Janka a jej prvá stopárka- ( Súťažná )

9. 8. 2022 · 2 489 zhlédnutí peTer1903

Práve som prišiel z dvojtýždňovej služobnej cesty domov.Pri výťahu som stretol Janku moju fajn sexi susedku.Pozdravila ma.
-Ahoj Peter ako sa máš?
-Ahoj Janka no čo Ti budem hovoriť práve som sa vrátil zo
služobky unavený a idem vybalit veci.
-Nechceš večer prísť na pohárik vínka? Pokecáme čo ty nato?
Chvíľu som rozmýšľal no nakoniec som súhlasil.
-Hej večer sa teda zastavím aspoň sa odreagujem.
Nastal večer bolo asi 20 hodín tak som zazvonil u Janky.
Malá oblečenú bielu blúzku a čiernu minisukňu.
Spod blúzky sa jej rysovali pekne bradavky a trojky prsia.
-Poď ďalej Peter už ťa čakám nalejem Ti vínka a pokecáme.
Tak sme spolu pokecali vypili dva poháriky vínka a Janka povedala.
Peter musím sa Ti s niečím zveriť čo sa mi nedávno stalo.
Janka kľudne sa mi zver vieš teba si vždy rád vypočujem.
Dobre teda odpovedá Janka.

Išla som autom za bývalou kolegyňou na Liptov.
Zbalila som veci do kufra hodila do auta a vyrazila som.
Jazdím rada no tento krát úplne sama.Vyrazila som skoro ráno bolo letné,ale hmlyste počasie.
Asi po 50 km som prechádzala dedinou a na konci dediny vidím , že niekto stopuje.
V živote som žiadneho stopára či stopáru nevzala a mohlo ich byť veľa.No tento krát som sa zľutovala a povedala si no čo aspoň budem mať spoločnosť a skym pokecať.
Zastavila som a pri aute sa mi zjavilo útle dievča mohlo mať tak 20 rokov.Pozdravila a spýtala či ju kúsok nezoberiem.
Povedala som že v pohode.Predstavili sme sa volala sa Maťka.Kilometre ubiehali za kilometrom.Maťka bola asi dosť unavená,lebo po chvíľke zatvorila oči a uložila sa vedľa môjho sedadlá.Mala dlhšie gaštanové vlasy bledo modrú blúzku červenú minisukňu a silonky a lodičky.V očiach mala taký zvláštny výraz.Cesta bola dlhá a unavna.
Po dlhšej dobe som cítila, že aj na mňa ide únava.Nachadzali sme sa na ceste obklopenej hustým lesom.Po chvíľke som našla miesto kde by som mohla zastaviť.Odstavila som auto vystúpila a prešla som sa po okolí.
Po chvíli som sa vrátila späť do auta a sadla som si vedľa Maťky.Pozrela som sa na svoju spolucestujucu spala.Využila som tú chvíľku a prizrela sa jej lepšie. Bola skutočne veľmi pekná. Môj pohľad pritiahli jej nohy. Počas spánku si ich jemne pokrčila pričom úzka minisukňa sa jej vyhrnula takmer k pásu.To čo som pod vyhrnutou sukňou zazrela vo mne urobilo taký zvláštny pocit.
Nemala na sebe klasické pančušky,ale elegantné pančušky na podväzkovom páse.Uvedomila som si že táto elegancia nekončí tu,ale aj na spodnej bielizni.Horný lem pančúch vrúbila elegantná čipka rovnako ako aj odhalené podväzky. V spánku ticho vzdychla a pomrvila sa v sedadle. Previnilo som sklopila oči ale ona sa neprebrala. Jemne roztiahla nohy. Zrazu som uprela zrak na polopriesvitny pásik nohavičiek natiahnutý na podväzkoch pod ktorým sa skrývala krajina rozkoše.Bolo to po prvý raz a úplne nečakane čo som sa vzrušila pri pohľade na ženské telo. Rozum mi prikazoval aby som buď vyšla z auta von alebo pokračovala v ceste no neurobila som ani jedno ani druhé. Jej drobná ruka skĺzla do jej lona. Koncami prstov sa dotkla mušličky cez nohavičky. Nepoveda by som že začína onanovať.Bol to len jemný dotyk na jej poloodhaleny rozkrok čo mi spôsobovalo čoraz väčšie vzrušenie. Nevládala som robiť nič iba som pozerala na jej nohy a mušličku zakryté elegantnou spodnou bielizňou. Zrazu otvorila oči.Ostala som ako obarena.Moje telo prechádzajúcim pocitom vzrušenia ostalo ako zamrazene.Pozrela na mňa a očami sledovala môj pohľad.Pozrela sa do svojho rozkroku a zrejme si uvedomila kde som sa doteraz pozerala.Nepovedala ani slovo.Namieso toho aby si stiahla sukňu nazad opäť privrela oči a začala si rukou prechádzať po svojej mušličke. Zhora dolu a zasa opačne a takto to opakovala niekoľko krát za sebou. Stále som pozerala vzrušeným pohľadom na ňu.Nebola to normálna situácia ledva som prehltala.Pohľad na mladú dievčinu ktorá kúsok odo mňa bez ohľadu na moju prítomnosť láska svoje telo bol úžasný a veľmi vzrušujúci.
Neodtrhla som pohľad od jej lona ani na okamih.
Postupne si odtiahla pásik svojích sexy nohavičiek nabok.
Pred mojím zrakom sa zjavila nakratuúčko vyholená pička.
Bola som už celá bez seba od vzrušenia ktoré sa vo mne hromadilo.Začala sa hrať sama so sebou.
Jemne si hladkala zduzeny hrášok potom zašla rukou nižšie brázdilia medzi lupienkami svojej kvetinky ktorá sa jej leskla od vlhkosti prehrňala sa v nej a vrátila sa späť k hrášku.
Cítila som vlhkosť vo svojom lone. Potom zrazu opäť otvorila oči.Jej ruka sa natiahla ku mne.Nerobila som absolútne nič.Bola som ako paralyzovaná vzrušením.
Vyhrnula mi tričko. Nemala som na sebe podprsenku takže som nemohla ukryť na bradavkách svoje vzrušenie.
Moje bradavky boli úplne stvrdnute a vztýčené.Končekmi prstov mi ich jemne začala dráždiť a krúžiť po nich.
Zatvorila som oči ,lebo ma zalievala vlna rozkoše.Nechala som ju robiť všetko čo len chcela.Po chvíľke som zacítila, že rukou zachádza nižšie. Vyhrnula mi širokú sukňu až úplne hore a cez silonky ma začala dráždiť medzi nohami.Snažila sa zohnúť až dolu ,ale v aute bolo málo placu.
Zášepka aby sme išli von.Vyšla som von.Nohy sa mi podlamovali.Zo zadného sedadla som vzala deku a položila na zem.Očkom som skontrolovala ešte okolie,nikde ani živej duše okrem nás dvoch.Okamzite má povalila na chrbát a sklonila sa nado mnou.,
Jemne mi spopd sukne stiahla silonky aj s nohavičkami.
Sama sebe rozopla sukňu a spustila si ju dolu spoločne so svojími nohavičkami.Zdalo sa že si uvedomuje , že jej elegantné podväzky ma nesmierne vzrušujú. Nechala si ich na sebe. Sklonnila hlavu medzi moje nohy a potom...
Keď som zacítila jej jazyk ako mi zbesilo začal jazdiť po mojej vzrušenej mušličke ako mi rýchlymi pohybmi začala olizovat hrášok som cítila,že už nevydržím a exlodujem.
Hlasno som stonala zakaždým,keď sa jej jazyk dostal k epicentrum mojich zmyslov ktoré sa v tej chvíli sústredili pod mojím bruškom.Keď som bola tesne pred vyvrcholením
pretočila sa naopak tak aby som aj ja dočiahla ústami na jej vhku pičku. Chytila som ju za drobný zadoček a pritiahla si ju až k tvári.Jej nôžky v jemných podväzkoch sa poslušne
roztiahli a umožnili môjmu jazýčku prístup k bráne rozkoše.
Bozkami som priam posiala jej prekrásnu čiarku a jazykom som sa začala dobýjať do jej dierky. Moja ruka jej jemne dráždila hrášok . Ešte viac zrýchlila intenzitu pohybov v mojom rozkroku.Celým lonom som vychádzala v ústrety jej ústam.Stehnami som ju silno objímala. Keď môj orgazmus doznel obrátila sa tak aby sme ležali vedľa seba.Boli sme obe skrčene jedna vedľa druhej.Po chvíľke vstala a začala sa obliekať.Ako som to videla tak som začala aj ja.Dala som si nohavičky a pančušky.Potom sme si obe sadli na svoje miesta v aute naštartovala som a pokračovali sme v jazde. Šla som pomaly a opatrne nakoľko sa mi ešte stále chveli ruky. Keď sme vošli do cieľového mesta poprosila aby som zastavila na parkovisku. Vystúpila z auta prišla k môjmu okienku pritiahla si k sebe moju hlavu a na niekoľko sekúnd splynuli naše ústa v jedno a povedala. Janka bola si úžasná a odišla.Ja som odišla a už sme sa viac nevideli.

Vieš Peter teketo niečo som ešte v živote nezažila. Bolo to niečo úžasné. Dopili sme ďalší pohárik vínka.Obaja sme boli vzrušený tak sme si to s Jankou spoločné rozdali.Potom sme zaspali . Potom sme sa spoločne zobudili ešte sa spolu pomazlili obliekol som sa odišiel som domov.Tak priatelia a takto som si užil príbeh mojej sexy susedky Janky.
Majte sa krásne znovu niekedy nabudúce.

peTer1903