Sklavin Ana časť 7. Domáca úloha

4. 8. 2022 SklavinAna

Domáca úloha.
Jack z emailov od Any vie, že bude mať voľný týždeň, a bude sama doma. Už ked v sobotu prišiel email, kde Jack písal, že už sa blíži deň odchodu jej syna, nejak tušila, že to nebude len tak. V nedeľu ráno dostala ďalší email.
„Moja drahá Ana, dnes večer, už budeš sama. Chcem, aby si si dala venušine guličky, a do Análnej dierky, si dáš najväčší kolík. Takto budeš aspoň dve hodiny. Môžeš pri tom upratovať, alebo pozerať TV. A potom chcem, aby si si pozrela video, ktoré ti posielam. Celé si ho pozrieš, a budeš sa pri tom hrať so sebou, so svojou vagínou, prsiami. Nesmieš však dosiahnuť orgazmus. Pri tom ako si to budeš sama robiť, pozerať video, na bradavky si pripneš štipce. A tiež na šušku si dáš 4 štipce. Nezabudni, bez orgazmu! A urobíš mi foto, ako plníš túto ulohu. Až keď mi prídu fotky, zhodnotím, či ti dovolím mať orgazmus, či si úlohu splnila podľa očakávania pána.“
Ana ráno pri káve prečítala správu, ostala vzrušená už len z tej predstavy. Pobalila syna, sadli do auta, a išla ho odviesť. Cestou, ako sa vracala späť domov, premýšľala aký bude jej večer.
Prišla domov, vypila kávu, keď jej zrazu volá kamarátka, že či nejde na bíke. Ana, súhlasí, skladá telefón, a v tom si uvedomí, že guličky idú s ňou. Keďže má príkaz od Jacka, vždy keď pôjde na bike, tak si má dať guličky. Ale vzápätí si uvedomí, že tým jej vzrušenie a nadržanosť nebudú len večer, to začne už teraz, potrvá to do večera. Omg. Snáď jej Jack odpíše ešte večer, že úlohu splnila dobre, a môže si spraviť orgazmus.
S touto myšlienkou odchádza von. Vráti sa domov okolo ôsmej, unavená z cesty, aj slnka. Ale zároveň nabudená na plnenie úlohy.
Osprchuje sa, a oblečie si čierne sieťované oblečenie. Chce aby fotky boli pekné, ktoré pošle Jackovi, a už cez deň si premyslela, že mu pošle aj video. Vloží si do análu kolik, a naleje si pohár prosecca. Medzi tým si pripraví večeru.
Ana je vzrušená, a zároveň sa teší na ten večer. Po večeri, ešte uprace kuchyňu, a odíde do obývačky. Nadstaví si statív s mobilom , na ktorý zapne nahrávanie.
Na Tv si zapne video, a pozerá, že to video má hodinu. Hodinu sa musí so sebou hrať, a nesmie sa urobiť. Začne pozerať, a hladať si svoju mušličku. Musí sa veľmi sústrediť, lebo vie, že keby prešvihla hladinu vzrušenia, mohla by sa urobiť, a to nechce. Nachvíľu sa pozrie do telefónu, ktorý ju nahráva, a to ju vzruší, ešte viac. Až ju to prekvapí, aké je to vzrušujúce sa na seba pozerať. Hladká si prsia, mušličku, z úst jej idú jemné vzdychy. Vytiahne jednu guličku, a opať ju zatlačí. Takto to zopakuje len dva krát, inak by zorgazmovala. Taká je vzrušená.
Zoberie štipce, podľa pokynov si ich dá na bradavky, a na pysky. Pozerá ďalej video.
Po pár minútach, si zavrie oči a začne si pomaly strhávať štipce. Najskôr z jednej bradavky, potom z druhej, a predstavuje si, že jej ich sníma Jack. Tá bolesť je vzrušujúca. Ana to nevie opísať, ale vlastne to nie je akoby bolesť, resp. jej vzrušenie to ešte stupňuje. A to podvedomé čakanie, kedy sa ten štipec oddelí z tej bradavky, a príde tá bolesť. Occhh. Prejde na svoju mušličku, a postupne tiež dá dolu jeden, druhý, tretí štipec a posledný štipec. Pri každom štipci, stúpa jej vzrušenie, a takmer prišla k orgazmu. Zhlboka dýcha, sústredí sa na svoj dych. Pozerá ďalej video, hladká si svoju mušličku, stimuluje klitoris, vyberá guličky. Ale tento krát už robí časté prestávky, jej vzrušenie je už na vrchole, a bojí sa, že by to neustála.
Dopozerá video, vyberie si guličky aj análny kolík, pošle Jackovi videá aj fotky a čaká. Pozerá ešte film v Tv, a čaká, kedy už príde ten email. Je jedenásť večer, a email nechodí. Preboha, to takáto nadržaná idem spať. Ale neostáva jej nič iné, ako ísť spať.
Ráno sa Ana prebúdza do pracovného rána. Dnes však ide do práce až na obed. Dá si sprchu, urobí si kávu a ide skontrolovať emaily.
Email od Jacka zatiaľ nedorazil. Ale pochvíli jej zapípa mobil, a prišiel email od Jacka.
Netrpezlivo ho otvára, prekladač, rýchlo chce vedieť, čo jej Jack píše.
„Ahoj Ana, svoju úlohu si splnila výborne. Tvoj pán je na teba veľmi hrdý. Je veľmi pekné čítať, že si to urobila pre mňa, sám som ostal veľmi nadržaný, keď som videl obrázky, a videá od Teba. Sledoval som ich, a prial som si, keby si tu bola teraz pri mne. Obzvlášť sa mi páčilo, ako si sa hrala so štipcami, je vidieť v tvojich očiach túžbu, ale i bolesť. Si veľmi statočná moja Sklavin. A ďakujem aj za bozk na konci videa, a videl som tie iskry v očiach. Tvoje oči veľmi veľa hovoria. Za odmenu môžes mať orgazmus. A mysli pri tom na mňa. Tvoj Pán.“
Ana pozreala na hodiny, či si ešte stihne dopriať kusok pre seba a svoj vytúžený orgazmus. Zobrala guličky, ale i análny kolík, vložila si ich a začala masturbovať. Bola taká nadržaná, že v priebehu pár minút, ňou prebehli také vlny a orgazmus, až hlasito vzdychla.
Ana opäť nespoznáva samú seba. A to všetko, čo jej telo robí, aké pocity pri tom, čo ju dokáže vzrušiť.
Pokračovanie nabudúce.....