Jej večer 2

4. 8. 2022 · 1 152 zhlédnutí jacqueschristo

...“Prehltni, vyzleč sa a ľahni si do postele“, hovorím. Poslušne a bez slov plní príkaz a s nesmelým výrazom v tvári čaká na mňa. Vyleziem na ňu, ona okamžite rozťahuje nohy v očakávaní a ja cítim ako jej ruka stláča môj penis. Chytím ju a ťahám preč. Teraz sa jej výraz zmenil na údiv, ale ja pokračujem ďalej, ruku jej priviažem k posteli a to isté urobím s druhou. Stále nechápe, čo sa deje, ale ja mám úplne jasno – mal to byť predsa jej večer.
Nakloním sa k jej krku a dlhým hlbokým nádychom si vychutnám jej vzrušujúcu vôňu. Jemne jej začnem obhrýzať ucho a veľmi ticho zašepkám: „Milujem ťa.“ Počujem vzdych a výraz jej tváre sa mení. Nedokáže povedať ani slovo, ale jej uprený, chtivý pohľad je pre mňa dostatočnou odpoveďou. Nakloní sa, aby ma pobozkala, ale ja uhýbam a jej priviazané ruky ju nepustia ďalej. Chvíľu sa jej stále dívam do očí a rukou ju nežne pohladím po tvári.
Potom klesám dole medzi jej roztiahnuté nohy a keď prechádzam rukami po stehnách, cítim, ako v nej cuká. Začnem sa hrať s jej mušličkou. Je dokonalá. Úzka a mierne navretá po okrajoch. Sledujem, ako sa otvára, keď po nej prejdem prstom a ako ňou cukne vždy, keď prejdem okolo nej. Chcem ju dráždiť, ale tiež to dlho nevydržím. Zatiaľ čo moja ruka smeruje pod jej nohu a pevne pritlačí jej lono tesne nad klitorisom, jazyk a celá tvár sa do nej pevne zabára a pod tlakom smeruje hore. Zopakujem to niekoľkokrát a vždy dostanem za odmenu hlasný vzdych a tlak jej stehien na mojej hlave. Držím ju pevne, aby nemohla uhnúť, ale jej pud je silnejší, telo sa vlní a ona priráža proti môjmu jazyku. Jej stehná už nepoľavujú a držia ma celý čas. Začnem sa zhora palcom blížiť k jej klitorisu a poriadne pritlačím, zatiaľ čo jazykom krúžim po ňom. Pomaly si ho vychutnávam, ale potom ho vsajem a začnem rýchlo dráždiť špičkou jazyka. Je v tranze. Jej telo sa hýbe samo a vzdychy sú nepravidelné. Jej stehná sú v kŕči a ja sa od nej nemôžem odtrhnúť ani na milimeter. To ale nechcem a stále pokračujem. Jazyk mi tŕpne a vypadáva z rytmu, ale jej vzdychy mi vždy pomôžu nabrať silu a zase sa sústrediť.
Keď sa jej telo napne v orgazme, na chvíľu poľavím, ale hneď ako dopadne na posteľ, ide jazyk naspäť za svojim cieľom. Len nežne, zase sa trochu pohrať a vychutnávam si hru s jej úplne vlhkou kundou. Teraz je už navretá poriadne a ja ju celú pomaly lížem, občas mimochodom prejdem cez klitoris. Zdvíham hlavu, aby som sa jej pozrel do očí a vidím ako z nej tečie pot. V jej pohľade vidím bezmocnosť a mám nutkanie ju odviazať, ale nie, ešte nie, ešte len začíname...