Letná dovolenka

5. 8. 2022 peTer1903

Tak ako každý rok tak aj tento sme sa rozhodli aj s manželkou že pôjdeme na dovolenku do hôr. Vybrali sme si pekný menší hotel ukrytý v horách.Napisali sme do hotela a rezervácia v júli bola hotová.O pár týždňov už sme balili veci na hory.Bola sobota ráno všetko sme naložili s Majkou do auta a mohli sme vyraziť na horské dobrodružstvo do hôr.Cesta plynulá celkom rýchlo v tomto horúcom počasí.Cestou sme sa zastavili na malom výlete k vodopádom.Prešli sme okolo vodopádov a už sme smerovali do nášho vraj vysnívaného hotela Tatran.

Prišli sme mohli byť tak 16 hodín. Recepčná nás privítala dala nám kľúče a išli sme vybalit veci kým pôjdeme na večeru.Po večeri sme si dali so ženou pivko a odišli sme na izbu. Žene som navrhol či nepôjdeme do wellnessu.Majka súhlasila tak sme išli relaxovať do vírivky sauny a na lehátko.
Po chvíľke sa otvorili dvere z wellnessu a vo dverách stála kolegyňa Denisa so svojou polovičkou.
Žena bola vraj dosť unavená a tak asi po polhodine odišla na izbu.
Denisin manžel po chvíľke odišiel do baru.Ostali sme tam len my dvaja s Denisou.No nevenoval som tomu žiadnu pozornosť. Lahol som si na lehátko a relaxovali som.
Denisa bola vo vírivke no ako dlho tam bola som nevedel.
Ležal som na lehátku a cez spodnú časť tela som mal prehodeny vlhký uterák.Zrazu som zacítil okolo seba vzdychy a jemne bozkávanie na krku a hladenie mojej jemne zarasteného hrudi.Postupne priložila pery na moju bradavku a jemne ju bozkávala a dráždila jazykom.Pravou rukou hľadkala bruško.
Postupne prešla aj na druhú bradavku a opakovala to isté.Rukou zablúdila do môjho rozkroku a zrazu zacítila že mi tvrdne. Začala mi ho jemne a veľmi pomaličky honit.
Po pár sekundách prestala a odhodila môj vlhký uterák.
Vzala si ho pevne do ruky a priložila si pery na môj ružový a nadržaný žaluď. Začala si ho jemne zasuvat do úst,ale len po žaluď hlbšie do nedávala asi po troch minútach prešla jazykom po celej dĺžke môjho vtáka až ku gulkam a jemne ich začala kusat.
Bolo to veľmi príjemné a vzrušujúce.
Postupne sa jazykom dostala až k môjmu zadočku.Poroztiahla mi viacej nohy a začala mi krúžiť okolo môjho análu bolo to niečo neskutočné a vzrušujúce.Tak toto som veru ešte v živote nezažil.Netrvalo dlho a začal som striekať.
Denisa si ho vzala rýchlo do úst aby si užila môjho semená čo najviac. Až ho všetko prijala čo zo mňa vyšlo pekne si ho pohladila a začala mi ho jemne honit.Postupne zvyšovala rýchlosť a spomalovala.
Zrazu som ju chytil medzi nohy a zistil som zistil že z nej tečie ako z vodopádu. Všetka jej sťavička jej stekala po jej stehnách.
Tak som vzal všetko do svojich rúk.Roztiahol som jej viac nohy a jazykom som sa predral až ku klitorisu.
Malá toľko sťavičky že sa nedala
všetka vylízať.Stekala jej až k analnemu otvoru.
Jazykom som krúžil po jej klitorise jedným prstom som si dráždil dierku a postupne som zašiel až k analnej dierke a začal som jej tlačiť pomaličky dnu.
Videl som že sa jej to páči a Denisa sa začala celá chcieť od rozkoše.Asi po piatich minútach som videl ako sa Denisa urobila a uvoľnila sa. Nechal som ju pár sekúnd vydýchnuť a uvoľniť.
Potom som pristúpil k nej a pomaličky som jej do broskyňky zasunul môjho krásavca,ale len špičku žaluďa.
Postupne som jej zasuval hlbšie a hlbšie až na doraz.Až ho zacítila celého tak si riadne v
zdychla, že to musí byť počuť až na recepciu.
Pokračoval som ďalej a pichal som Denisu tak dlho ako to len išlo a cítil som, že príde na mňa druhá vlna vzrušenia.
Netrvalo dlho a zaplnil som jej celú dierku mojim semeno. Ešte chvíľku som zostal hlboko v nej.
Po chvíľke som ho z nej vytiahol a všetko semeno čo v nej zostalo jej stekala z jej pičky von. Začala si ju ešte jemne masírovať a semeno porozotierala po celej pičke.
Po tejto krásnej chvíľke sme odišli každý do svojej sprchy.Po chvíľke prišiel jej muž či už nejde na izbu. Denisa povedala že už sa chystá a odišla hore.
Ja som ešte chvíľu relaxovl a rozdychaval čo sa to vlastne medzi nami s Denisou stalo.Asi po pol hodine som sa zobral a odišiel som aj ja na izbu.Zena už spokojne a zrejme unavená spala.A tak sa začala moja vzrušujúcea dovolenka.A za celý týždeň sme toho ešte veľa spoločného zažili,ale to až v ďalších príbehoch.Ak sa Vám príbeh páčil tak kľudne napíšte.A ak ne tak kľudne môžete skritizovať.Snad sa poprosím a dobrú noc Vám praje Peter a kolegyňa Denisa.