Jej večer 1

3. 8. 2022 · 1 267 zhlédnutí jacqueschristo

Už som si myslel, že jej to dnes vyšlo a zaspím skôr, ako sa vráti, ale otvorili sa dvere. Takže žiadneho neulovila. Naozaj som jej to prial. Vždy som trochu nervózny, keď ide hľadať chlapa, ale to je prirodzená žiarlivosť. To, že si navzájom doprajeme úlet, je nakoniec neskutočne vzrušujúce a stále sa chceme ešte viac.
Dnes som ale bol sebecky rád a mohla si za to sama. Vedela, že to je jej večer a celý čas ma dráždila. Už ráno som sa zobudil s penisom v jej ústach. Je to jeden z najkrajších pocitov, aký som kedy zažil a ona to vie. Tiež ale vie, ako ju chcem a dokáže to využiť. Prestala a nechala ma odísť do práce bez toho, aby som jej postriekal jej nádherné špicaté malé prsia. Nepovedal som ani slovo, ja totiž tiež viem... že keď jej to vrátim, bude to stáť za to. Celý deň mi posielala fotky a na všetkých poradách si mysleli, že som sa včera musel ožrať. Nedokázal som sa vôbec sústrediť. Jej malý, ale nádherne oblý zadoček, do ktorého si strká prst, úzka kundička vytlačená zarezanými nohavičkami a tvrdé bradavky na dokonalých prsiach, občas okorenené sýtočervenými perami ma prenasledovali celý deň. Chcel som ju šukať celý deň, ale nemohol som a ešte som vedel, že ju večer ošuká nejaký cudzí chlap.
„Jeden bol blízko, ale opil sa skôr ako ja“, hovorí hneď po vstupe do izby. Som ticho, nedokážem jej klamať, že mi to je ľúto. Len sa súcitne usmejem a ona sa začne vyzliekať. Keď zhodí kabát, vidím tú krátku sukňu a keď začne vyzúvať topánky, odhalia sa podväzky. Vyskočím a mierim k nej, chcem ju chytiť za zadok a poriadne jej naložiť. Viem, že to má veľmi rada, ale keď sa nakloní ešte viac a na mňa sa usmeje jej úzka holá mušlička, nedokážem strácať čas a rovno ho vyťahujem. Mám pocit, že mi praskne už od chvíle, čo som počul dvere a teraz je ten čas. To čakanie sa vyplatilo a ja si to užijem. Nadvihnem sukňu a začnem jej ju hladiť žaluďom. „Opri sa“, hovorím jej. Otočí na mňa hlavu, usmeje sa, pomaly priloží ruky na stenu a vystrčí zadok tak, že sa sukňa sama prevalí naopak. Dám jej poriadnu ranu, ale moja ruka zostáva na jej zadku a pevne ho drží. Hneď potom jej ho tam vrazím a začnem sa s ním pomaly hrať v jej pošve. Stále nevydá žiadny zvuk, len drží a čaká, čo sa stane. Postupne a pomaly pridávam, ale čím viac pridávam, tým viac ju chcem šukať. Ani neviem ako a pristihnem sa, že prirážam až na kosť a ona už začína stonať. To je to, čo ma dostane. Po tom celom dni čakania ju konečne počujem vzdychať a šukám ju ja. Vytiahnem ho von a ona to hneď pochopí. Kľakne si na kolená, strčí ho do úst a dokončí ma rukou. Ešte s plnými ústami hovorí: „Tak a teraz môžeme začať, niečo ti za dnešok dlžím...“