S Deny na Swingers party (súťažná)

26. 7. 2022 · 3 034 zhlédnutí Palindroom

(voľné pokračovanie poviedky: https://www.amateri.com/sk/poviedky/10144/s-deny-na-zlatych-pieskoch-sutazna)

Prípadná podobnosť s reálnymi ľuďmi, prípadne s reálnymi túžbami je čisto náhodná :)

Opäť tu máme leto a od nášho posledného zážitku s Deny na Zlatých pieskoch prebehol takmer rok, počas ktorého sme si občas vymenili zopár správ cez WhatsApp, avšak neviedli žiadnu rozsiahlejšiu komunikáciu. Až po roku sme sa znovu stretli, takmer na tom istom mieste ako naposledy, na nuda pláži na Zlatých pieskoch .... ona nahá so super telom za ktoré sa hanbiť nemusela a vlastne ani vôbec nehanbila, pre mňa peknými prsami s malými bradavkami krásne reagujúcimi na občasný vetrík, s dohladka oholenou mušličkou a spolu aj s jej manželom. Uterák som si položil vedľa nich, samozrejme z Denkynej strany a šiel si zaplávať moje obvyklé koliesko okolo ostrova.

Po mojom návrate obaja ležali na deke a opaľovali sa. Po stojačky, pokiaľ zo mňa stiekla voda som si vychutnával pohľad na jej telo a keďže po chvíľke začalo byť toto vychutnávanie na mne aj vidno, som si radšej ľahol k nim a začali sme sa rozprávať o tom, kto čo počas toho roka zažil, resp. nezažil, ako sa majú deti, čo známi a kamaráti a tak. Jednoducho bežný kamarátsky rozhovor s tým, rozdielom, že sme všetci boli nahí a že mne oči nie raz zablúdili na krásne zákutia jej ženského tela.
Deny si tieto pohľady užívala, minimálne tak intenzívne ako si užívala teplé slnko a Robčo, si užíval, že si Deny užíva. Po prebraní civilných tém, som sa spýtal aj na ich život tu na Amatéroch. Dozvedel som sa, že posledný rok toho veľa nepostíhali, pridali len jednu vianočnú galériu, ale že Deny rozmýšľa o návšteve stretávky Amatérov, alebo Swingers párty. Roba vraj toto neláka, a navyše niekto musí aj doma s deťmi ostať. Samozrejme som sa so smiechom ponúkol, že ju rád na takú swigers párty pozvem a rád jej budem robiť spoločnosť, na čom sme sa všetci traja zasmiali a dohodli sa že ideme do vody.
Tomuto rozhodnutiu som sa potešil, keďže z Deny a z rečí okolo amatérov, fotenia a swingers mi už pekne stál a potreboval som sa schladiť. Predsa len na verejnej nudapláži erekcia nie je vždy vhodná. Ako sa postavil Robo, všimol som si, že je na tom úplne rovnako, čo Denke samozrejme neušlo. Ihneď ako sme sa skryli vo vode a mala možnosť chytila ma za môj stojaci penis a jemne ho pohonkala. Predpokladám to isté robila druhou rukou Robovi. Pohľadil som ju po zadočku, po chrbátiku a pošepol so uška: " Prestaň prosím, lebo ťa tu pretiahnem pred všetkými a skončíme bude CPZtke alebo minimálne v Novom Čase". Zasmiali sme sa ja som to radšej šiel rozplávať k ostrovu a naspäť.

Po príchode k uterákom mi oznámili, že im už na dnes stačilo a rozlúčili sme sa. Denulka nahodila na seba letné šaty bez spodného prádla a ja som si vychutnal pohľadom pôvab jej odchádzajúceho krásneho tela. Milé stretko, dúfajúc, že ďalšie bude skôr ako o rok som si ľahol na uterák a oddychoval. Ako slnko zapadalo, zbalil som si svoje veci a pobral sa domov.


Na druhý deň mi pípla správa o Deny, či som to s tou ponukou robiť jej garde na swingers party myslel vážne.

Ja: Jasne, už dlho nad tým premýšľam, ale samému mužovi je mi to blbé a nenašiel som vhodnejšiu ženu ako ty na takúto akciu.
Deny: Máš aj vybranú akciu kam by si chcel ísť ?
Ja: Konkrétne nie, ale čo som čítal na Slovensku kvalitných klubov veľa nie je, tak som zvažoval asi Brno - Express klub.
Deny: a fakt by som ma tam vzal ?
Ja: Jasne, napíš kedy a niečo vymyslíme, pozývam ťa za to, že mi budeš robiť spoločnosť.
Deny: Hmm, pokecám s Robčom a dám ti vedieť.
Ja: Oki

Jej záujem ma prekvapil, aj keď som bol skeptický a myslel som, že to pôjde do stratena. Vedel som, že jej manžel nemá problém ak si Deny užíva s iným mužom, ženou, skupinou, priam naopak. Tiež som vedel, že Deny si rada užíva, ale predsa len predstava, že pôjdeme spolu na swingers party bola stále v rovine vlhkých snov a masturbačných predstáv.

O to viac ma prekvapila správa:

Deny: Ahoj, budúci víkend mám vychádzky. Plne ti dôverujem, daj mi vedieť kedy a kam ideme a čo si mám zbaliť.
Ja: Ok, do nedele ti napíšem čo a ako. Zatiaľ čaff.

Po návrate mozgu do stavu triezveho uvažovania som pozrel na stránke Express Klubu v Brne ich program na budúci víkend.
Piatok Otvorená SW párty so vstupom aj pre sólo mužov, sobota ALL inclusive party so vstupom len pre ženy, páry a trojice. Predpokladať účasť a zloženie osadenstva podľa referencií bolo nemožné a tak som sa pre začiatok rozhodol pre ALL Inclusive sobotnú párty. Bookol lístky, ubytovanie v neďalekom penzióne.

V nedeľu píšem:

JA: Ahoj, prídem v sobotu po teba o cca 15tej. Ideme do Brna, ubytko máme asi 200 metrov od klubu. Zober si dáke sexy prádlo + asi šaty na presun do klubu a z klubu do penziónu. Uteráky, prezervatívy a všetko potrebné v klube je, plavky do vírivky a bazénu určite potrebovať nebudeš. Návrat domov v nedeľu pred obedom.
Deny: ok, dohodnuté, vidíme sa v sobotu.

Je sobota po obede a Deny práve vychádza z jej vchodu. Rifľové kraťase, biele tielko, podprsenka, sandáliky, v ruke menšia cestovná taška. Pohodlné decentné oblečenie, primerané teplému letnému počasiu. Tašku dáva do kufra, sadá na sedadlo spolujazdca a vyrážame. Navigáciu ukazuje príchod za hodinu pätnásť. Po chvíľočke sa začína dopytovať, čo som to vymyslel, kam vlastne ideme, čo tam budeme robiť. Vzhľadom na to, že aj moje informácie boli len teoretické dozvedela sa, že ideme na penzión skade zbehneme na rýchlu ľahkú večeru a krátku prechádzku Brnom. Následne späť na penzión, pripraviť sa na párty a na ôsmu pešo do klubu. Vravel som jej, že dnes majú vstup povolený len páry, samotné ženy, resp. trojice a je jedno či MMŽ alebo ŽMŽ. Pravidlá v klube sú: dovolené je všetko čo chcú všetci zúčastnení, ak niečo chceš, treba si vypýtať zvolenie a zásadné pravidlo NIE, znamená NIE. Počúvala moju inštruktáž a zakončila to informáciu že je nervózna a zároveň sa teší.

Po príjazde do penziónu sme rýchlo vybavili formality, slečna na recepcii s úsmevom spracovala info, že na spoločnej izbe budú podľa OP cudzí ľudia a zaželala nám krásny pobyt. Na izbe s jednou manželskou posteľou sme si odložili veci a šli zabiť čas prechádzkou a večerou. Po siedmej sa vraciame na izbu a začínajú záverečné prípravy. Najskôr idem do sprchy ja, holím všetko do hladúčka a uvoľňujem miesto Denke. Po cca pol hodinke vychádza von v dlhších voľných letných šatách, spravené vlasy, makeup. Vychádza krásna dáma, na ktorú je radosť pozrieť a hriechom nemyslieť. Pochválim jej vizáž a vyrážame smer klub.

Na recepcii nás víta mladá usmiata recepčná a príjemným hlasom po tom čo sa dozvie, že sme tu prvý raz nám vysvetľuje pravidlá a ponúka nám ukážku klubu. Za recepciou je chodba vpravo od nej šatne so sprchami. Za ďalšími dverami vchádzame do baru s menším tanečným parketom a po stranách kóje na sedenie. Vpravo od baru je miestnosť s výrivkou pre cca 8-10 ľudí a druhá miestnosť s infra saunou, masážnymi a relaxačnými lehátkami.

Usmiata recepčná nás po schodoch vedie na druhé poschodie kde je viacero miestností. vo viacerých je veľká posteľ, s rozdielnou farbou posteľného prádla, v ďalšej, bielej je gynekologické kreslo, lekárske a gynekologické pomôcky a v poslednej tmavej miestnosti je na stene kríž, uprostred stôl s okami na priviazanie a na stene rôzne SM pomôcky ako putá, bičíky, štipce.

Týmto naša prehliadka priestorov končí, vraciame sa cez bar, kde už či pri pulte, alebo v postranných kójach sedí cca 12-14 ľudí väčšinou odetých len v spodnom prádle. Na recepcii dostávame kľúčiky od šatne, wellcome drink a zopakované inštrukcie, nie znamená nie a v prípade chuti interakcie s inými je nutné vypýtať si súhlas. S prianím peknej zábavy nás recepčná opúšťa a my vchádzame do šatne, kde Deny zo seba rýchlo zhadzuje šaty a ukáže sa mi v čiernených samo držkách, krikľavo červených dosť priesvitných nohavičkách a čiernej čipkovanej podprsenke. Ja si nechávam len trenky a ľahkú letnú bielu košeľu. S welcome drinkami v ruke vchádzame do baru. Nesmelo si sadáme k barovému pultu a v prítmí sa snažíme pozerať čo sa vôkol nás deje.

Niektoré kóje sú obsadené, či už dvojicami alebo viacerými ľuďmi, avšak vzhľadom na prítmie nie je vidno, čo sa tam deje. Zatiaľ nemáme odvahu sa ku niekomu pridať, tak sa Denky pýtam na jej prvé dojmy a pocity. Priznala miernu nervozitu ale aj vzrušenie, hlavne pri predstavách čo všetko sa dialo a bude diať v tých horných izbách. Tiež zhodnotila, že tiež asi nie som úplne kľudný a pohladila ma cez spodné prádlo po nie úplne kľudnom penise. Do baru práve vchádzal celkom sympatický pár v našich rokoch, s drinkom v ruke sa nás spýtal či si môžu prisadnúť k baru vedľa nás. Ich príchod sme uvítali, odobrili. Párik si sadol na vedľajšie barové stoličky. Keďže sa zdali byť ešte nervóznejší ako my dvaja a žienka peknom sexi spodnom prádle dosť kŕčovito zvierala ruku svojho partnera na moju otázku či sú prvý raz na SW odpovedali, že áno. Keď sme im potvrdili, že sme na tom rovnako, potešili a vedeli sme že aspoň na začiatok nášho pobytu v lube máme príjemnú spoločnosť. Po mojom návrhu, či si nejdeme sadnúť do dákej voľnej kóje sme sa presunuli. V susediacej kóji som zazrel ženu ako kľačí na kolenách a orálne uspokojuje postupne dvoch mužov. Tento pohľad si nenechala ujsť ani Denka a stisk jej ruky mi naznačil, že registruje to isté čo ja. Sadla si tesne ku mne a pri komunikácii s našimi novými kámošmi ma začala nežne hladiť po stehne. Žena z páriku nám prezradila, že sú manželia a návštevu SW si vypýtal jej manžel k okrúhlim narodeninám. Jeho túžbu mu chcela splniť, avšak že je dosť nervózna nie vo svojej koži, Prezradili nám, že radi cestujú, chodia na túry a športujú, čomu nasvedčovali aj ich postavy. My sme im prezradili, že sme "cudzí" ľudia a vzájomne si plníme túžby, ktoré sme nevedeli, či nemohli s vlastnými partnermi splniť. Po dopití drinkov som navrhol, či nepôjdeme skúsiť spolu vírivku vedľa baru, čo sa stretlo s kladnou odozvou. V šatni sme zo seba zhodili zbytky oblečenia, zabalili sa do uterákov a po rýchlej sprche sme sa stretli pri výrivke. S Denkou sme vliezli do výrivky a usadili sa na jednu stranu, Pavel a Janka šli za nami. Sedíme v teplej vode plnej bubliniek, čašník nám prináša šampanské, štrngáme si na tykanie s našimi novými kámošmi a dávam Janke nežný bozk na líce. Tak isto ho dostáva Denka od Pavla. Denka sa otočí ku mne, odkladá šampanské a prisaje sa na moje ústa v dlhom francuzáku a pod vodou mi nahmatá môj už stojaci penis. Jedným očkom sledujem Pavla a vidno, že po rovnakom bozku túži aj on. Nevidím im ruky ale obaja na nás so záujmom pozerajú. Zašepkáš mi do ucha že sa ti tu páči a že si nadržaná. Usmejem sa a v snahe zistiť či je to pravda narážam na cudziu ruku na tvojej pičke. Pavel sa pri dotyku na jeho ruke mykne a ruku stiahne. Nechcem to komentovať, neviem, či už je Janka pripravená na informáciu že Pavel pod vodou hladkal pičku inej ženy. Predsa len táto akcia je jeho nápadom, jeho túžbou a jej pocity ešte neviem celkom dobre čítať. Jediný spôsob ako to zistiť je nechať Pavla nech sa venuje Deny a moja ruka pod vodou skončila na stehne Janky. Trosku sebou trhla ale nechala ma, čo som bral ako povzbudenie do ďalšieho skúmania jej hraníc. Nad hladinou prebiehala nezáväzná príjemná komunikácia a pod hladinou šmátranie našich rúk. Denka môj penis už len držala, predpokladám, podľa výrazu jej tváre a jemných vzdychov medzi vetami, že Pavel sa v jej lone snažil. Či sa niekto staral o jeho penis som nevedel vyhodnotiť, v každom prípade som sa dostal k Jankinej buchtičke a prstom prešiel po celej jej dĺžke. Zakúsla si do jazyku, zavrela oči a vyšla mi panvou oproti. Hral som sa prstom s jej klitorisom a skúšal jej vlhkosť najskôr jedným prstom a potom úplne ľahko dvomi. Pavel keď videl prežívajúce vzrušenie svojej ženy pritlačil na pičku Deny a zrejme ju pod vodou tiež slušne prstoval. Chcel som toto posunúť ďalej a tak som sa spýtal, či nejdeme hore do niektorej z voľných miestností. Môj nápad sa stretol s porozumením, vyliezli sme z výrivky a nik z nás neriešil, že nám s Pavlem trčia naše tvrdé penisy a takto nahý sme prebehli cez bar ku schodom smerom k izbám. Hneď prvá bola voľná tak sme skončili na veľkom mäkkom letisku. S Pavlom sme si ľahli na chrbát a naše dievčatá sa nám začali orálne venovať. Tým, že na izbách neboli dvere, boli sme na očiach okoloidúcich, ale zatiaľ sme odmietali, pridanie sa ďalších, čo všetci rešpektovali, za čo im ďakujeme. Vychutnával som si na penise úžasnú Denkynu fajku a jedným okom sledoval ako sa Janka venuje Pavlovi. Ten sa zároveň dotýkal a hladil Denkyne prsia. Tá po chvíľke zahlásila, že už ma chce mať v sebe a nasadla si na koníka. V okamihu keď môj penis vnikol do jej teplého vlhkého lona, začala na mne jazdiť a sama si určovalo rýchlosť a intenzitu vniku. Pavel si otočil Janku na štyri, čelom k nám a zozadu do nej tiež intenzívne vnikol a začať prirážať. Miestnosťou sa ozývali vzdychy štyroch súložiacich ľudí. Občas sa niekto, väčšinou už nahý zastavil pri vstupe do izby z pozeral na nás. Na Denku to už pomaly prichádzalo a po chvíľke som zacítil sťahy jej kundičky a telo sa začalo triasť v silnom orgazme. Pavel to tiež dlho nevydržal a začal plniť pičku svojej ženy svojim semenom. Ta unavená ľahla na posteľ a keď Deny videla jej rozbabranú pičku s vytekajúcim semenom, neodolala a začala jej ju lízať. Janka síce prekvapená jej konaním, neprotestovala a o chvíľke roztiahla nohy aby umožnila Deny jej prácu. Tá pri tom vyšpúlila do priestoru svoju ritku, čo bral Pavel ako výzvu. Nasadil si prezervatív a zozadu ho do Deny zasunul a začal prirážať. Ja som len nežal, oddychoval a pozeral na tú krásnu súhru troch tiel. Janka natiahla ruku, pritiahla si ma za penis k jej ústam a s rovnakou starostlivosťou ako sa Deny venovala orálne jej sa ona starala o mňa. Toto sa dlho nedalo vydržať a po chvíli som striekal svoje dávky do Jankiných úst a takmer zároveň aj Pavel na Denkynu ritku. Naše prvé kolo bolo ukončené a už sme len oddychovali. Dozvedel som sa, že môj penis bol len tretí v živote čo mala Janka v rukách a druhý čo mala v ústach. Ale, že sa jej veľmi páčilo mať s manželom sex pred iným párom a fajka ktorú som dostal bola za hranicou toho čo dnes chcela robiť, ale že bola tak vzrušená, že nad tým ani nerozmýšľala a spravila to. A fajku do konca ani manželovi nerob bežne, ale že ho nedokázala vytiahnuť z úst pri tom ako jej Denka robila dobre jazýčkom, čo bola jej prvá skúsenosť so ženou. Týmto slovám sme sa potešili a s Deny sa dohodli, že ideme dať rýchlu sprchu a dať si k baru dáky drink. Janka s Pavlem sa rozhodli ostať ešte na izbe a vychutnávať si ich vlastné pocity.

Po tom čo sme vstúpili do baru sa celým priestorom šíril vzdychy a vôňa súložiacich tiel. Nahí sme si sadli a objednali džús s vodkou. Pozerali sme pri tom po okolí a rozprávali sa o tom čo sme zažili, a čo by sme ešte chceli skúsiť. Tvojou túžbou bolo, aby sa o teba starali dvaja traja muži a ja som sa rozhodol, že ti skúsim tvoje želanie naplniť.

Rozhodli sme sa, že sa pôjdeme prejsť hor po izbách a ak niekde uvidím vhodnú konšteláciu tiel skúsime sa pridať. V prvej izbe boli stále Pavel s Jankou a s nimi dáka mladý chalanisko, ktorý práve lízal Janke pičku, zatiaľ čo sa ona s Pavlom bozkávala, v druhej ležali dva páry, asi po sexe a vzájomne sa hladili. V tretej izbe sme narazili na to čo Danku lákalo, bola tam drobná asi 30ročná brunetka s malými drobnými prsiami a traja chalani, muži pri nej. Jeden z nich lízal brunetke dierku, dvaja jej kľačali pri hlave a ona ich na striedačku honila a fajčila. Penis muža či brunetku lízal bol obrovský a tvrdý. Ako si túto scénu videla, zažiarili ti oči, vedel som že tu by sa tvoja túžba mohla naplniť. Spýtali sme sa či sa môžeme pridať, na čo nám brunetka dala súhlas. Muža, ktorý lízal brunetke pičku si si odtiahla trošku bokom a zasunula si si jeho veľký penis do úst, neprotestoval. Ja som sa zatiaľ začal venovať jazykom jej rozbabranej pičke. Chutil krásne, voňala úžasne, tak som z nej zlizoval jej štavičku. Jeden z mužov od brunetkinej hlavy sa presunul k tvojej pičke a po rýchlej kontrole prstami a jazykom si nasadil kondóm a začal ťa pomaly a intenzívne šukať. Po chvíľke som zasunul aj ja do brunetkinej pičky, mala ju úžasne úzku. Aktuálne bolo skóre dvaja muži na jednu ženu a ja som ti chcel dopriať starostlivosť aspoň troch. Po tom, čo som vedel, že to v úzkej brunetkinej dierke dlho nevydržím, som toto miesto prenechal poslednému mužovi čo sa o ňu staral a prisunul sa k tebe. Sedela si na jednom z mužov a rajtovala na ňom, druhého si fajčilo a honila. Vymenil som si prezervatív, naniesol dostatočne množstvo gélu a oprel žaluď o tvoj venček. Zastavila si pohyby a čakal si čo bude. Zašepol som: Chceš ? Môžem ?, odpoveď bola ááááno, ale opatrne. Naniesol som lubrikant ešte na prst a prešiel ti tvoju druhú dierku. Opätovne oprel žaluď o venček a pomaly plynulo zatlačil. Zvierač pomaly povolil a ja som na penise cítil, že aj druhá dierka je obsadená. Chvíľu si ostala nehybná a zvykala sa na nové pocity tam dolu. Pomaly si začala prirážať voči nám dvom, Časom sme si našli svoje tempo a ty si sa nezadržateľne blížila k silnému orgazmu, ktorý si si riadne vykričala a užila. Vytiahli sme z teba svoje nástroje, ty si nám poďakovala a nechali sme brunetku s jej fešákmi nech pokračujú bez nás.

Zbehli sme do sprchy a ty si odbehla do šatne poslať manželov správu: „zatiaľ, jedna vylízaná pička, dva orgazmy, dva penisy v buchtičke, jeden v ritke .. ďakujem že si m pustil, milujem ťa.

Sadli sme si za bar objednali drink a zhodli sme sa, že na žiadnu veľkú akciu už chuť nemáme, tak sme len sedeli pozerali vôkol seba a popíjali drink. To že boli okolo nás nahí ľudia sme ani nevnímali, dokonca aj stony súložiacich ľudí sme brali akosi tak normálne, patriace k tejto akcii, k tomuto miestu. Rozprávali sme sa dotýkali a hladili úplne prirodzene. Vo svetle barových svetiel si bola krásna, ukojená uspokojená. Na záver našej návštevy, si zhodnotila akciu ako úžasnú, že veríš, že nie poslednú na ktorej sme boli a že by si mi chcela poďakovať. Chcel som povedať, že nie ja za čo ale skôr ako som sa nadýchol, si sa spustila na kolená a vzala do úst môj polo stojaci penis. Po úžasnej práci tvojho jazyka a tvojich úst bol po chvíľke tvrdý a vedel som že takúto fajku dlho nevydržím, Navyše sa pri nás zastavili Janka s Pavlem a keď Janka videla tvoju snahu o moju rýchlu smrť začala si na vedľajšej stoličke hladiť svoji pičku a Pavel si nad tebou honil svojho vtáka. Toto sa dlho nedalo vydržať a o chvíľku som striekal na tvoju tvár a tvoje prsia. Môj orgazmus pomohol aj Pavlovi a keď Janka videla, že sa blíži jeho vrchol kľakla si k tebe a ústami ho dorobila.

Kľačiace pri nás ste sa spolu začali bozkávať a Janka z teba zlizovala zbytky môjho spermatu. S Pavlem sme si záverečnú fajku užili a následné ženské bozkávanie patrične užili, poďakovali Vám a my dvaja sme sa odobrali do sprchy a spať na izbu.

Na druhý deň sme sa obaja vrátili k svojim rodinám a obaja si užívali šťastný a pokojný manželský život.