Gynekologicky horor

15. 8. 2022 · 4 955 zhlédnutí TomiYalkz

Tento príbeh sa mi stal minule leto. Veľmi som v ten deň bola nahnevaná. V práci nič neklapalo, ľudia, ktorí mi boli pridelení, nestáli za nič, projekt na ktorom sme pracovali nenapredoval, a ja som bola nútená vyhodiť dvoch ľudí... inak sa to nedalo poriešiť. Ostatní museli vidieť, že ak sa nebudú snažiť, bude zle.
A k tomu všetkému sa pridala povinná návšteva u gynekológa, nič mi nebolo, bola som zdravá žena, vitálna, avšak poisťovňa trvala na tom, aby som každý rok podstúpila preventívnu prehliadku. Pre uistenie sa, že všetko je OK. Môj gynekológ bol otrasný. Bol to starý dedo, chlipný, vždy som mala zimomriavky, keď som bola u neho, bolo mi jasné, že na rozdiel od iných pacientov – žien po 40tke, sociek, a pod., mu moja kundička musí spôsobovať neskutočné potešenie. Zakladám si totiž na tom, aby bola vždy exkluzívna – krásne vyholená, upravená. V mojej branži nie je ničím výnimočným, ak ako žena musím použiť všetky dostupné prostriedky na získanie klienta. Firma to očakáva a mne to nevadí, keďže klientmi zvyčajne bývajú pekní mladí muži, na úrovni... spájať príjemné s užitočným mi nikdy nebolo cudzie.
Čakajúc pred gynekologickou ambulanciou som frustrovane hľadela na hodinky a keď sa otvorili dvere a ja som bola na rade, rýchlosťou fúrie som vtrhla dovnútra, dúfajúc, že sa mi podarí doktora presvedčiť, aby vynechal tie jeho štandardné rečí o tom, ako dôležité je, aby som chodila pravidelne. Chcem pečiatku o absolvovaní kontroly, to je všetko.
Avšak, na moje prekvapenie, v ordinácii nebol starý doktor, ale niekto úplne iný, v ordinácii bol doslova a do písmena obor, vysoký černoch. Takmer som spadla z nôh. Toto som nečakala. Zrejme na takéto reakcie bol zvyknutý, pretože mi hneď vysvetlil, že môj starý ošetrujúci lekár je na dôchodku a že on, ako mladý absolvent medicíny, po ňom prevzal ordináciu.
„Čo by ste potrebovali, mladá slečna?“ Spýtal sa ma. Poviem vám, pripadala som si ako malé dievča, neskutočne som bola prekvapená a vzhľadom na to, kde sme boli, moje prvé myšlienky smerovali k tomu, ako je ten doktor asi vybavený. O černochoch kolujú isté chýry, ak viete, na čo myslím... Sledoval môj pohľad, ktorý sa zabodol do jeho rozkroku a pousmial sa: „zrejme by som vás mal vyšetriť, že? Sadnite si, prosím, do kresla.“.
Sakra, situácia ma úplne prekvapila... začala som byť nervózna. Triasla som sa trošičku, sedadlo bolo chladné, v okamihu sa zo mňa stala panna pred prvým vyšetrením. Veľmi som sa hanbila. Doktor bol ale profesionál.
„Dúfam, že Vám nevadí, ak nebudem používať pri vyšetrení rukavice. U nás v Afrike sa rukavice nepoužívajú, na vyšetrenie máme špeciálne techniky... tie u vás nie sú veľmi rozšírené, avšak sú príjemnejšie. Ste veľmi stiahnutá. Je mi jasné, že som vás prekvapil. Ak súhlasíte, trošku vás pomasírujem, aby ste sa uvoľnili.“
Doktor nepočkal na to, čo odpoviem a zacítila som na kundičke jeho krásne teplulinké prsty... bol to skutočne odborník. Jeho pohyby boli jednoznačne profesionálne, uvoľňovali, relaxovali, no neboli vyslovene dráždivé... netvrdím ale, že ma nevzrušovali.
Podvedome som zatvorila oči... relaxovala... a zrejme som upadla do nejakej formy ľahkého spánku, pretože čoskoro som začala snívať... moja kundička bola spokojná. A keďže som už nejaký čas nemala kvalitný sex (bohatí biznismeni, ktorým som liezla do postele len pre obchod, a ktorí nedbali na moje potreby a potrebovali sa len vystriekať na mladé dievča, sa nerátajú), začala som sa domáhať niečoho lepšieho, ako len prísne profesionálnej masáže. Zvlhla som, šťavička sa začala valiť z pošvy ako pri potope, hryzla som si do pery a potichučky stonala. Kolená sa akoby samé zomkli, dúfajúc, že sa medzi nimi nachádza telo potentného milenca. Avšak zo začiatku tam milenec nebol, precitla som zo sna hľadiac na plafón a započúvala sa do zvukov... tie zvuky sa zmenili... počula som mľaskanie... a kde som si dôkladnejšie uvedomila pocity v podbrušiu, došlo mi to. Pán doktor sa zrejme nechal inspirovať mojimi prejavmi a zaujal aktívnejšiu formu vyšetrenia... cítila som jeho prst priamo v kundičke... cítila som, ako sa jeho jazyk šikovne myká a vrtí okolo klitorisu... cítila som, ako sa moja šťavička rinie von, ako steká z kundičky na zadoček, na moju análnu dierku a ako mi prst pána doktora jemne masíruje aj tu. Nevchádza, len masíruje, jemne vyvíja tlak. Ten pocit bol úžasný, akoby do mňa pichal tisíc ihiel. Svojimi pohybmi obhospodaroval najcitlivejšie časti môjho tela, klitoris, vnútrajšok kundičky, análnu dierku. Jeho sliny sa miešali s mojimi šťavami a všetko to spôsobovalo, že som sa začala vrtieť a zvíjať. Moje telo ma prestávalo poslúchať... úžasný pocit... také niečo človek len tak nezažije.
Zrazu pohyby prestali... doktor vstal a s úsmevom sa pozrel na mňa: „ako sa vám páči vyšetrenie?“ spýtal sa ma.
„Pokračujte, pán doktor, vyšetrenie sa mi veľmi páči.“ Doktor sa pousmial. Šiel zamknúť dvere a vrátil sa. Hľadela som na neho a bola zvedavá, ako to bude pokračovať... zároveň som sa tak trošku bála. Predsa len bol to cudzí človek, černoch, iná kultúra, iné mravy... nevedela som, čo čakať.
Doktor si dal dole plášť, pod ktorým bol úplne nahý... oči mi takmer vypadli z dierok, keď som zočila jeho penis... mal minimálne 25 centimetrov. Bol hrubý, žilnatý, pulzujúci, na jeho hlavičke sa krásne vynímala kvapôčka, prvá kvapôčka vášne. Podľa toho som videla, že aj on je veľmi vzrušený, tešila som sa na to, čo príde ako ďalšie. Doktor pristúpil ku mne. Ako som tak ležala v kresle, potiahol jednu packu a kreslo sa prevážilo dozadu... teraz som mala nohy v strmeňoch, avšak hornú časť tela som mala na vodorovnej podložke. Doktor pristúpil ku mne... uchopil penis a jeho žaluď nasmeroval k mojim ústam... bolo mi jasne, čo treba spraviť... ak si s ním chcem užiť, musím si najprv doktora pripraviť. Som skúsená fajčiarka, ale taký hrubý a dlhy penis som ešte v puse nemala... kútiky ust sa riadne zapotili, aby ho obopli... jazyk mi skúsene prechádzal po žaludi, popod žaluď... všetko som poctivo zalievala slinami a honila ho ako odušu... krásne sa mi vzpínal oproti. Ak som mala dojem, že bol veľký, tak v mojej puse sa zväčšil minimálne dvojnásobne. Doktorovi sa páčilo, čo som robila, pretože aj on začal vzdychať. Slastne privieral oči, rukami mi zašiel do vlasov, čím moje vzrušenie vybičoval na nové maximum.. každučký korienok mojich vlasov, ktorý čo i len trošku potiahol, mi bodal do tela ako ihlica vášne... bol to neskutočný pocit... moje dýchanie sa zrýchľovalo, mala som dojem, že v miestnosti nie je dosť kyslíka, avšak to len preto, lebo so, mala plnú pusu jeho penisu.
Doktor mi prechádzal rukami vo vlasoch a začal prirážať, pomaličky, vedel, že je pre mňa veľký... bol veľmi ohľaduplný, spočiatku.
Vášeň ale premohla aj jeho... zachádzal do mňa čoraz hlbšie a jeho žaluď mi narážal na hrdlo... chcela som mu povedať, aby trosku spomalil, pretože tam jednoducho nebolo miesto na to, aby šiel hlbšie... oo, ako som sa len mýlila... doktor mi chytil hlavu, pevne ju uchopil a pomaličky mi ju prisúval k sebe. Penis sa mi tlačil oproti hrdlu, zalapala som po dychu a začala panikáriť, ale doktor zrejme vedel, čo robí, pretože jeho tlak pokračoval. Penis mi zasúval hlbšie a hlbšie a potom, keď sa mi zdalo, že narazil najhlbšie ako sa dalo, mi povedal: “a teraz prehltni“, nemala som inú možnosť a spravila, čo mi prikázal a v okamihu, keď som prehltla, mi penis zarazil do hrdla neskutočnou silou... v panike som sa na neho pozrela a videla, ako slasťou otáča oči dozadu... jeho penis bol vo mne, celý, jeho vajcia som cítila priamo pri jazyku a v hrdle sa mi zvíjalo 25 centimetrov živej hmoty... penis gigantických rozmerov... komplet v mojom hrdle. Cítila som sa neskutočne, bola som na seba pyšná, zvládla som to, dokázala som poňať do seba 25 centimetrového hada, jestvuje na svete lepšia milenka? Bola som si istá, že nie.
Doktorovi sa môj výkon páčil, slastne odfukoval zatiaľ čo som ja iniciatívne jazykom olizovala jeho vajcia... a rukami zozadu objímala jeho riťku, mal ju pevnú a krásnu. Hladká pokožka, svalnaté stehná, to všetko bolo úžasné, bol dokonalý muž. Prebudila sa vo mne mrška a dokonca som mu začala prstom jemne masírovať análik. Viem, že niektorým mužom sa to páči, nebol výnimkou, moju iniciatívu prijal s nadšením a dokonca tak ho to vzrušilo, že prestal brať ohľad na moju neskúsenosť, a to, že moja pusa nie je zvyknutá na takéto návštevy a penisom začal jazdiť v mojich ústach. Von a dnu, von a dnu. Najprv len malým rozpätím pohybov, no čoskoro si moje ústa zvykli na to tak, že ma mohol doslova a do písmena šukať priamo do pusy. Penis vyťahoval úplne von a zachádzal ním dnu, moje hrdlo presne vedelo čo robiť, kedy prehltnúť, kedy sa uvoľniť... neskutočné, čo žena dokáže, ak treba... pripadala som si ako štetka, pretože toto slušná žena nerobí, ale bolo mi to jedno. Doktor bol uveličený a jeho penis pulzoval stále viac a viac... mala som dojem, akoby sa neustále zväčšoval a súbežne s ním sa zväčšovala aj moja pusa... zvládla som ho celého.
Neviem, ako dlho to trvalo, avšak v jednom okamihu sa jeho penis napol neskutočne intenzívne... doktor ma chytil za vlasy a prirazil si ma hlboko do lona... a potom to začalo. Penis pulzoval a ja som cítila ako sa jeho telom valí semeno.. .rinulo sa ako riava, prechádzalo penisom a šlo priamo do mňa, do hrdla a potom stekalo do žalúdka, bolo teplé, úžasné, jeho orgazmus trval dlho. Mala som pocit, akoby do mňa napumpoval litre semena. Bože, kiežby to spravil do mojej kundičky, povedala som si, to by bol pocit.
Pomaličky doktor ochabol, jeho penis začal vädnúť, mäknúť. Škoda, pomyslela som si na sekundu, to je zrejme koniec, avšak, mýlila som sa.
Doktor ožil, a v rozpore s jeho doterajším citlivým správaním ma relatívne hrubo chytil za zápästia... chytil mi ich a pripevnil ku kreslu.. mal na to špeciálne pripravené remienky v spodnej časti kresla... chcela som sa brániť, vyskočiť, kopnúť ho, avšak nemohla som. Ten hajzel mi zrejme ešte na začiatku pripevnil ku stolu aj nohy... za členky som bola pripevnená ku kreslu a nemohla sa zrazu pohnúť, panikárila som, čo sa to deje? Čo so mnou chce robiť? Doktor mi nedal čas na vymýšľanie úniku. Spod stola vytiahol koženú vec, pripomínalo to koženú guličku na náramku, koženú guľku mi dal do pusy a remienok zaviazal za mojou hlavou. S plnými ústami som nemohla kričať, sakra, som v pasci.
Doktor sa usmial diabolským úsmevom a šiel do vedľajšej miestnosti. Bolo zjavné, že telefonoval, pretože som počula úryvky telefonátu, počula som: „... jasné, príď rýchlo, tá holka je skvelá, bude sa ti páčiť, vyskúšal som ju, má potenciál... a priveď aj klientov, štandardný počet, myslím, že zvládne všetkých. OK, čau.“ to bolo všetko.
Tak teraz ma skutočne chytila panika... čo sa to deje?
Doktor vošiel do miestnosti a zase mal na perách ten zvláštny úsmev... v ruke niesol masku... bola to maska bohyne lásky Afrodity... podobnú som videla na jarmoku u nás v meste. Maska ale mala zalepené oči, nasadil mi ju a ja som sa ponorila do tmy.
Netrvalo dlho a počula som pohyb v ordinácii, zrejme dorazili tí, ktorých volal doktor. Zhrozila som sa, pane bože, čo som kedy komu spravila?
Začalo sa to veľmi rýchlo. V miestnosti som identifikovala 3 mužov, jedným bol doktor, ostatní boli, súdiac podľa prízvuku, tiež černosi z cudziny.
„Tak tu je, čo na ňu hovoríte páni? Sľuboval som vám veľa? Je úžasná, krásne prsia, kundička ružovučká ako u panny, a ani vám nehovorím, ako užasne fajčí Sám som ju vyskúšal.“
„Prečo je ešte stále oblečená? Chcem ju vidieť nahú.“
Začula som zacvakanie a potom na mojej spotenej a trasúcej sa pokožke som zacítila dotyk niečoho chladného, oceľového – nožnice. Doktor mi začal strihať sukňu. Pomaličky, tak, aby som dôkladne cítila chlad nožníc. Súkna bola prestrihnutá veľmi rýchlo, potom prišla na rad blúzka spolu s podprsenkou. Všetko bolo veľmi rýchlo preč a ja som tam pred nimi ležala nahá. Kundička bola stále ešte trošku vlhká od toho, ako ma doktor dráždil a okolo úst som cítila vlastné sliny, ktoré mi hojne šli von z pusy pri fajke.
Hanbila som sa, nevidela som síce nič, avšak, o to viac som vnímala ich pohľady na mojom tele... o to viac som vnímala, ako sa vzrušujú... niečo zaševelilo, zrejme sa zobliekli a to som už aj zacítia známy pach vzrušeného muža... tí dvaja boli nadržaní ako kanci.
Jeden z nich prišiel k mojej jaskynke a fukol na ňu horúcim dychom. Hoci som to nechcela, ten závan ma vzrušil. Celá tá situácia bola napriek všetkému veľmi vzrušujúca... nikdy som nebola vydaná takto na milosť a nemilosť mužov... vždy som nad nimi mala prevahu, v skole, v práci... vždy som ich vedela spracovať, zmanipulovať... avšak teraz sa to nedalo... nemohla som sa ani pohnúť, povedať ani slovo a kundička ma zradila, pretože v okamihu, keď sa mi jej dotkol ten muž svojím jazykom, vyšla mu oproti. Tiekla, jeho jazyk bol totiž o dosť šikovnejší ako doktorov. Presne vedel, kde ma zakmitať, presne vedel, kde ma fuknúť, kde pritlačiť. Jeho dlhé prsty sa do mňa zabárali, najprv jeden prst, potom druhý, tretí, štvrtý a piaty. Ani neviem ako, mala som ho v kundičke po zápästie, užasne vo mne kmital. Dráždil bod G, dráždil klitoris, dráždil všetko a vrcholom bolo, keď mi zatlačil na mojou šťavičkou už dávno premastený análik a zavŕtal sa aj doň. Neviem ako to robil, no mala som dojem, akoby všetky jeho pohyby vo mne boli akosi dokonale koordinované a privádzali ma do šialenstva. Bolo to dokonalé, hnali ma na vrchol svetelnou rýchlosťou, hnali, no nedohnali... sakra... doteraz neviem, ako sa to stalo, no sekundu pred tým, ako som mala explodovať do orgazmu, pohyby prestali a moje vzrušenie sa neprevalilo Ostala som zadychčaná, vzrušená, avšak bez orgazmu. Plná energie som frustrovane začala mykať remeňmi, ktoré ma zväzovali.
Počula som, ako sa muži smiali: “skvelé, Achmed, zase si to dokázal... neskutočné, ako vždy vieš presne určiť, kedy to na ženu ide... máš chuť ju dnes trápiť veľmi dlho? pri poslednej to trvalo 4 dni, kým si jej doprial vyvrcholenie... skúsiš svoj rekord prekonať?“.
4 dni??? Preboha, oni si ma tu chcú nechať 4 dni? Alebo viac? Jemine, to snáď nie.
Pocity sa vo mne búrili, strach, vášeň, vzrušenie, frustrácia, všetko to na mňa doliehalo, no v kombinácii to bolo vlastne skvelé, toľko emócii naraz som ešte nezažila. Toľko emócii naraz som nezažila za posledných 10 rokov dokopy... telo je telo a chcelo viac.
Muži sa dohádali a šou sa pokračovala. Stále som nič nevidela, len počula. Niekto ku mne pristúpil, zrejme to bol niekto iný, ako ten, ktorý ma obrábal doteraz. Jeho ruky neboli tak teplá, za to o to teplejší bol jeho penis. Hlavičku priložil k mojej dierke a trošku zatlačil. Hlavička už-už začala prenikať dovnútra a rozovierať závojčeky, no potom sa zmenil smer a penis začal kĺzať ponad dierku. Bol dlhý a prechádzal mi po kundičke... úžasne zohrievajúc celú moju kundičku, klitoris, pysky... všetko to bolo premastené a penis sa krásne šmýkal po mojej dierke. Dopredu a dozadu, medzi stehnami, zase ma trápili, tí hnusní hajzli ma chceli len trápiť. Vzrušenie prichádzalo veľmi rýchlo, obnovovalo sa, penis, aj keď nebol vo mne, mi spôsoboval užasnú rozkoš, trel sa, masíroval ma, ostatní sa chytili šance si so mnou užiť. Na prsiach som zacítila ich ruky, bradavky sa okamžite postavili do pozoru, zacítila som na nich horúce dychy, z každej strany bol jeden z nich, masírovali mi prsia horúcimi rukami, horúcimi dychmi mi zohrievali bradavky, horúcimi ústami ich lízali a Sali. Horúcimi zubami hryzkali a každý jeden z týchto pohybov mi akoby zabodával do tela ďalšiu ihlicu vášne.
Keď som si uvedomila, čo sa so mnou deje, trošku som prehodnotila situáciu. Som predsa v zajatí troch výstavných samcov, ktorí vedia čo so ženou, sú ku mne citliví a jemní, určite mi nechcú ublížiť, len sa so mnou pohrať... ak si odmyslím to, že som zviazaná, tak dnešný zážitok je zatiaľ neskutočne originálny... priam sa o mňa bijú traja muži s obrovskými penismi... spôsobujú mi rozkoš, o akej som ani nesnívala.
Muži asi vyctili zmenu môjho prístupu, pretože jeden z nich povedal: „dáma je podľa mňa pripravená na to, aby sme ju trošku uvoľnili... ak nebudeš kričať, dokonca ti uvoľníme pusu,“ okamžite som zakývala hlavou na znak toho, že kričať nebudem.
Uľavilo sa mi, keď som mala voľnú pusu, ale len na chvíľku, muži vedeli, prečo ma chcú takto uvoľniť... ani som sa nestihla dvakrát nadýchnuť a už som mala pusu plnú penisu jedného z nich. Bol trošku menší ako doktorov, avšak aj tak mal určte vyše 20 centimetrov. Najprv mi dal možnosť sa s penisom zoznámiť, vedela som, že by nedopadlo dobre, ak by som sa zaťala, a tak som ho začala okamžite čo najlepšie fajčiť... využívala som pritom všetko, čo som sa naučila pri fajke s doktorom. Nechávala som si penis vkĺzať do hrdla, keď si to muž všimol, začal prirážať a penis sa mi noril do krku s brutálnou silou a razanciou. Našťastie som mala dostatok slín a všetko to zvládala... zase som cítila, ako sa penis zväčšuje, ako rastie a čakala som ďalšiu dávku semena. Tá ale neprišla, tesne pred vyvrcholením penis vybral.
Keď som zakričala, že ho chcem dokončiť, dostala som facku.. až sa mi zatmelo pred očami: „Čo si dovoľuješ, ty fľandra, čo si dovoľuješ mi prikazovať. Buď ticho, inak ti dám ešte raz.“.
Tak toto bolo ako chladná sprcha. Doterajší pocit, že to nebude možno také zlé, sa ihneď vytratil... spomenula som si na to, čo viem o araboch... ženy si nevážia, predávajú ich, využívajú v podzemných bordeloch, kde musia ženy často vybaviť aj 40 klientov za deň. Naučia ich na drogy, aby boli povolenejšie a nebúrili sa, všetko mi to prešlo popred oči a ja som bola zase cela zľaknutá.
Nedali mi čas sa zamyslieť nad ďalšími detailmi, ich ruky pracovali veľmi rýchlo, odopli ma z kresla a držiac za ruky ma postavili na nohy... zozadu ma objal jeden z nich, myslím, že to bol doktor. Jednou rukou ma objal tak, aby som sa nemohla pohnúť a druhou rukou si nasmeroval svoju kladu do mojich útrob, priamo do riťky... tá už bola od toho, ako v nej jazdil druhý muž zase stiahnutá a klát sa do mňa zavrtával veľmi ťažko... pamätám si, že som kričala, revala ako odušu, pretože penis nebol lubrikovaný a priam ma trhal. Trošku pomohlo to, že mi môj „ritný obšťastňovač“ napľul na chrbát... sliny striekali po chrbte na zadoček, do medzierky a následne na jeho penis Sliny pomohli premastiť anál a penis sa do mňa konečne vopchal... bol neskutočne veľký, preboha... veľký je slabé slovo... bol gigantický. Cítila som každučkú jeho žilku, ako mi prechádzala do riťky a von, dovnútra a von a žaluď bol tak masívny, že keď raz vošiel, nedal sa len tak ľahko vytiahnuť von... zasekol sa okolo ritného otvoru a na to, aby sa vytiahol von by sa musel otvor zväčšiť o hodný kus viac, ako bol teraz... našťastie sa uspokojil tým, že ho vždy vytiahol do bodu, kedy sa už von začal drať aj žaluď a potom ho zase zasunul, za to som mu bola pri svojej mizérii aj celkom vďačná... zároveň som na krku cítila jeho dych... stáli mi od neho všetky vlásky na krku... bolo to tak intenzívne, že som sa nevedela rozhodnúť, či to je ešte príjemné alebo už nie... voľnou rukou – tou, ktorou ma nezvieral okolo pása, aby som neutiekla, mi striedavo prechádzal vlasmi alebo hladil prsia, štipkal bradavky, alebo robil jednu z tisícky ďalších veci, ktoré ma privádzali do šialenstva.
Po chvíľke som si na situáciu zvykla... nohy sa mi síce triasli, takmer som z nich spadla, tak slabo som sa cítila, ale inak to bolo veľmi vzrušujúce a príjemné, až kým sa neozval smiech tých dvoch, ktorí zahlásili, že prišiel čas na „skúšku trojitého dreva“. Nemala som predstavu, o čo ide, ale mala som sa to veľmi rýchlo dozvedieť.
Môj doktor ma zozadu chytil a spolu s ním som si pomaličky ľahla na zem. On ležal na chrbte, penis stále vo mne. Ja som ležala na chrbte – na ňom, krásne voňal, nás zmiešaný pot pôsobil ako afrodiziakum... ešte viac som sa vzrušila, pričom som si myslela, že také niečo ani nie je možné.
Potom som pred sebou počula pohyb a čoskoro ma za členky chytil dali obšťastňovač. Členky mi potiahol nahor tak, aby sa moja kundička krásne vypínala oproti nemu. Jednou rukou mi držal nohy a druhou pomohol svojmu klátu sa do mňa zavŕtať. Bolo to prvýkrát od začiatku celého toho šialenstva, čo sa moja kundička dostala k tomu, čo v nej malo byt už dávno, kundička priam prýštila šťavičku od radosti. S plným análikom tam ale miesta nebolo nazvyš.... predsa len. Jednalo sa o dosť objemné penisy... oba sa o seba treli, keď prenikali dovnútra a von. Medzi nimi len tenká prepíska vo vnútri kundičky... bola som plná... bola som preplnená... steny pošvy produkovali šťavu na litre, vedeli, že im ide o život, a že ak prestanú lubrikovať, bude zle.
Situácia sa rapídne zmenila, keď som nad sebou začula ďalší pohyb... napadlo mi, že zrejme tretí muž tiež chce do tepla.. už-už som sa chystala mu ponúknuť svoju pusu... som síce v tomto nováčik, ale veľmi sa mi páčilo, keď ma preťahovali orálne... pripadala som si ako stroj na sex.. ako mašina, ktorej úlohou je dosiahnuť, aby muži striekali... ako bohyňa, ktorá jediná na svete dokáže takéto šialené kúsky.
Moja pusa však ostala suchá a ostal v nej priestor len na skľučujúci výkrik hrôzy, po tom, ako som zacítila dotyk na mojej kundičke, niečo horúce sa mi zastavilo na stehne a sekanými pohybmi sa posúvalo smerom ku jaskynke... keď to dorazilo... akoby naberalo dych a potom sa jedným rýchlym pohybom zavŕtalo do mňa. Chvíľku som sa bránila, zvíjala svaly tak, aby sa to nedostalo do mňa, no márne, tlak bol príliš silný a po sekunde odporu som mala v sebe nie jedného, nie dvoch, ale troch mužov. Všetci traja s najväčšími penismi, aké som v živote videla.. resp. cítila.
Nechápem, ako to moja jaskynka zvládla, ale akosi sa do nej obaja zmestili... anál ma už dávno nebolel, lebo vagína produkovala stavu na plne obrátky, tá vytekala zo mňa a liala sa na anál... dva penisy v pošve ma trhali... také nejaké to musí byť, keď žena rodí, pomyslela som si... a striaslo ma... pane bože.. to je neskutočné. Mňa tu de facto znásilňujú traja černosi, trhajú ma na kusy a mne sa to začína páčiť, namiesto výkrikov z môjho hrdla vychádzajú stony, namiesto „prestaňte“, kričím: „ešte, vy zmrdi, to je všetko, čo dokážete?“.
Páni sa len zasmiali a pokračovali. Netrvalo dlho a ocitla som sa zase na okraji kolapsu... orgazmus, ktorý sa blížil, mal predzvesť hurikánu najvyššej triedy. Cítila som, ako ma pomaličky opúšťa vedomie... telo zrejme rátalo s tým, že ten nával vášne a vzrušenia bude veľký a snažilo sa ma chrániť bezvedomím. Orgazmus prichádzal ako prívalová vlna, ešte 4 sekundy a príde to... 3... ešte dva...
Jeden z chlapov skríkol: „už to ide..“ musíme ju zastaviť, nechcem aby sa spravila už teraz... chcem sa s ňou pohrať, všetci von... postavte ju na nohy.. musíme zabrániť tomu, aby sa spravila...“.
Strhli ma... pri tom im všetky penisy vykĺzli zo mňa von... najmä ten, ktorý som mala v análi to spravil tak nemilosrdne, že ma definitívne dostal a tsunami, ktoré prichádzalo, sa definitívne zlialo na mňa.... telom prešla triaška... jedna, druha, tretia a potom prichádzali ďalšie a ďalšie, každá silnejšia ako tá pred ňou. V tele sa mi vnútornosti zomkli, svaly stiahli a následne sa všetko uvoľnilo... aaaaa úžasné, moja pošva vytryskla ako gejzír, preboha, ja som sa pomočila – to som si myslela najprv. Avšak potom mi došlo, že to je niečo iné. O ženskom orgazme som počula, ale nikdy ho nezažila... šťava zo mňa vytekala celu vecnosť, dlážka bola šmykľavá, nohy sa mi triasli a ja som skolabovane spadla na zem, váľajúc sa vo svojej vlastnej orgazmickej tekutine. Dych, pulz, svalové kontrakcie, to bolo jediné, čo som dokázala vnímať, všetko ostatné na chvíľku prestalo jestvovať.
Na chvíľku... no potom som precitla a uvedomila si realitu... s jasnou mysľou mi došlo, že som v riadnych problémoch... sňala som si z hlavy masku, a konečne po prvýkrát videla mojich väzniteľov.
Pokračovanie nabudúce 