Zmoknutá stopárka - tranny (SÚŤAŽNÁ)

6. 8. 2022 Rubac69

Pracujem ako taxikár v našom hlavnom meste. Bol to klasický večer, práce dosť, ludia normálny, občas nejaká pekná kočka. Blížila sa polnoc, toť môj "fajrontový" čas. Odviezol som posledného podguráženého cestujúceho, vypol som mobil, zapálil si cigaretku. Kde sa vzal, tu sa vzal, lejak jak z amerických filmov. Temer som nestihol nasadnúť do auta. No v správny čas to balím, nepotrebujem mat špinavé a mokré sedadlá. Vyrazil som smer domov. Nutno podotknúť, že nebývam priamo v Bratislave, ale v jej okolí. Vidina fajnovej sprchy a mojej milovanej postele mi vyčarila úsmev na tvári. Ten trošku zmrzol, keď som v dialke zbadal pri ceste stáť s vystrčenou rukou pomaly až do protismeru, osobu. Bola to žena, slečna. Žeby štetka?... pomyslel som si. Ale túto volbu som vyvrátil, predsa, čo by robila v týchto končinách. Jej oblečenie síce smerovalo k tejto profesii, pretože mala na sebe letné minišaty fosforovo žltej farby, vysoké štekle a minikabelečku akurát tak na kondómy. Takú kočku by tam nenechal stáť ani pápež. Zastavil som hneď pri nej, v milisekunde mi skočila do auta, ani sa nepozerala, nepýtala, nič. Jej dlhé mokre nohy sa leskly, celá bola mokrá. Stihol som si všimnúť aj bradavky, ktoré jej trčali snáď až ne čelné sklo.
"Máte šťastie, že som si dnes vybral túto cestu."
"No to veru mám a veľmi pekne vám ďakujem, že ste zastavili." odpovedá a zapína si pás.
"Kam vás môžem zaviezť?"
"No potrebovala by som do Rače. Ale ak vás to má obťažovať, kludne ma vyhoďte niekde na zastávke."
"Teraz? Uprostred noci? Takú mladú a krásnu slečnu mám vysadiť niekde na zastávke? To veru by mi svedomie nedovolilo. Samozrejme vás odveziem kam potrebujete."
"Ďakujem vám veľmi pekne. Inak volám sa Mia."
"Teší ma Mia, krásne meno. Ja som Tomáš." odpovedal som.
Následovala asi hodinová minúta ticha, v ktorej bolo počuť jej nervozitu. Snažil som sa ju ukludniť....
"Vidím na vás, že ste nervózna. Nemusíte sa báť, niesom žiaden úchylák ani nič podobné." ubezpečujem ju s úsmevom na perách.
"No.... no tak to je fakt škoda, že nieste..." usmiala sa a položila mi ruku na stehno.
Skoro mi volant vyskočil z okna ako mi zabrnelo v gulách. Prehltol som slinu a snažil sa sústrediť na cestu. V hlave mi okamžite behalo "bože, fakt je to štetka a boh vie kolkých už dnes šukala"......
"Mám pre vás malé prekvapenie, ale musíte mi sľúbiť, že ma nevyhodíte z auta." vraví mi.
Prehltol som druhý krát, keď mi chytila ruku a smerovala ňou medzi svoje krasne lesknúce stehná.
....gule..... vták......
"Ty si.... Mia, ty si transka????" vyhrklo zo mňa.
"Som dievčatko v chlapčenskom tele. Vadí ti to? Hneváš sa?"
"Nooo práveže vôbec." odpovedal som a usmial som sa na ňu.
V hlave mi šrotovalo kde odbočím, kde zastavím, kde sa jej pozriem na tú nadržanú riťku. Niečo mi aj vravela, no len som pritakával. Napadlo ma jedno miesto a hneď som tam smeroval. To uz sa mi dobývala do nohavíc. Ďalšie štastie, že som si dnes dal riflové kraťase bez spodného prádla, čo skoro nikdy nerobím. Asi predtucha. Rozopla mi ich a vytiahla kameň. Tvrdého, pulzujúceho a navretého vtáka lačného po jej malinkej pusinke a hladnej riťke. Oblizla mi žaluď a vsunula si ho skoro celého do krku. No poviem vám, skoro som s autom dvojité salto na rovnej ceste spravil. Určite to nerobila prvý krát, ani desiaty, možno ani päťdesiaty. Proste profík. Nie nadarmo sa vraví, že chlap chlapa lepšie vyfajči jak žena. Konečne som sa dostal k miestu kde nás nik nebude rušiť, už bolo aj na čase, lebo o chvílu by som jej naplnil pusu. Ona už poslušne klačala s vystrčenou riťkou a mojim vtákom v puse. Moja ruka okamžite smerovala k jej zadočku. Odhrnul som jej mokré šaty a hladil ju po zadočku. Nedalo sa to vydržať.
"Ostaň tak ako si teraz..." vravím jej.
Obehol som auto s nohavicami na kolenách, otvoril dvere spolujazdca a zbadal jednu nádheru. Ružovučké minitangáčiky neskrývali takmer nič. Chytil som jej zadoček oboma rukami, hladil som ho a vychutnával si ten pohlad. Ani jeden chĺpok, úplne čistučká dierka, ako keby vedela, že tadial pôjdem. Pobozkal som jej najprv jednu polku, potom druhú, potom jemnú pusinku na dierku cez kúsok látky z tangáčov. Cítil som jak vrní, jak sanmôže dočkať. Odhrnul som tangá a jazykom prešiel po dierke. Zastonala. Spravil som to ešte asi 5 krát. A potom som sa pustil do snáď svojho najlepšieho lízania zadku. Krúžil som jej okolo dierky, strkal jazyk dnu, lízal som ju ako nikdy nikoho. Veľmi sa jej to páčilo a veru aj mne.
"Chcem si nasadnúť zlatko..." vraví mi.
"Poď do zadu, bude tam viac miesta."
Posuniem predné sedadlá čo najviac dopredu, z kastlíku vytiahnem krabičku kondómov a sadám si dostredu zadných sedadiel. Vytiahne gumu z krabičky, nasadí mi ju na vtáka a v momente si na mna sadá až po koreň.
"Och bože, toto som ja dnes potrebovala..." kňučí so zaklonenou hlavou a privretými očami.
Pomaly sa začne pohybovať dopredu a dozadu, hore a dole. Ako keby si zvykala. No netrvalo to ani minútu a začala na mne skákať jak na trampolíne. To pomalé jazdenie sa zrazu zmenilo na divokú šukačku. Strčila mi jazyk do huby, kňučala jak malá kurvička a nabodávala sa mi na vtáka jak zmyslov zbavená. Musel som ju krotit. "Zhodil" som ju zo seba, polozil na chrbát, zodvihol nohy do praku a strčil jej vtáka do zadku. Nečakal som a pokračoval v nasadenom tempe. Prirážal som tak silno až ma z toho začali bolieť gule, ktoré plieskali o jej zadok. Všimol som si, že má celé tie minitangá zalepené, musela sa už aspoň dva krát spraviť. Šukal som tu malú tranny kurvičku jak keby mal prísť koniec sveta.
"Ano... prosím šukal ma poriadne... vyšukaj zo mňa dušu zlatko...." kňučala.
"Takto sa ti to páči? Ty si teda pekná kurvička...."
"Áno som tvoja kurvička, šukaj ma, vystriekaj mi riťku..."
Ako náhle toto povedala, ešte viac som zrýchlil tempo a v momente som striekal. Taký orgazmus som ešte nikdy nezažil. Trvalo to snáď večnosť. Zvalil som sa na ňu a strčil jej jazyk do pusy. Chvílu sme takto oddychovali. Vytiahol som jej zo zadočku vtáka s gumou plnou k prasknutiu. Ona mi ju dala dole a krásne všetko z tej gumy spapala.
"Presne takto som si predstavovala dnešnú noc..."
"No mňa by to veru ani vo sne nenapadlo." odvetil som s úsmevom.
"Hodíš ma teda domov?"
"Samozrejme, aspoň uvidím kde bývaš a kam budem chodiť.."
Ustrojili sme sa, poutierali dôkazy lásky, nasadli späť a vyrazili sme. Vymenili sme si čísla a snáď si to čoskoro zopakujeme.
Takýto som ja mal zážitok s 21 ročnou Miou. :)))

Nahlásit komentář