Svadobné (ne) hotelové tajomstvo.

13. 8. 2022 LauraT

Všetci to poznáte? Keď niečo veľmi chcete a ono sa to stane. Neviete sa zastaviť. Chcete si to užiť so všetkou parádou. Nič Vás nedokáže od toho odradiť a už vôbec nemyslíte na to, žeby ste mali prestať. Akoby nič iné neexistovalo. Celý svet je Vám ukradnutý a vy žijete len pre ten jedinečný okamih. Túžite si ho vychutnať so všetkou tou parádou a do poslednej chvíle. Musíte to mať a samozrejme hneď. V mojom prípade to bol Robo od prvého okamihu čo som skončila v jeho náručí. Každý, niečo chce a ja som v ten večer chcela Roba a on mňa. Vedeli sme to už dávno predtým a teraz sa to stalo skutočnosťou. Premenili sme fantáziu z esemesiek do reality.
„Ahoj, v reále si, ešte krajšia“ vyslovil pri mojom uchu, ako som sa tak naň lepila. Jeho slová, ktorými ma dostal do kolien. Teda aspoň myslím, že to neboli jeho slová a nie zle obuté lodičky. Kým sme to dotiahli na panské, bol dokonalý gentleman a ja som vedela, že vybrať si jeho, za partnera na túto slávnosť bola výhra. Zakaždým, ak mi chcel niečo povedať priklonil sa až k lícu. Skoro som mala pocit, že hľadá odvahu dať mi pusu. Tú prvú vášnivú, sme si dali až na tých pánskych. To sú tie nerozvážne začiatky na konci ktorých je tá sladká odmena a možno aj s čerešničkou. Priznávam, chuť som mala aj ja, ale prišla som sem na svadbu a nie užívať si. (Teda užívať si áno, ale nie hneď.) A keď mi povedal „Neviem čo skôr, tancovať pri tebe, alebo skrývať pred ľuďmi, taký som z teba nadržaný.“ Myslím, že vtedy nastal ten zlom, keď som stratila zábrany a bolo mi jedno čo si ostatný pomyslia, hlavne že ochutnám ten môj sladký nadržaný cukrík oproti mne. Obaja sme potrebovali trochu vypustiť paru, ale nie tancom toho sme do tej chvíle mali už dosť. Všetko to napätie utvrdilo, splanutie na pánskych a mne potvrdilo, že dnešná noc bude veeeeeľmi dlhá.
Do dnes si pamätám, ako sme postávali v hotelovej hale v hlúčiku ďalších spoločenských unavených hostí, smiali sa a Robo si ma pridržal okolo pása a zadočkom som sa neustále dotýkala tej hrče v nohaviciach, ale neviem si spomenúť či som len kryla, alebo ju dvíhala trením sa oňho. A už vôbec si nespomínam na čom sme sa smiali. Myslí, že myšlienkami som v tom čase bola už v mojej izbe a strhávala z neho oblečenie. Do dnes si pamätám, ako mužne a pritom jemne mi hladkal a stískal zadoček, ale nejako si neviem spomenúť, čo to bolo za posledný slaďačik s ktorým sa s nami dj rozlúčil. Obom sa nám z očí dalo čítať, ako jeden po druhom túžime, ale nechceli sme byť prvý, ktorý sa zo svadby vytratia pre svoje uspokojenie. Prežili sme vzrušujúci večer, ktorý pre nás dvoch isto, ešte neskončil a perfektne sme sa zabávali.
Získal si ma prístupom a trpezlivosťou a aj keď verím, že to v ňom vrelo po celý večer. A ja som mu to vôbec neuľahčovala. Pri tanci som sa okolo neho motala ako brečtan, krútila zadočkom v okolí citlivých partii, zvádzala telom, hladila a pokúšala jeho vôľu. Pokiaľ sme posedávali pri poháriku, vždy som sa posadila na jeho kolená a nechala ho dotýkať sa ma na odhalených stehnách a sem tam mu ruka skĺzla aj trochu vyššie. Čo ho, ešte viac dráždilo a mňa tiež. Na oplátku som mu to vrátila dotykom tvrdej hrče v jeho nohaviciach. To sexuálne napätie, ktoré sa dalo od prvej chvíle už aj tak krájať, sme ešte viac násobili.
Konečne nad ránom, keď sme stúpali sami dvaja, výťahom na naše poschodie to vyzeralo, ako v Americkom filme. „Cink-nekonečná jazýčková-Cink, akoby sa nič nedialo.“ Keby nás v tú chvíľu niekto videl neveril by. Robo mal na košeli všetky gombíky porozopínane a opasok sa mu hompáľal na oboch stranách stehien. Moje vlasy vyzerali, akoby som sa dotkla Teslovej cievky a stáli všetkými smermi. Od výťahu k dverám nik neprehovoril, najskôr sme obaja premýšľali čo povedať a nevyzerať pri tom trápne. Obaja sme to chceli, ale nevedeli ako začať. Keď sme zastali pri dverách, ktoré nás pred pár hodinami oficiálne zoznámili. Otočila som sa k nemu a prebehla pohľadom cez odhalený hrudník na rozopnutej košeli až k jeho očiam. Kým som dostala na jazyk svoju odvážnu vetu. „Ideme k tebe alebo ku mne?“ Naklonil sa a ja som mala znova jeho jazyk v mojich ústach. Zakvačená do jeho krku, oprela som sa o dvere a hmatom hľadala v tej mojej drobnej kabelke kartu od zámku. Keď zámok zabzučal a dvere sa otvorili moja odpoveď na jeho jazýčkovú bola jasná. „Dnes spíš v mojej posteli.“ (Aj keď sme tej noci oka nezažmúrili.) Zámok na dverách nestihol, ešte za nami ani docvaknúť a moje šaty už padali na podlahu k členkom. Rýchlosť ktorou sme sa navzájom s Robom vyzliekali sa k rýchlosti svetla ani nedá pripísať. (aj keď všade naokolo vládlo prítmie) a izbu len matne osvetľovalo pouličné osvetlenie. Nahý, vzrušený, hnaný chtíčom, sme zhadzovali zvyšky oblečenia a pomali sa presúvali k posteli.
Pohodil ma na ňu, naklonil sa nado mňa a horúcimi bozkami zasypával od prs, cez brucho smerom dole až k môjmu stojacemu a pekne vzrušenému penisu. Pár krát ho jazykom oblizol a šarmom, ktorému sa nedá odolať vzal do úst. Ak sme na panských, len vypúšťali paru, tak teraz som kráčala k nebeskej bráne. Honil, fajčil, oblizoval a sal, dráždil. Ja s hlavou v oblakoch vzdychala, ochkala vzrušením na celú miestnosť. Ak v niektorej z tých nespočet správ napísal, ako veľmi ma chce, tak v túto chvíľu mi to rozhodne dokazoval. Nechcela som, aby prestal s mojím dráždením, pritiahla som si zvyšok jeho tela k mojej tvári. Jeho tvrdý, pulzujúci penis už zo mňa tiekol vzrušení a len čo som sa ho dotkla zavzdychal v mojom rozkroku s penisom v ústach. Pár krát som ho prehonila, vložila hlavu medzi jeho stehna a nechala ho vkĺznuť do mojich úst. Keď ucítil vlhkosť na svojom penise, začal panvou jemne pohupovať a tým svojim navretým žaluďom narážať na moje hrdlo a mandle. Opíchaval mi ústa a pri tom sa mi hral s tým mojim.
Keď ucítil blížiaci sa môj vrchol prestal. „Ešte nie. Chcem si ťa vychutnať celú.“ Otočil si ma na brucho, chytil ma za boky a pridvihol v panve na štyri a ja som ucítila prijemný tlak na mojom zadočku. Vsúval sa do mňa pomali. Rozťahoval ma a prenikal čoraz hlbšie. Pri tom mi dával polky od seba a hladkal ich. „Takto som si to vysníval s tebou dnešnú noc.“ Po chvíli vo mne začal pomali jazdiť a postupne zrýchľovať. Slasťou som privierala oči a hlasno vzdychala. Zadoček krásne mľaskal pri každom príraze. Chytil ma za ramená a pritiahol k sebe a neprestajne do mňa odzadu prirážal. Jednou rukou si ma pridržal pod krkom a druhou, nahmatal môj vzrušený penis a honil. Vzrušenie v nás oboch rástlo neuveriteľnou rýchlosťou, každým jeho prírazom, no po chvíli znova prestal. Zadychčaný sme sa obaja zvalil vedľa seba. Prekročila som si ho a znova nasadla na ten jeho žilnatý a navretý penis až po koreň a teraz začala na ňom pre zmenu jazdiť ja. Môj zadoček mľaskal a tiekol vzrušením, ako som na ňom podskakovala a vrtela sa. Vzal do ruky môj penis a začal ho honiť. Obaja sme hlasno vzdychali a náš spoločný orgazmus sa už nedal odvrátiť. „Anooooo.“ Zaznelo z Robových úst a súčasne mnou prebehla triaška orgazmu. „Ochchchc aaano.“ Vylúdilo moje hrdlo do miestnosti z toho, ako ma celú napĺňa a v rovnakú chvíľu dopadla na jeho hrudník dávka sperma zo mňa. Naklonila som sa a jazykom to z jeho spoteného hrudníka zlízala. Zvalila som sa do vankúša vedľa neho a zo zvyšku mojich síl a ešte stálej triašky orgazmu, mu dala ochutnať zlízane sperma z môjho jazyka. Ďalších dvadsať minút, sme sa snažili vydýchať. Jeden vedľa druhého jemnými dotykmi a keď nás znova ovládla vášeň po tom druhom, presunuli sme sa do sprchy. Tú noc sme oka nezažmúrili. Po siedmej ráno sme si na izbu objednali raňajky, spoločne sa naraňajkovali a pred deviatou sa dlhou jazýčkovou vo dverách rozlúčili. Na čas kým sa pobalíme, lebo do desiatej bolo potrebné opustiť izby. Pred odchodom z hotela sme sa s nevestou a ženíchom stretli v hale. Obaja unavený, ale za to s úsmevom v tvárach poďakovali a rozlúčili. Spoločne sme absolvovali cestu na vlakovú stanicu. (Bez Roba, by som tam hádam blúdila dodnes.) Spiatočné lístky sme mali každý niekde inde, ale to nám nebránilo, aby sme nesedeli spoločne v jednom kupé. Priznávam dlhý čas sme tam boli sami, ale využili sme to na zdriemnutie a načerpanie nových síl. Písať či sa v ňom niečo odohralo, by bolo, ako navádzať Vás na pokračovanie. Tak prezradím nie nič sa nestalo. Teda nestalo pri tejto ceste, aj keď pokušenie bolo. S Robom sme sa po tomto vzrušujúcom víkende začali stretávať častejšie a cestovať po mestách v širšom okolí. Samozrejme dosť veľa času trávili v kupé, ale to už je príbeh našej cestovnej horúčky.

Celý príbeh je čistá fikcia a akákoľvek zhoda mien, miest alebo deja je len čisto náhodná. ( Náhoda neexistuje na to pamätajte.)
Voľné pokračovanie „Svadba naj kamošky“ napísala LauraT.