko natriasať. Musel som ich teda uchopiť v obidvoch rukách. Miesil som ich, štípal a naťahoval bradavky. Párkrát som si ich vzal do úst. Prsník mi vždy odtiaľ ľahko vykĺzol.
Skákala na mne totiž ako rozvášnená kobyla. Vilo si medzitým kľakol a ústami zamieril k jej pravému prsníku. Skoro celý si ho vopchal do úst, hryzol ho. Mala ho úplne celý od jeho slín. Postavil sa. Rozkročil sa nado mnou a vopchal si ho medzi obidve jej kozy. Janka si ich rukami stláčala. Vilou penis bol teda v tesnom zovretí jej veľkých prsníkov. Ako ju takto šukal medzi kozičky, penisom narážal do jej brady. Janka neváhala a špičkou jazyka mu ho začala olizovat. Boli sme ako dobre namastený stroj. Urobila sme sa všetci takmer súčasne. Vilo do jej úst a Ja do horúcej pičky. Keď sa postavila aby sa obliekla, zotrela si rukou zvyšky semena z prsníkov kam vytieklo trochu Vilovej miazgy.

Keď sme Janku vyprevádzali domov dohodli sme sa, že to tatko spolu ešte párkrát vyskúšame. Príležitostí bolo dosť a Martin mohol len ľutovať zbytočne zahodenej šance. Všetko sme mu totiž vyrozprávali hneď na druhý deň. Janka mu neodpustila a tak sme ju obaja obrábali celé leto.