Cesta vlakom

13. 8. 2022 TomiYalkz

Som si istý, že si ten príbeh pamätáš. Stal sa minulé leto, cestovali sme k nám do Košíc, po preflámovanom víkende plnom zábavy, alkoholu a milovania. Cestovali sme vlakom, v kupé sme boli sami, no tesne pred odchodom vlaku si k nám prisadol nejaký chalan. Bol dosť zvláštny, bez slova si sadol, vytiahol z tašky akúsi knihu a začítal sa do nej. Videl som na tebe, že más chuť robiť neplechu... sprisahanecky si sa na mňa pozrela... a následne som už videl len to, ako si ľavou rukou siahaš do záňadria. Na moje počudovanie chalan len pozeral do knihy, zrejme ta nevidel, pretože na ňom nebolo vidno žiadnu reakciu. Sklamane si prestala a venovala sa mne.
Po pár minútach cesty chalan odložil knihu a oprel sa pohodlne, zavrel oči a zaspal. Zase si sa na mňa sprisahanecky pozrela, myslel som, že chceš pokračovať v blbostiach a provokovať ho, no našťastie si si zrejme uvedomila, kto ti je prednejší a venovala si sa mne. Obkročmo si si sadla do môjho rozkroku, sukňa bola kratučká, práve tak, aby nezavadzala. Spodnú bielizeň si nemala, veď načo.
Bol som prekvapený tým, aká si bola žhavá. Len čo si na mňa dosadla, zacítil som horúčavu, prichádzajúcu z tvojej jaskyne. Kundičkou si sa napasovala na mňa. Tak, aby si bola priamo na mojom penise, ktorý bol samozrejme ešte v nohaviciach. Ty jedna mrška, kašľala si na to, aby som bol spokojný, myslela si len na seba, hrubá latka mojich jeansov ti zrejme spôsobovala veľmi príjemné pocity, keď si sa o ňu trela. Keďže mám rád takéto hry, nechal som ťa a sledoval tvoj sebaistý pohľad, privreté oči, úsmev na perách. Svet patril tebe.
O to krajšia bola náhla zmena, ktorú som ti videl na tvári. Zrazu si vypleštila oči, zalapala po dychu a šokovane sa snažila pozrieť sa za seba.
Náš spoločník zrejme až tak tvrdo nespal a dostal chuť sa pridať. Ani nevieš ako a mala si jeho klát v jaskyni. Na nič sa nepýtal a hneď začal prirážať, cítil som na stehne jeho kladu, ako sa mi po ňom rytmicky posúva. Zvláštny pocit, ešte som sa penisu iného chalana nedotýkal. Najprv som mu chcel zmasakrovať tvár, veď v mojej prítomnosti kláti moju priateľku, no keď som videl tvoju úžasnú paniku, to, ako sa snažíš vymaniť, no nedarí sa ti, pretože si v prese našich tiel, povedal som si prečo nie – ja si užijem, ty tiež. Aspoň budeme mať čo rozprávať vnúčatám o tom, akú eufóriu dedko s babičkou zažili za mladi.
Chalan ťa držal pevne zozadu, nedovolil ti otočiť sa. Kundička sa mi šúchala po nohaviciach, v lone som mal more, videl som na tebe, ako zažívaš početné orgazmy. Pri každom z nich z teba vytryskla ďalšia dávka sekrétu, milujem sa pozerať, ako to z teba tečie. Vtedy som si to úžasne mohol vychutnať, keďže som nemusel nič robiť. Všetko za mňa odrobil náš kolega.
Po čase sa panika z tvojej tváre vytratila a zase si nahodila sebavedomý výraz. Nenávidím ho, s o to väčším zadosťučinením som sledoval, ako sa na tvojej tvári objavil šok po druhýkrát – náš kolega totiž bez slova varovania vytrhol klát z kundy a v sekunde sa ti ním našrúboval do druhej dierky. Mne si anál nikdy nedovolila, vraj to nie je nič pre teba, že bolí atď.
Myslím, že zo začiatku ťa to riadne muselo bolieť, tvár si mala skrivenú tak veľmi, že som začal uvažovať, či to nie je priveľa, rukami si ma driapala, miagala mi ramena, zatínala prsty do pokožky. Doteraz z tohto zážitku mám na ramenách krvné stopy, nikdy sa mi celkom nezahojili.
Stálo to, ale, za to. Vystrašená, metajúca sa od bolesti, kričiaca na plné pľúca, bez ohľadu na to, koľko ľudí bolo ešte vo vlaku. Nezáležalo ti na tom, prvý anál jednoducho stál za to a ja som si to vychutnával. To máš za to, že si to neskúšala so mnou, ak by si predtým trénovala, nebolelo by to tak. Riťka by bola navyknutá, svaly by sa uvoľnili hneď a mohla si mať krásny zážitok.
Chalan nedbal o nič. Vidiac, že ja s tým nemám problém. Mal síce ťažkosti ťa udržať, no statočne pokračoval v prirážaní. Nie len ja som mal podliatiny z tohto zážitku, aj na tebe to nechalo silné stopy.
Cítil som, ako chalan na sekundu ustrnul a rýchlo začal dýchať. A potom napálil svoju dávku rovno do análu. Skvelá antikoncepcia, kolega.
Semeno bolo v tebe a myslím, že ti pomohlo zvyknúť si na análik. Lubrikovalo, chladilo tvoje načaté útroby. Keď si predstavím ten krásny pohľad na tvoju pokožku nad riťkou, ktorá sa krásne napínala pri prienikoch – takmer na prasknutie, no vydržala. Chalan sa spravil, no zrejme mal výdrž, pretože ani len nespomalil a prirážal ďalej. Spravil sa druhý- a tretíkrát.
Bol som na teba hrdý. Si sexy, trosku štetka, no sexy. Vymiagala si z neho, čo sa dalo. Po tom, ako sa spravil tretíkrát, už nevydržal a prestal. Unavený z teba vyšiel a zvalil sa do kresla.
To bola tvoja chvíľa. Zodvihla si sa a vrhla si sa na neho, v priebehu sekundy mal ruky zviazané nejakou šnúrkou, ani neviem odkiaľ si ju vzala. Vystrašene sa na nás díval, nebolo mu všetko jedno, mal sa za čo zodpovedať. Nie si totiž hocikto a za to, že ťa takto sprznil, si teraz vypije svoj kalich horkosti.
Siahla si do vaku a vytiahla našu starú plynovú masku. Používame ju pri hrách s deckami v tábore, učíme ich, ako si ju nasadzovať a tak. Maska má dlhu rúrku, na ktorej konci je filter. Chalan neveriacky pozeral na to, ako mu masku dávaš na tvár, následne si odskrutkovala filter, čo sa stalo potom doteraz nechápem. Kde sa v tebe vzalo toľko zloby a zvrhlosti.
Najprv si mi prikázala s kamenným výrazom na tvári, aby som si dal dole nohavice. Kľakla si si a spravila mi ten najúžasnejší orál, aký si pamätám. Zlosť a poníženie z teba spravili dračicu. Keď som sa mal spraviť, ukázala si na masku a ja som hneď pochopil. Vyskočil som a nezadržateľne sa blížiacu dávku semena (bolo ho hodne, veď som bol dráždený neskutočne dlho) som vypustil do trubice masky tak, aby semeno stieklo dovnútra, rovno na tvár nášho neznámeho. Avšak, to ti zrejme nestačilo. Odsotila si ma, dala si si trubičku do pošvy a plným prúdom si chalanovi dopriala „zlatý dážď“. Našťastie si masku neutesnila správne a dážď mu pretiekol okolo spojníc, do vlasov, do šiat, všade. Chalan sa minútku nemohol dýchať. Dusil sa, no ako náhle bola masla takmer prázdna, bolo všetko v poriadku. Neveriacky som sa pozeral na teba a na neho a krútil hlavou.
Príbeh sa skončil tým, že sme mu rozviazali ruky a vybehli von z vlaku. Ktovie, kde a akých mal kamošov.
Na tento zážitok nikdy nezabudnem... vďaka ti zaň.